damlalık dediğin küçükte büyüğe noktalrmı
hah tamam canım yaptım evetNoktaların yanındaki sağındaki, göz damlalığı gibi
hah tamam canım yaptım evet
kulittacım çok harikasın tatlım çok sağol süpper oldular seninkiler. zamanla kendimi geliştiricem.
şimdi çıkmam gerek mesai bitt.
yaptıklarımı sana gösteririm sonra.
daha öğretceksin dimi bana
kulitta seni tebrik etmek istiyorum sabahtan beri burda arkadasa yardimci oluyorsun helal olsun
Teşekkür ederim tweetcim. Gif delisiyim onlarla ilgili her etkinliği severek yapıyorum canım.
Sana da yardımcı olmak isterim Lakin dil meselesini napabiliriz.
Programda tıklanacak yerleri tarif edebilirmiyim ki? çeviriyle falan apabilirmiyiz.
PC de sorun var ikinci sekmeyi açamıyorum sen çeviride baksan nasıl olur açaba? :44:
senin simdiki soylediklerin ingilizce degilmiydi du tekrar indirip ingilizce yapayim o zaman anlarim belki almancam pek yok
birsey olursa ozel mesaj atarim sana zaten arkadasla yeterince ugrastin birde ben zamanini calmak isteme
senin simdiki soylediklerin ingilizce degilmiydi du tekrar indirip ingilizce yapayim o zaman anlarim belki almancam pek yok
birsey olursa ozel mesaj atarim sana zaten arkadasla yeterince ugrastin birde ben zamanini calmak isteme
Yukarıda ön izleme çıkmış onu kastetmedim tatlım verdiğim linkte türkçe yerlerini göreceksin.
http://i44.tinypic.com/nqtkwz.jpg