• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

philips satin perfect

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
66
Nevşehir
hanımlar ben philips satin perfect lüks epilasyon setini almayı düşünüyorum
$images.jpg
ürünün teknik özelliklerinde "kablolu:evet/kablosuz şarjlı:evet" yazıyo
hem şarjlı hem kablolu mu kullanılıyo ki bi bilen kullanan var mı bu epilatörü?
linkinide ekliyorum bide siz okuyun lütfen bilgi verin:44:
Philips - SatinPerfect Epilatör Lüks epilasyon sistemi Kablosuz - HP6578/00 - Epilasyon Cihazları - Tüylerin alınması - Kişisel bakım

merhaba ben kullaniyorum.. evet hem sarjli hem kablosuz kullaniliyor...2 makinasi var.. kücük olan bikini bölgeleri icin falan ideal.. digeride bacaklara vs.. bir iki tane daha basligi var ama acikcasi ben onlari kullanmaya gerek duymadim.. ayrica jilet gibi olan basliktanda var.. cimbizi cok güzel isikli.. ayrica epilasyon makinasida isikli bazen gereksiz diyer düsünüyorum azcik göz aliyor ve sesi daha az olabilirdi

ben hem şarjlı olsun istediğim zamanda kablolu kullanim istiyorum bu böylemi? lütfen yardımcı ol bana

ben hem şarjlı olsun istediğim zamanda kablolu kullanim istiyorum bu böylemi? lütfen yardımcı ol bana

öyle evet..sarji bitene kadar kablosuz yada kablolu kullanabilirsin.. yada kabloya takip kullanirsin.. yani keyfine kalmis..iki türlüde oluyor.. kablosuda uzun, kullanirken sorun olmuyor.. ben memnunum, sonuc güzel ve cabuk ....

bende aynı makinenin cımbızsız olanı var..yine 2 epilatör var .çok memnunum..tavsiye ederim...
yıllardır Braun kullanıyordum,ama Philips daha iyi,özellikle bu modeli,seramik başlıklı..

memnun kaldın mı acaba üründen canım? bende bunu satın almayı düşünüyorum acı eşiğim düşük

memnun kaldın mı acaba üründen canım? bende bunu satın almayı düşünüyorum acı eşiğim düşük

kusura bakma geç cevap yazdığım için.
güzel bi epilatör iyi alıyo kılları başlığıda genişya daha çabuk bitiyo ama acı oluyo gene malesef .
küçük epilatörü de koltuk altı, dudak üstü ve kaş arası için çok iyi.

Son düzenleme:
Back