philips lumea mı, silk'n glide mi ??

Comfort derken silk'n glide a benzeyen türü mu yoksa diğeri büyük olan mi
Silk'n glide e benzeyeni çünkü kablolu oluşu işime geldi ve 100.000 atış bana yeter zaten silk'n glide gibi 5 te kullanınca atış sayısıda düşmüyor fiyatta aynı hemen hemen hatta daha uygun ben 580 e aldım yanında maşa hediyesiyle

Süpermiş canim maşayla birlikte nerden aldın uygunmuş baya. 100.000 atım ortalama ne kadar zaman gidiyormuş peki

Süpermiş canim maşayla birlikte nerden aldın uygunmuş baya. 100.000 atım ortalama ne kadar zaman gidiyormuş peki
Yön mağazasından aldım canım philipsin maşasınıda hediye ettiler :)) 710 dediler nakit alacağım kart filan yok deyip sıkı bir pazarlık yapınca en son 580 e indirdiler sağolsunlar hatta geçen gün ev arkadaşımada aldık :)) kullanma klavuzunda 5 yıl yeter yazıyor ama ufak bir kerrat cetveli hesabıyla bence tek kişi kullanırsa en az 7-8 sene kullanılır:))

araştırcam bakalım diğer kullananlarda yazsaydı daha sağlıklı olurdu hangisinin eksisi artısı çok daha iyi bilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…