OnlAr meme mi ? Ben kurşun kalem ucu sandımdıMemelerini çiviyle mi monte etmişler
Kız ben bu tabloları hiç anlamıyorum ya.
Ama güzel yani,güzeldir herhalde.
Sanatı hep destekliyorum ama pek anlamıyorum galiba
Valla öyle galiba ,hoş duruyor aslında .Geçenlerde bir haber görmüştüm bildiğin böyle sadece maviye boyanmış bir tablo böyle bu fiyata satılmıştı.Ne kadar anlaşılmaz o kadar güzell akımına uy . Öyle yapınca 63.5 tl lik gideri var bence
Kadını oturmuş halde göremediğimiz halde 63.5 milyon dolara satıldıysa ,görünür olsaydı ne kadara satılırdı acaba?
Bir de kral çıplak hikayesi vardı ya,biraz da onun mu etkisi var acabaGörünür olunca sokak ressamı levelında 10 tl ye kara kalem portre çizittiriyosun ...
Marifet göstermemekte
Valla öyle galiba ,hoş duruyor aslında .Geçenlerde bir haber görmüştüm bildiğin böyle sadece maviye boyanmış bir tablo böyle bu fiyata satılmıştı.
Ayy ben şok ,sanat konusunda kıtım biraz galiba
Hmm olabilir,bu açıdan düşünmemiştimÇok anlamam resimlerden ama bildiğim kadarıyla boyanın yapısı, ressamın kullandığı fırça, spatula vb malzemeler, ressamın kendine has dokunuşları ve resmin yapıldığı tarih gibi konular fiyat konusunda belirleyici oluyor. Yani ay ne güzel tabloymuş diye almıyorlar bu fiyatlara. Bir çeşit yatırım gibi düşünüyorlar.