• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Tipi Lazer Kullananlar

umutlubekleyis1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
67
Puanlar
13

Philips Lumea Prestige BRI950/00 aldım kızlar. İlk 3 seansı 2 haftada bir yaptım. Beyaz tenli siyah kıl olmasına ragmen bacak ve kolda 3. seansda rahatlattı. 4 seansımı 3.haftada yaptım genital bölge hariç herşey iyi gidiyor. 5 yıl öncesinde alexandra gitmiştim 3 seans. hep epılasyon makınesı ve sir kullandım. Özel bölgede henüz bi farklılık olmadı. Sizin durumlar nasıldı​

Philips Lumea Prestige BRI950/00 aldım kızlar. İlk 3 seansı 2 haftada bir yaptım. Beyaz tenli siyah kıl olmasına ragmen bacak ve kolda 3. seansda rahatlattı. 4 seansımı 3.haftada yaptım genital bölge hariç herşey iyi gidiyor. 5 yıl öncesinde alexandra gitmiştim 3 seans. hep epılasyon makınesı ve sir kullandım. Özel bölgede henüz bi farklılık olmadı. Sizin durumlar nasıldı​

Özel bölge alt kısım bitmez ömür biter orası bitmez

Ben bu işte çalışıyorum genitalim 50 gecik seans gormustur evde de kendi cihazım var yüz atisi için arada onla da atıyorum , seans odaları boş oldukça gider atardim hiç bir yerimde kıl yok genitalimin altında ki o iki dudak olan yerse katlanma bölgelerindekiler hiç bitmedi hala çıkıyor serefsizler😂

Ben bu işte çalışıyorum genitalim 50 gecik seans gormustur evde de kendi cihazım var yüz atisi için arada onla da atıyorum , seans odaları boş oldukça gider atardim hiç bir yerimde kıl yok genitalimin altında ki o iki dudak olan yerse katlanma bölgelerindekiler hiç bitmedi hala çıkıyor serefsizler😂
Yaa birde sire alışıgım jıiet beni kaşındırmaktan mahvediyor sonuçta görmeyince sinirleniyorum😂😂😂

General bölge için almayı dusunuyorudm🤣 hiç iyi olmadi

General bölge için almayı dusunuyorudm🤣 hiç iyi olmadi
Allah canınızı almasın 😂😂😂 bana bir müşterimi hatırlattınız general.bolge deyince 😂😂😂 şiveli şekilde buse hanımm yarın general bölge için lazer operasyona gelebilir miyimmm derdi ahahahhq

Merhaba alırken mağazadaki bayan ağda sonrasında da oluyor dedi Philips in kendi sitesinde de ağda sonrası 24 saat geçince kullanılıyor diyor deneyen varmı etkili oluyor mu

Merhaba alırken mağazadaki bayan ağda sonrasında da oluyor dedi Philips in kendi sitesinde de ağda sonrası 24 saat geçince kullanılıyor diyor deneyen varmı etkili oluyor mu
önümüzdki ay agda sonrası deneyecegım agdadan 2-3 gun sonra özellikle özel bölgede

Ama ağda kılları kökten aldığı için lazer kök görmeyince neyi yakacak? Lazer yapanlar ağda asla önermiyor.
Söyle Philips lumea yeni serilerde yazıyor kullanma talimatlarinda agdadan 24 saat sonra lazer yapın kök oluşmaya başlayınca yanu

yaa gerçekten mı mesela bakıyorum jilette ucu gorunuyorsa orası lazerde atışta bi işe yaramıyor ama ucu gorunmeyenler işe yarıyor.
Yâ gerçekten mi hiç dikkat etmedim ama ben ağda ile deneyeceğim yıllarca jiletle denedim olmayan yerdede çıktı jet vurmasa

Back
X