- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Canım sen nasıl uyguluyorsun , jilet yaptıktan hemen sonra mı yoksa bir kaçgün çıkmaya başladığında mı ???
Kuzu bir de dolunaya getirt onu takip et derim ,o işlemi yaptıktan sonra da ardınla limonlu tuz yada idrar sür faydasını çok gören olmuş , ben alırsam öyle yapıcam
Jiletten hemen sonra. Bu şekilde ışın tüylerin gövdesinde oyalanmadan direk köklere gidebiliyor.
Dolunay olayını bilmiyorum nedir? Limonlu tuz acıtmaz mı yahu ben canım acımasın diye aldım bu aleti zaten
İdrar olayı da imkansız.Seneler önce halamın şifalı bitkiler kitabını okurken bir terkip bulmuştum. Tüyleri ağdayla aldıktan sonra köklerine kurbağa kanı yada eşek sidiği sürülürse bir daha çıkmazmış. Onu bile uygulayamadım düşün yani.
Ay tüylerin uzamasında ki en byük faktörmüş , dolunayı takip edersen geç çıkarmış ve bitme bile var , sidiktede asit olduğu için hemen ardında sürülüp bekletrsen cıkmasını önlermiş bir arastr istersen , esek falan değil canım kendi seyin olcakdepremzedeleri hatırla günlerce su yerine içmişler zararı yok yani snde sürcksn sadece [/B][/COLOR]
kızlar bi sitede 1.039 tl ye buldum almak istiyorum. eşimide ikna ettim.
site ismi yazabiliyormuyuz bilmiyorum.. acil cevap istiyorum
sonunda bende sipariş verdimtahminim yarın elimde olur inş.
17 nisandan beri lumea yı 2 haftada bir olmak üzere bacaklar, koltuk altı, genital bölge ve bıyıklarımda kullanıyorum.
bir hafta önceki seansımda sadece çıkan tüyleri epilasyon aletimin tıraş başlığını kullanarak aldım..
daha önce koltuk altı ve bacaklarım için -2 yıl önce- lazer e gitmiştim. onun da etkisi varmı bilmiyorum ama 1 aydır kol altıma traş vurmuyorum..sadece bi bölgede 3-4 kıl var onları alıyorum..direk lumea :) 17 nisandan beri kol altımda hiç sıkıntı yok:)
bacaklarımda oldukça az çıkıyor ve çıkanlar da ince..önümüzdeki perşembe bir seans daha yapacağım ve sonrasında ayda 1 yeterli olacak diye düşünüyorum hatta daha uzun sürede belki de..
genital bölgeme şimdiye kadar 3 seans uyguladım ve bikini bölgemle üst kısım neredeyse tertemiz diyebilirim..çok çok az sayılı kıl var..alt bölgede de epey dökülme oldu. zamanla daha iyi olacağına eminim..
bıyıklarımı en son 7 nisanda aldırmıştım ve o günden bugüne sadece lumea vuruyorum..evet biraz tüy var ama her lume vurduğumda tütsülüyor ve alma ihtiyacı şuan için hissetmiyorum..bazı bölgelerinde incelediğim kadarı ile tüy çıkmıyor..ya da uyuyor:)
canı çok tatlı biri olarak 5. derecede ürünü kullanabiliyorum..buğday tenliyim ve henüz yanık ya da tahriş gibi bir durumla karşılaşmadım..
evde lazer keyfi paha biçilemez..en fazla 15 dakikada işlem tamamm..tam zamanlı çalışan ve 2 çocuklu bir anne olarak alışverişe gitmeye bile fırsat bulamayan ben için büyük kolaylık..
çok araştırıp almıştım..oldukça memnunum ve pişman değilim aldığıma..ağda ve epilatör gibi ya da jilet gibi tüyden kurtulma yöntemleri ile kıyaslanamaz bile..
ben 9 taksitle 1150 tl ye almıştım..hemen kargo yapıldı ve 2 günde elime ulaştı :)
İşte bu habere bayıldım.
Paylaştığıınız için teşekkürler. Ben daha 1 seans yaptım ve sonraki seansları iple çekiyorum.
Bu arada annem lazere gitti fakat kaç seans gitmesine rağmen tüyleri yeniden çıktı. Bir iki arkadaşta da aynı şey oldu. Lazer bile kesin değilken bu ürünün bu kadar etkili olması (hem de bir kaç seans fiyatına) bir mucize.
bu aletin amacı tüyleri yok etmek değil, uzun sürede çıkmasını sağlamak..yani makineyi kullandığınız sürece tüysüzsünüz diyebilirim:) ama tabi yatırım masrafı lazere göre daha az:) lazer için 2000tl para harcadım ve hamile kalınca gidemedim devamı gelmedi..boşu boşuna gitti paralarım..
tüylerim 1,5 haftada dökülmeye başladı..ilk zamanlar endişe etmiştim ama 2 ay bile olmadan etkisini güçlü şekilde görmeye başladım..
Merhaba,
Başlık açıldığından beri düzenli olarak takip ediyorum. Pek çok kişi gibi ben de ürünü alıp almama konusunda yorumları çok değerli buluyorum. Bu nedenle paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Süreciniz nasıl gidiyor, ciddi bir fark görmeye devam ediyor musunuz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Oncelikle hayırlı olsun Güle güle kullan. Benim de dikkatimi çekmişti bir kaç seansa vereceğin parayla alıyorsun elinin altında oluyor. Ama ben kullanabilir miyim ondan tereddütlüyüm yani oturup uzun uzun onla ugrasabilir miyim hala da düşünüyorum