- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi umutlubekleyis1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel bölge alt kısım bitmez ömür biter orası bitmezPhilips Lumea Prestige BRI950/00 aldım kızlar. İlk 3 seansı 2 haftada bir yaptım. Beyaz tenli siyah kıl olmasına ragmen bacak ve kolda 3. seansda rahatlattı. 4 seansımı 3.haftada yaptım genital bölge hariç herşey iyi gidiyor. 5 yıl öncesinde alexandra gitmiştim 3 seans. hep epılasyon makınesı ve sir kullandım. Özel bölgede henüz bi farklılık olmadı. Sizin durumlar nasıldı
azalma da yok hiçbir değişiklik yok Hadi 1-2 seansı düşükte yaptım son seanslarda yıne olmadıÖzel bölge alt kısım bitmez ömür biter orası bitmez
Burda okumuştum birisi lazer işinde çalışıyorum yıllardır bıtıremedım diyorduazalma da yok hiçbir değişiklik yok Hadi 1-2 seansı düşükte yaptım son seanslarda yıne olmadı
Ben bu işte çalışıyorum genitalim 50 gecik seans gormustur evde de kendi cihazım var yüz atisi için arada onla da atıyorum , seans odaları boş oldukça gider atardim hiç bir yerimde kıl yok genitalimin altında ki o iki dudak olan yerse katlanma bölgelerindekiler hiç bitmedi hala çıkıyor serefsizlerPhilips Lumea Prestige BRI950/00 aldım kızlar. İlk 3 seansı 2 haftada bir yaptım. Beyaz tenli siyah kıl olmasına ragmen bacak ve kolda 3. seansda rahatlattı. 4 seansımı 3.haftada yaptım genital bölge hariç herşey iyi gidiyor. 5 yıl öncesinde alexandra gitmiştim 3 seans. hep epılasyon makınesı ve sir kullandım. Özel bölgede henüz bi farklılık olmadı. Sizin durumlar nasıldı
Yaa birde sire alışıgım jıiet beni kaşındırmaktan mahvediyor sonuçta görmeyince sinirleniyorumBen bu işte çalışıyorum genitalim 50 gecik seans gormustur evde de kendi cihazım var yüz atisi için arada onla da atıyorum , seans odaları boş oldukça gider atardim hiç bir yerimde kıl yok genitalimin altında ki o iki dudak olan yerse katlanma bölgelerindekiler hiç bitmedi hala çıkıyor serefsizler![]()
Genital in alt kısımları sürekli ıslak olduğu için bitmez malesf ne kadar yaparsanız yapın.Bu sefer sir ile alıp 2-3gün sonra lazer yapagım genitale belki daha iyi işe yarar
General bölge için almayı dusunuyorudmBen bu işte çalışıyorum genitalim 50 gecik seans gormustur evde de kendi cihazım var yüz atisi için arada onla da atıyorum , seans odaları boş oldukça gider atardim hiç bir yerimde kıl yok genitalimin altında ki o iki dudak olan yerse katlanma bölgelerindekiler hiç bitmedi hala çıkıyor serefsizler![]()
Allah canınızı almasınGeneral bölge için almayı dusunuyorudmhiç iyi olmadi
Allah canınızı almasınbana bir müşterimi hatırlattınız general.bolge deyince
şiveli şekilde buse hanımm yarın general bölge için lazer operasyona gelebilir miyimmm derdi ahahahhq
önümüzdki ay agda sonrası deneyecegım agdadan 2-3 gun sonra özellikle özel bölgedeMerhaba alırken mağazadaki bayan ağda sonrasında da oluyor dedi Philips in kendi sitesinde de ağda sonrası 24 saat geçince kullanılıyor diyor deneyen varmı etkili oluyor mu
Ben yaklaşık on yıldır lazere gidiyorum ilk kez ağda sonrasını duydum ama aslında böyle olsa jiletteki gibi dagilmazönümüzdki ay agda sonrası deneyecegım agdadan 2-3 gun sonra özellikle özel bölgede
yok canım zaten ev tipi lazer için konuşuyoruz ve benim fikrim bu sadece denemekten zarar gelmez dıyelım ne yapalımBen yaklaşık on yıldır lazere gidiyorum ilk kez ağda sonrasını duydum ama aslında böyle olsa jiletteki gibi dagilmaz
Bn arkadaşlarımdan çok var ev tipi lazer alan onlarda arada ağda yap daha etkili diyoryok canım zaten ev tipi lazer için konuşuyoruz ve benim fikrim bu sadece denemekten zarar gelmez dıyelım ne yapalım
yaa gerçekten mı mesela bakıyorum jilette ucu gorunuyorsa orası lazerde atışta bi işe yaramıyor ama ucu gorunmeyenler işe yarıyor.Bn arkadaşlarımdan çok var ev tipi lazer alan onlarda arada ağda yap daha etkili diyor
Ama ağda kılları kökten aldığı için lazer kök görmeyince neyi yakacak? Lazer yapanlar ağda asla önermiyor.Bn arkadaşlarımdan çok var ev tipi lazer alan onlarda arada ağda yap daha etkili diyor
Söyle Philips lumea yeni serilerde yazıyor kullanma talimatlarinda agdadan 24 saat sonra lazer yapın kök oluşmaya başlayınca yanuAma ağda kılları kökten aldığı için lazer kök görmeyince neyi yakacak? Lazer yapanlar ağda asla önermiyor.
Yâ gerçekten mi hiç dikkat etmedim ama ben ağda ile deneyeceğim yıllarca jiletle denedim olmayan yerdede çıktı jet vurmasayaa gerçekten mı mesela bakıyorum jilette ucu gorunuyorsa orası lazerde atışta bi işe yaramıyor ama ucu gorunmeyenler işe yarıyor.