merhaba kızlar,
bende yaklaşık olarak 1 ay önce aldım ikinci uygulamayı da yaptım ancak bende biraz tuhaf bi şekilde işledi. koltuk altı ve bikini bölgesi yer yer döküldü ancak bacaklarıma bi türlü işlemedi. ne dökülme ne seyrelme ne çıkmama. jileti vurduğum yerler gayette normal şekilde uzamaya devam ediyor. ben anlamadım. koltuk altına etki eden birşey nasıl olurda bacaklara etki etmez ki bacaklarım daha seyrek daha ince ve daha açık renkli. böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? bir yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızlar..
selincim sen bu ürünü jiletlemeden yani epilasyondan sonra mı kullanıyorsun? Belki o yüzden acıyordur. Genitalini altları falanda alıyormusun alıyorsan nasıl alıyorsun acaba????
kastettiğim yani jilet yapmadığın bölgelere bunu yapmak zorunda olmadığındır.şöyleki kol yüz buralarda daha önce ne şekilde alıyorsan al yaklaşık 2 haftalık bir süreçte kök kendini yeniler ve yeni tüy oluşmaya başlar işte tam bu sırada 1-2 gun ısık tedavısını uygularsan sonuç 10 numara 5 yıldız oluyoYani en azından bende öle oldu . Dıger yerler zaten jıletse jılettır onda yapacak bişi yok Işallah sendede başarılı olur bu tez phılıps e deneyımlerı yazar yollarız :)))
birde 2-3 gün ışığı uygularsan demişsin. kılavuzda 2 haftada bir uygulayın demiyor muydu? kızarıklık yanma falan olmuyormu?
bu cihazla ilgili yazılan tüm yorumları okudum. yorumlarıyla bilgilendiren herkese teşekkür ederim. bu ürünü tamamen tesadüfen (elemanın satış tekniği ile bana gagaladılardesem daha doğru olur ) fakat hemen iptal ediyorum. ters oldu fakat sözleşmeği yaptıktan sonra araştırmağa başladım ve sonucu sizlerle paylaşıyorum.
Lazerde yoğunlaştırılmış ışık dalgası, tek bir noktadan vücuda veriliyor ve deri altındaki kıl kökü yakılıyor. Kıl kökü yakıldığı için orada bir daha kıl çıkmıyor.
IPL adı verilen ışık sisteminde ise ışık, dağınık bir şekilde deriye ulaşıyor ve kılları tütsü gibi yüzeyde yakıyor. IPL’in ampulün yaydığı ışık gibi olduğu ve çok uzun vadede tüyleri sadece incelttiği tespit edilmiş. Bu nedenle epilasyon yaptırmak isteyenlere, daha kalıcı ve güvenli bir sistem olan lazer epilasyon öneriliyor.
Bıra yanlıs anlasılmayı kesın bırdılle duzeltmek ısterım kı kesınlıkle ve kesınlıkle bu cıhaz tüyleri yüzeyden dağlamıyor zaten kullanım seklı önce tüyleri jilet ile alıyorsunuz sonrasında uygulanan ısık derı altında kıl kokune nufuz edıyo bu arada bende hala cıkan bıkıl tuy yok ayıptır sölemesiBılgınıze
ne güzel haber canım ağdadan kat kat iyi olduğu aşikar bende yazın yaşıycam rahatlığını. :)
Kızlar bilginiz olsun daha yeni cıktı kıl bugun ıtıbarıyle yen i aldım bölede yazıyorum azbuçuk iğrenç bişey ama saygılar efemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?