Piercing değişim süresi

soulofpain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
5
0
Kızlar 5 gün önce hızma deldirdim ama tattocu abi piercingi büyük taktı. Herhalde iyileşmesi rahat olsun diyedir. İki ucu toplu olan piercingden takılı şu septum için kullanılanlardan ama büyük olduğu için de abes duruyor. Bende değiştirmek istiyorum değişsem sıkıntı olur mu? İltihap falan kapma ihtimali var mıdır? Yoksa 10 gün olmadan değişim yapmayın dedi abi. Toplum içine çıkıyorum her gün rahatsız ediyor beni bu durum.

Kızlar 5 gün önce hızma deldirdim ama tattocu abi piercingi büyük taktı. Herhalde iyileşmesi rahat olsun diyedir. İki ucu toplu olan piercingden takılı şu septum için kullanılanlardan ama büyük olduğu için de abes duruyor. Bende değiştirmek istiyorum değişsem sıkıntı olur mu? İltihap falan kapma ihtimali var mıdır? Yoksa 10 gün olmadan değişim yapmayın dedi abi. Toplum içine çıkıyorum her gün rahatsız ediyor beni bu durum.
Eğer iltihap olasılığı veya deliğe zarar verme olasılığı yüksekse değişim yapmicam. Bir de 10 gün sizce az mı çok mu? Şuan mesela yanlışlıkla çarpınca falan ağrıyor. Daha çok beklemeyelim miyim değişim için. 10 gün yeterli bir süre mi?

Umarım piercingi değiştirmemişsinizdir. Konuyu şimdi gördüm yoksa yazardım. Değince acıyorsa biraz daha bekleyin. Piercingi değiştirirken de dezenfekte etmeyi unutmayın. Değiştirdiyseniz de o bölgeyi terramycin gibi kremler ile destekleyin bir süre gözlemleyin. Böylece iltihap kapmaz

X