philips lumea mı, silk'n glide mi ??

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
Merhaba hanımlar tüylerim çok olduğu için artık ağdadan bıktım inanın.. Lazerli epilasyon düşünüyorum lakin gidenlerin de tamamiyle sonuç almadığını görüyorum, hem böyle yerlere gidip paramdan ve zamanımdan hem de hijyen konusundan muzdarip olmaktansa eve gelen epilasyon daha mantıklı geliyor. Soruma gelicek olursam, özellikle kullananlar deneyimlenenler sizce ne yapmalıyım? Lumea mı yoksa silk'n glide mi ? Hangisi daha iyi ve etkili cevaplarınızı bekliyorum hadi çalıştırın elleri

bende bu konudan.muzdaribim ve evde.lazer dusunuyodum ama oda kansere yol aciyormus.diye.duydum vücuda direk olarak radyasyon ve ışın veriyor sonuçta .s mantıklı geldi açıkçası

ilk defa duyuyorum bunu.. ama şöyle de bir durum var böyle bir problem yaratsaydı philips gibi bir marka yanaşmazdı diye düşünüyorum çünkü insanlar bu konuda dava açsalar daha zararlı çıkarlar.. çok kararsızım kullananların veya bilgisi olanlar yardımcı olursa herkes bir nebze olsa faydalanacak

Bende böyle bir konu açtım ve maalesef ilgilenen olmadı bende bir hışım gidip philips lumea comfort aldım buna birkaç ley sebeb oldu diyebilirim
1-)philips daha bilindik ve güvenilir(daha olumlu yorumlar okudum)
2-)philips comfort un 100000 atımlık ve silk'n glide 150.000 aatımlığı aşağı yukarı aynı fiyat ama burada okuduğum kadarıyla 5. Seviyede silk'n glide 20000 atıma düşüyormuş
3-)en önemlisi ise philips kullanıp Net konuşabilenlerin sayısının daha fazla olması olması
Aldım ve bugün kullandım inşallaaahhhh pişman olmam

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.evet malesef kimsecikler yazmıyor anlamıyorum.. sizin kullanımınız nasıl gidiyor ne etkiler gözlemlendiniz cidden güzel mi iyi gidiyormu azalma var mı?

Bende aylardır bu kararı veremedigim için alamadım henüz. Philips de işin sayısı silk'n glide gibi düşmuyo mu peki? Bende 20000 e düştüğünü duyunca atış sayısının almadım. Babyliss yeni ürün çıkardı evde lazer için kullanan arkadaşlar varsa onların da yorumlarını görelim

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.evet malesef kimsecikler yazmıyor anlamıyorum.. sizin kullanımınız nasıl gidiyor ne etkiler gözlemlendiniz cidden güzel mi iyi gidiyormu azalma var mı?
Kusura bakma pek giremediğim için yazamadım. 2 atışımı yaptım ben bu pazar 3. Seansımı yapıcam ve şunu söylemeliyim inanılmaz memnumum özellikle dudak üstü ve bacaklarımda gerçi bikini ve koltuk altı bölgemdede var azalma ama dudaknüstü ve bacaklar mucize ya 2 denemede ne bu kadkadar etki beklemiyodum :)

cevap vermeniz yeterli sağolun geç veya erken en azından cevap veriyor aydınlatıyorsunuz ürün hakkında çok teşekkür ederim bunun için öncelikle bende silk'n glide düşünüyordum ama bunca iltifattan sonra sanırım luema düşüncem lakin aklıma takılan başka bir konu var bilginiz vardır diye umuyorum bu ürün hakkında kıl köklerini uyuttuğunu ve ürünü kullanmayı bırakınca daha yoğun şekilde kılları türettiğini duydum bu konuda bilginiz var mı?? valla kulaktan kulağa ne geldiyse insan her duyduğuna da itibar edemiyor malum bir hayli tüy kıl problemi olan biriyim o yüzden cidden etkili mi yani bitcekmi ümidiyle araştırıyorum soruşturuyorum birde bunların içinde bir şeyleri bitiyormuş onu sürekli alman gerekiyormuş bu doğrumu yani atışlar bitince ürün çöp mü oluyor yoksa ne oluyor ?

benim bildiğm kadarıyla geçici epilasyon sağlıyormuş bu aletler.. atışı bittikten bir süre sonra tekrar çıkıyormuş..

bende böyle duydum ama insan işte denemedende bilemiyor işte o yüzden deneyenler memnunlarmı yoksa değillermi onu öğrenmek istiyorum lakin cevap veren bulabilirsem :) bu konu artık kadınların kanayan bir yarası oldu yani mağduruz

Evlendikten sonra ben de lazer düşünüyorum fakat acısının çok olduğunu okudum ve duydum.
Evde kendim yapayım diyordum ben de bu konuda yeterince net cevaplar alamadım.
Sizin konunuzu takip edeyim belki Eylül'e kadar net bir cevap gelir

valla inşallah gelir ya ben eylüle dayanamayacağım gibi ya yakında bir yerle görüşüp ilk yüzüm için başlayacağım bu gidişle sürekli güncel tutarsak inatla yazan olur herhalde

kullanan bikaç kişinin memnun oldugunu okudum ben, ama ilerde çıkacaksa ne gereği var o kadar para vermeye..

Sephoraa'nın konusu vardı bununla alakalı.
Ona bakabilirsiniz
Ben onu da takip ediyorum

valla inşallah gelir ya ben eylüle dayanamayacağım gibi ya yakında bir yerle görüşüp ilk yüzüm için başlayacağım bu gidişle sürekli güncel tutarsak inatla yazan olur herhalde
yüzünüz için kışın yaptırsanız daha iyi olmaz mı.. ayrıca yüzde lazer çokta garanti değil.. ben başlamıştım ama olmayan yarlerde çıkmaya başlayınca canım skıldı ve bıraktım :S iyice araştırmanızı öneririm

işte yüzümün her yerinde olduğu için sorun değil ama kışın eylül gibi başlanabilir haklısınız ama lakin yazın da çok dışarı çıkacağımı sanmıyorum ve yüksek faktörlü güneş kremi korumaya yetmez mi acaba ?? bu durumda giderim diye düşünüyordum.. birde yüz için en iyisi iğneli diyorlar sizce??

Rica ederim elimden geldikçe yardım etmek isterim. Ürün ıpl teknoloji kullanıyor buda bir tür tüy uyutma sistemiymiş lakin ben daha önce salonda ıpl lazer yaptırmıştım ve 2 seans gitmeme rağmen açıkcası alınan tüyler üzerinden 3 yıl geçemesine rağmen hala çıkmadı ama yanlış yönlendirmek istemem sonuçta kıl tüy meseleleri kişiye özel bendeki etki sende olmayadabilir o nedenle genelleme yapmak istemem. Zira ıpl yapıp tüyleri geri gelenlerde var.He şu ampul filan değişmeye gelince o kadar fazlaki ışık atımı bunları değişmeye gerek kalmadan minimum 5 sene kullanırsın ki zaten elektronik eşya bu sürede ekonomik ömrünü doldurmuş olur. Ayrıca philipste yok öyle aampul değişimi filan. Hepimize kılsız tüysüz günler  

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…