- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
Yaptirali 8 9 ay oldu hala ceremesini cekiyorum bir daha asla kikirdak deldirmem. Cikardiktan 2 saat sonra da tikaniyor hemen. Cikarmayada korkuyorum. Zaten dun takarken biraz zorladim tikanmisti ondan mi oldu diye düşündüm.Canım ben kullanıyorum göbeğinde var. Takıp çıkarmayla evet daha çok yara olur. Ama zaten acıyorsa yıne yara olur. Yanı çıkar bence, bir düzelsin sonra bakarsın. İltihaplı iltihaplı takma.
Kıkırdak zor oluyormus. Yok canım göbek. Ne acıdı ne iltihap oldu. Temiz bakmak şartıyla. Çok acıyorsa çıkar Çanının acısından önemli değil ya.Yaptirali 8 9 ay oldu hala ceremesini cekiyorum bir daha asla kikirdak deldirmem. Cikardiktan 2 saat sonra da tikaniyor hemen. Cikarmayada korkuyorum. Zaten dun takarken biraz zorladim tikanmisti ondan mi oldu diye düşündüm.
Gobeginde cok iltihap oldumu? Orayida istiyorum da
Tesekkur ettimm sagolKıkırdak zor oluyormus. Yok canım göbek. Ne acıdı ne iltihap oldu. Temiz bakmak şartıyla. Çok acıyorsa çıkar Çanının acısından önemli değil ya.
eger sürekli enfksiyıon oluyorsa yanlış yerden delinmiş demektir. ltütfen cıkar ve bir daha takma.. batikon ile pansuman yap.Yaptirali 8 9 ay oldu hala ceremesini cekiyorum bir daha asla kikirdak deldirmem. Cikardiktan 2 saat sonra da tikaniyor hemen. Cikarmayada korkuyorum. Zaten dun takarken biraz zorladim tikanmisti ondan mi oldu diye düşündüm.
Gobeginde cok iltihap oldumu? Orayida istiyorum da
Bu ikinci oluşu. 1 sene olacak iste yaptirali nerdeyse. Surekli olmadi yani. Antibiyotikliyorum sürekli gecermi acabaeger sürekli enfksiyıon oluyorsa yanlış yerden delinmiş demektir. ltütfen cıkar ve bir daha takma.. batikon ile pansuman yap.
Ya asiri derecede sis degil ama iltihap yapti biraz. Biraz da agiri var sizlama gibi. Antibiyotik krem sürüyorum 1 saatte 1 yeniliyorum kremiBenim kaşımda vardı, bi dönem kamp nedeni ile 2 3 günlüğüne istemeyerekte olsa çıkartmak durumunda kaldım.
Senin ki gibi hafif şişmişti kremle falan geçirmiştim.
Eğer şişlik büyüyorsa ama kesinlikle doktora git. Ben hemen müdahale ettiğim icin fazla problem çıkartmadan geçmişti.
Yaaa cikarmak istemiyorumBenim de dudagimda vardi. Kocaman sismisti yine de pansuman yapip geri takiyordum kizarta acita. Tabi cikardim sonra cikardigim 4-5 saat icinde de kapandi. Piercingler deligi kapanmadan iyilesmiyor. Bisey takili oldukca gecmiyor daha dogrusu. Geri takmayin piercing icin kullandiginiz krem ve batikonla temizleyin mecbur kapanacak ama cabuk iyilesiyor korkmayin
Kremi yenilemeden once oksijenli su ile hafif hafif bastirmadan temizle, biraz batikon falanda sur sonra antibiyotikli kremi sur. Daha cabuk faydasini gorursun.Ya asiri derecede sis degil ama iltihap yapti biraz. Biraz da agiri var sizlama gibi. Antibiyotik krem sürüyorum 1 saatte 1 yeniliyorum kremi
antibiotik + batikon bir arada olmalı.Bu ikinci oluşu. 1 sene olacak iste yaptirali nerdeyse. Surekli olmadi yani. Antibiyotikliyorum sürekli gecermi acaba
Yarin eczaneden batikon alayim bari. Herkes cok onerdiKremi yenilemeden once oksijenli su ile hafif hafif bastirmadan temizle, biraz batikon falanda sur sonra antibiyotikli kremi sur. Daha cabuk faydasini gorursun.
Teşekkür ederim yarin batikon temin edeyim bari eczanedenantibiotik + batikon bir arada olmalı.
batikonu pamuga dök yarayı sil. eger yapabilirsen batikonu direk yaranın üzerne dök. sonra silersin.sonra da antibiotik kremi sür.
ama bir daha o piercinbgi takma. ayrıca kulak enfeksiyon bakımından hem cok hassas bir organdır hemde cok bakteri taşır.
bu yuzden bir sene degil 10 yıl bile olsa o delik enfeksiyon olur.
Al al. Kopuruyo falan acayip bisey :) mikrobu kirmaya birebir, goccaman cikan sivilce olursa arada ona bile saapabilirsinYarin eczaneden batikon alayim bari. Herkes cok onerdi