Picasso’nun ‘Oturan Kadın’ adlı tablosu 63.5 milyon dolara satıldı

Ben böyle değerli tabloları alanları çok zeki buluyorum. Çünkü bir sanat eseri eskidikce değeri daha da artar. Şimdi bu tabloyu alan kişinin torunu bu tabloyu belki 200 milyona falan satacak ilerde. Al sana buyuk, kâr
Ben parasal yönden baktım olaya ama sanatsal olarak bir şey diyemeyecegim çünkü daha kadını görmedim ortalikta

Birazda kara para aklama tabiki. Yoksa normalde böyle seylerin degeri 60 milyon dollar olmaz. Zenginler iste sadece panama'ya degil, böyle seylerede para verip güya sanat destekciymis gibi gösterirler kendilerini.

Chess bu topiği sanat cahilliğimizi yüzümüze vurmak için mi açtın hepimiz cahil kaldık resmin sanatsal değerini göremiyoruz

Sanat tarihi ve resim sanatıyla oldukça ilgiliyimdir ama, Picasso'nun eserlerini gördükçe ambole oluyorum.
Ne anlayabiliyorum o kadar bilgime rağmen, ne de bir şeye benzetebiliyorum.
Üzerine para verseler, gene de düşünürüm almayı, ruh sağlığımı bozuyor.

Salvator Dali yi sever misin
Edit:salvador olacaktı

Severim diyemem ama daha anlaşılır ve estetik bulurum kendimce.
Aynı zamanda resim sanatının dışında ilgilendiği diğer alanlar, daha çok ilgimi çeker.
O sebeple Picasso'nun daima önündedir benim için.

Beynini sevdiğim Ender adamlardan biridir benim içinde

Beynini sevdiğim Ender adamlardan biridir benim içinde
Endülüs Köpeği beynimi yakmıştır resmen.
Korku gerilim manyağı olsam dahi, bu kadar bilinçdışıma etki eden ve beni ürperten bir film hatırlamıyorum.
O nasıl bir düşüncenin ürünüdür, nasıl bir rüya birleştirmesidir anlamak mümkün değil...

Aa pek kimse bilmez aslında bilen ve izleyen birine denk gelmek çok hoş beni en çok etkileyen sahne piyano ve ölü at mı eşek mi ne sürüklemişti ya hani o sahnedir neden bilmem seneryosunu bunuel kendi eliylr yazmış bu aklımda kalmış

Sanatı desteklemekle beraber sanat halk içindir anlayışını benimsemiş biri olarak bu tabloda da bi halt anlamadım bir saattir kadının kafasını arıyorum oturan yerini arıyorum ama yok içine mi kaçmış yemiş mi kendisini ne

bence gayet güzel oturmuş kadın ben beğendim.. gerçi nereye oturmuş bilmiyorum ama önemli olan ne kadar güzel bir kadın olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…