- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
Eğer renkleri koyuysa evet.
Birde ne kadar süreyle çıkmıyor. Mesela ben ıpl lazer yaptırdım bir merkezde 1 sene oldu çıkmadı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Önemli değil, yardımcı olmak için açtım zaten bu konuyu.
Lambasının 100.000 den fazl atış özelliği var. Yani annenizle bir kaç sene kullanabilirsiniz.
Tesekkurler , ekstra lambasida satiliyormu acaba ? Bize kafadan 2 lamba gider gibime geliyormasallah oyle bir kilimiz varki
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
Bugün geldi cihaz ve denedim acısı çok az inş umdugunu bulurum :) biparcacikolata klavuzu okudum bu cihazı kullanmayı birakirsan azalanlarda tekrar çıkıyor sanırım 2. Seansta da dökülme başlar yazıyor tabi kişiden kişiye de değişirmiş ama her yere yapabilme çok güzel ve acisiz
Yani her 2 haftada bir ben bu aleti kullanmak zorunda mı kalıcam 😕 mesela 2 aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi falan yok mu 😢
Belli bir süre sonra 2 haftadan daha fazla süre de çıkmıyormus ama yanlış hatirlamiyorsam 4 sean sonra azalma başlıyor şuanda ilk yaptıktan sonra hiç bi değişiklik olmadı bende bakalım diğer seanslarda faydasını görürüm inş bide ilk kullanimim olduğu için ne olur ne olmaz diye düşük seviyede yaptım ben
Bende siparis verdim 2 güne kadar gelir heralde umarım ise yarar WOLFROG sende durumlar nasıl bi fark oldu mu gozlemlerini yazabilir misin
Bir şeyi anlamadım mazur görün :) 4 seansta yani 2 ayda tüyler dökülüyo onu anladım tekrar çıkma olasılığıda varmış ki bu çok normal peki kaç ay yada bilmiyorum kaç yıl sonra tekrar çıkarlar ya da hiç çıkmama olasılığıda var mı ?
Bugün geldi cihaz ve denedim acısı çok az inş umdugunu bulurum :) biparcacikolata klavuzu okudum bu cihazı kullanmayı birakirsan azalanlarda tekrar çıkıyor sanırım 2. Seansta da dökülme başlar yazıyor tabi kişiden kişiye de değişirmiş ama her yere yapabilme çok güzel ve acisiz
Yani her 2 haftada bir ben bu aleti kullanmak zorunda mı kalıcam 😕 mesela 2 aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi falan yok mu 😢
Yani her 2 haftada bir yapmak zorunda mı kalıcam mesela 2. Aydan sonra uzun vadede çıkmama süresi ne kadar 😄
Tüylerimin çoğunluğu döküldü ve haftalardır çıkmıyor. Çıkanlara da devam ediyorum. Ama her bölgemde etkisi farklı oldu. Mesela kol altlarımda ve kollarımda çok fazla etkili oldu. Dökülenler bir daha çıkmadı. Bacaklarımda daha az etkili % 20 farkla diyeyim. Bikini bölgesi en az etkilenen yer oldu ama ömrü boyunca ağda yüzü görmemiş bir yer için fazla bile iyi
Onu ben de bilmiyorum bekleyip göreceğiz.
Her döküldüğünde biraz daha geç çıkıyor. Mesela ilk seansta dökülenler 1 haftada, 2. seansta 2 haftada, 3 seansta 1 ayda çıktı. Gittikçe de süresi uzuyor.
Senin kaç ay oldu kullanmaya başlayalı ben ilk seansimi yaptım daha önce heryeri makineye alırdım şimdi öyle yapmayın ca biraz kötü oldu gibime geldi bide çok çabuk çıktı 2 hafta dolmasıni beklemesem ve jilet yerine makineyle yapsam birkaç gün geçtikten sonrada lumeayi kullansam daha etkili olabilir mi acaba
Benim 2 ay oldu kullanmaya başlayalı. En kesin sonucu jiletle alırsınız diğer türlü kökten aldığıız zaman alınan tüyler jiletteki kadar belirgin olmayacağı için etkili olmaz.
