Kız gece gece güldürdün beni hakikaten benziyorda kalem ucuna küçüktü herhalde kadının cincikleriOnlAr meme mi ? Ben kurşun kalem ucu sandımdı
Çok anlamam resimlerden ama bildiğim kadarıyla boyanın yapısı, ressamın kullandığı fırça, spatula vb malzemeler, ressamın kendine has dokunuşları ve resmin yapıldığı tarih gibi konular fiyat konusunda belirleyici oluyor. Yani ay ne güzel tabloymuş diye almıyorlar bu fiyatlara. Bir çeşit yatırım gibi düşünüyorlar.
Salvator Dali yi sever misinSanat tarihi ve resim sanatıyla oldukça ilgiliyimdir ama, Picasso'nun eserlerini gördükçe ambole oluyorum.
Ne anlayabiliyorum o kadar bilgime rağmen, ne de bir şeye benzetebiliyorum.
Üzerine para verseler, gene de düşünürüm almayı, ruh sağlığımı bozuyor.
Severim diyemem ama daha anlaşılır ve estetik bulurum kendimce.Salvator Dali yi sever misin
Edit:salvador olacaktı
Severim diyemem ama daha anlaşılır ve estetik bulurum kendimce.
Aynı zamanda resim sanatının dışında ilgilendiği diğer alanlar, daha çok ilgimi çeker.
O sebeple Picasso'nun daima önündedir benim için.
Endülüs Köpeği beynimi yakmıştır resmen.Beynini sevdiğim Ender adamlardan biridir benim içinde
Aa pek kimse bilmez aslında bilen ve izleyen birine denk gelmek çok hoş beni en çok etkileyen sahne piyano ve ölü at mı eşek mi ne sürüklemişti ya hani o sahnedir neden bilmem seneryosunu bunuel kendi eliylr yazmış bu aklımda kalmışEndülüs Köpeği beynimi yakmıştır resmen.
Korku gerilim manyağı olsam dahi, bu kadar bilinçdışıma etki eden ve beni ürperten bir film hatırlamıyorum.
O nasıl bir düşüncenin ürünüdür, nasıl bir rüya birleştirmesidir anlamak mümkün değil...
Kız gece gece güldürdün beni hakikaten benziyorda kalem ucuna küçüktü herhalde kadının cincikleri
Resaam orada kadın memesini kader kalemine benzetmiş. Memesinden emzirdiği bebeklerin... System error!..
Alın yaZısını yazan kalem iştealın yazısını duydum da kader kalemini ilk kez duydum