Phılıps lumea tecrübelerim

Önemli değil, yardımcı olmak için açtım zaten bu konuyu.

Lambasının 100.000 den fazl atış özelliği var. Yani annenizle bir kaç sene kullanabilirsiniz.

Tesekkurler , ekstra lambasida satiliyormu acaba ? Bize kafadan 2 lamba gider gibime geliyor masallah oyle bir kilimiz varki

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Tesekkurler , ekstra lambasida satiliyormu acaba ? Bize kafadan 2 lamba gider gibime geliyor masallah oyle bir kilimiz varki

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Büyük olan başlığın boyutu yaklaşık 4 x 1.5 cm. O alanda ister 5 ister 10 tüy olsun farketmez.

Bende siparis verdim 2 güne kadar gelir heralde umarım ise yarar WOLFROG sende durumlar nasıl bi fark oldu mu gozlemlerini yazabilir misin

Bir şeyi anlamadım mazur görün :) 4 seansta yani 2 ayda tüyler dökülüyo onu anladım tekrar çıkma olasılığıda varmış ki bu çok normal peki kaç ay yada bilmiyorum kaç yıl sonra tekrar çıkarlar ya da hiç çıkmama olasılığıda var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün geldi cihaz ve denedim acısı çok az inş umdugunu bulurum :) biparcacikolata klavuzu okudum bu cihazı kullanmayı birakirsan azalanlarda tekrar çıkıyor sanırım 2. Seansta da dökülme başlar yazıyor tabi kişiden kişiye de değişirmiş ama her yere yapabilme çok güzel ve acisiz

Yani her 2 haftada bir ben bu aleti kullanmak zorunda mı kalıcam 😕 mesela 2 aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi falan yok mu 😢

Yani her 2 haftada bir yapmak zorunda mı kalıcam mesela 2. Aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi ne kadar 😄

Yani her 2 haftada bir ben bu aleti kullanmak zorunda mı kalıcam 😕 mesela 2 aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi falan yok mu 😢

Belli bir süre sonra 2 haftadan daha fazla süre de çıkmıyormus ama yanlış hatirlamiyorsam 4 sean sonra azalma başlıyor şuanda ilk yaptıktan sonra hiç bi değişiklik olmadı bende bakalım diğer seanslarda faydasını görürüm inş bide ilk kullanimim olduğu için ne olur ne olmaz diye düşük seviyede yaptım ben

Anladım canım çok teşekkürler 😄

Bende siparis verdim 2 güne kadar gelir heralde umarım ise yarar WOLFROG sende durumlar nasıl bi fark oldu mu gozlemlerini yazabilir misin

Tüylerimin çoğunluğu döküldü ve haftalardır çıkmıyor. Çıkanlara da devam ediyorum. Ama her bölgemde etkisi farklı oldu. Mesela kol altlarımda ve kollarımda çok fazla etkili oldu. Dökülenler bir daha çıkmadı. Bacaklarımda daha az etkili % 20 farkla diyeyim. Bikini bölgesi en az etkilenen yer oldu ama ömrü boyunca ağda yüzü görmemiş bir yer için fazla bile iyi

Onu ben de bilmiyorum bekleyip göreceğiz.

Yani her 2 haftada bir yapmak zorunda mı kalıcam mesela 2. Aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi ne kadar 😄

Her döküldüğünde biraz daha geç çıkıyor. Mesela ilk seansta dökülenler 1 haftada, 2. seansta 2 haftada, 3 seansta 1 ayda çıktı. Gittikçe de süresi uzuyor.

Senin kaç ay oldu kullanmaya başlayalı ben ilk seansimi yaptım daha önce heryeri makineye alırdım şimdi öyle yapmayın ca biraz kötü oldu gibime geldi bide çok çabuk çıktı 2 hafta dolmasıni beklemesem ve jilet yerine makineyle yapsam birkaç gün geçtikten sonrada lumeayi kullansam daha etkili olabilir mi acaba

Benim 2 ay oldu kullanmaya başlayalı. En kesin sonucu jiletle alırsınız diğer türlü kökten aldığıız zaman alınan tüyler jiletteki kadar belirgin olmayacağı için etkili olmaz.

Benim 2 ay oldu kullanmaya başlayalı. En kesin sonucu jiletle alırsınız diğer türlü kökten aldığıız zaman alınan tüyler jiletteki kadar belirgin olmayacağı için etkili olmaz.

Çok teşekkürler bakalım ozaman böyle denemeye devam edicem bakalım inş sonuç güzel olur seninki gibi

ben iki seans epilasyona gittim aradan 3ay geçit tekrar gidemedim masef.bu arada dökülenler de çıktı anlamadım..şimdi Phılıps lumea denemeye karar vardım ama yaşadığım ülkede 3 ayrı model var.. Acaba biraz daha mı beklesem iye düşünmüyor değilim Bakalım sızın tuyler nasıl hareket edecek

Sıkayetvar.com da iki kişinin olumsuz yorumlarını görünce kafam karışmadı değil... Ne yapsam bilemedim

Son düzenleme:
Benim bazı sorularım olucak çünkü makineyi önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum.
1) Ben makineyi yüzümde favori bölgemde ve çenemde falan kullanıcam oraları cımbızla alarak kalınlaştırdım ve özellikle favori bölgesi tamamen pürüzsüz olmuyo oraya asla jilet süremem öyle yüzeyde minik minik tüyler varken uygulama yapsam olur mu?
2) Yüzümdeki tüyler gün aşırı çıkıyor yani jilet etkisi gibi yaptı cımbız. Bu yüzden her gün almam lazım o tüyleri. 2 hafta tüylerin dökülmesini beklemem mi lazım yani yüz sonuçta gözükmemesi imkansız o tüylerle mi dolaşıcam. Yoksa yapınca ertesi günü falan mı dökülüyo? Cevaplarsanız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…