Çok teşekkürler bakalım ozaman böyle denemeye devam edicem bakalım inş sonuç güzel olur seninki gibi
Benim tüylerim gerçekten çok kalın ama buna rağmen işe yarıyor. Sadece biraz sabır.
Merhaba, yeni bir Philips Lumea kullanıcısıyım. Bu ürün hakkında bilgi almak isteyen, merak edenler olmuş. İnternette de bir kaç yorum dışında fazla bir bilgi yok. Bu ürünü daha yeni aldım, günden güne tecrübelerimi paylaşmak, gerekirse yardımcı olmak isterim. Tüm tecrübelerimi oldukça objektif bir şekilde aktarmaya çalışacağım. Sonuçta Philips bana para vermiyor. (Philips yetkililerine sesleniyorum. Bu işten para kazanırsam aleyhinize konuşmam)
Her kadın gibi benim de öncelikli bakım sorunum tüyler. Oldukça açık tenli, koyu tüylü ve tüyleri oldukça hızlı uzayan biriyim (saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim cansız ve açık renk maalesef). Ağdayı sadece kol altları ve bacaklarımda kullanabiliyorum. Diğer bölgelerin acısına dayanamıyorum maalesef. Onu da tüy dökücü kremle hallediyorum ama 2 gün sonra çıkıyorlar ve hiç bir zaman pürüzsüz olmuyor. Zaten ağda kullandığım zaman tüylerim hemen çıkamıyor ve batık oluşuyor. Epilasyon cihazları da aynı şekilde, hatta korkuyorum kendisinden
Uzun zamandır kalıcı bir çözüm arıyordum. Lazer epilasyonu araştırdım ilk olarak. Memnun olanlarla olmayanlar eşit. Hiç bir zaman ömür boyu kalıcılık garantisi de vermiyorlar. Ayrıca vazgeçmemin başka bir sebebi de (en önemlisi, çaktırmayın) mahremiyet konusu. Düşüncesi bile geriyor beni. Hem salonlar ne kadar hijyenik bilmiyorum.
Sonra evde yapılan IPL lazerle tanıştım. IPL nedir? Uzun uzun yazmayacağım, açın google'a sorun.
Yanlış anlaşılma olmasın, bir kere tüyleri asla tamamen yoketmiyor. Bunun iyi olduğunu savunanlar da var. Lazer epilasyonun tamamen yok ettiği tüylere bir gün ihtiyacımız olabilirmiş (bunu dikkate almasanız da olur, nitekim saçlarınız hala sizde). Herneyse, ev ortamında olması, acısız olması, kalıcılığının uzun sürmesi, pürüzsüz bir cilt vaadetmesi benim için yeterli sebepler.
Neden Philips'i seçtim?
Piyasada bir kaç markada bu ürün mevcut. Fiyatlar ve özellikler çeşitlilik gösteriyor.
Elimden geldiği kadar küçük bir karşılaştırma yaptım.
MARKA FİYAT LAMBA ATIŞ SAYISI KABLO PHILIPS 1400 TL (±) 100.000'den fazla YOK REMINGTON 500 TL (±) 1.500 VAR ROWENTA 800 TL (±) 5.000 YOK
Gördüğünüz gibi en pahalı ürün Philips değil mi? Yanılıyorsunuz. Philips'e bir kere para verip senelerce kullanabilir, ayrıca ek bir masraf yapmazsınız. Ama diğer cihazların bir kaç seansta bir lambaları biteceği için daha pahalıya gelmiş oluyor. Üstelik uygulama arasında ikidebir lambası biten bir ürün pek keyif vermez açıkçası. Üstelik kablosuz oluşu daha rahat kullanım sunuyor. Bu arada Philips Lumea'nın kutusundan hassas bölgeler için ayrı bir başlık çıkıyor. Ayrıca 1 ayın sonunda tüylerde bir azalma olmazsa iade garantisi de var.
Sonuç olarak dün cihazı aldım, bugün nasipse ilk uygulamayı yapacağım. Gelişmeler için beni takip edin