çok sağol şekerim. unutmadın sayfayı. Kılsız tüysüz günler dilerim efem :)
kizlar bende.bugun Remington i light pro aldim.philips lumeA almak icin gittigim yerde bu Remington u önerdi çalışanlar ordaki kizlarin coguda kullanıyorlar mis kollarini gosterdiler gercekten fatydali gibi görünüyor ama şuan hamileyim kullanamiycam bir ayim kaldi doguma kullanmaya başladığım da haber veririm size hiç bu aleti kullanan oldumu aranizda faydalimi gercektenBu aleti bende aldim 3 aydir kullaniyorum ve gercekten cok memnunum simdilik kollarim ve yuzumde kullandim biyik bolgesinde nerdeyse hic cikmiyor kollarimdaysa sayilcak kadar cikiyor ben kesinlikle tavsiye ediyorum..
Arkadaslar ben bu aleti alali 1 ayi gecti. ikinci uygulamayi bugun yaptim. bazi bolgelerde kisim kisim dokulmeler oldu ve hic cikmadi ilk uygulamadan bu yana. Uzama suresinde de sanirim yavasladigini soyleyebilirim. Devaminda neler olacagini, kullandikca yazmaya calisirim ama simdilik son derece memnunum. Bu durum kisiden kisiye degisir mi bilemiyorum ama bende ise yariyor gibi.
Bende 3 aydir kullaniyorum bende cok memnunum ozellikle bu ay sayilcak kadar cikti cok mutluyum :)
Efendim şimdi tüyleriniz ne durumda azalma veya bitme oldu mu_?uzun zamandir yazmadim
aldim alali sadece bu makinayi kullaniyorum kizlar gayette memnunum
kol , koltuk alati bacak , bikini bölgesi ve yüzümde kullaniyorum .
belirgin azalma varbikini bölgesinin üst kismi baya bi azaldi ama alt kismi o kadar degil
ancak profosyenel bir yerde lazer yaptiran ablamda ayni seyi söylüyor alt kisimlar ondada ayni durumda
agda ile saatlerce ugrasan , cani yanan , 1 hafta sonra killarin tekrar pörtlemesinden ... bikan biri olarak memnunum kizlar
tek sikayetim kmple bacak yaptigimda bazen bir bacak bitmeden sarzi bitiyor :26:
genelde ertesi gün diger bacagi yapiyorum
ama saatlerce yapis yapis agda ile ugrasmakdan kurtulduum
hayır arkadaşım ben yetkili biri değilim ben aldım şunda kullanıyorum. broşürlerinde ve kitapçıklarında yazıyor. philipsin sitesinde aynı broşür ve kitapçık var oradan okuyabılirsiniz. ben her yere kullanıyorum iki başlığı var biri hassas bölgeler için diğeri diğer bölgeler için kullanabilirsin, ayrıca ağdadan çok kolay ve rahat ağrısız sızısız. şunu söyliyeyim bu kesin sonuçmu değilmi bende ilerleyen zamanlarda göreceğim, beklentim o yönde.
bu sistemi size gagaladıklarını düşünüyorsanız iyi araştırmamışsınız demekki. Ayrıca lazerde kesin sonuç değil. Linki kopyalayamıyorum ama lazer yaptırıp bikaç ay sonra tüyleri tekrar çıkan yada hamile kaldıktan sonra tekrar çıkan insanlar var. ben çok çok ünlü bir merkeze gittim ordaki bayan bile dediki asla garanti veremeyiz. Çıkarsa arada bir gelirsin atış yaparız dedi lazer için. Ayrıca lazer çok derine inen bir ışık. Ipl daha güvenli ve sonuçta kontrol bende oluyor. Doğru kullanılırsa ağdadan daha pratik bence.. acısı ve pisliği batığı şişliği yok sonuçta.
bu sistemi size gagaladıklarını düşünüyorsanız iyi araştırmamışsınız demekki. Ayrıca lazerde kesin sonuç değil. Linki kopyalayamıyorum ama lazer yaptırıp bikaç ay sonra tüyleri tekrar çıkan yada hamile kaldıktan sonra tekrar çıkan insanlar var. ben çok çok ünlü bir merkeze gittim ordaki bayan bile dediki asla garanti veremeyiz. Çıkarsa arada bir gelirsin atış yaparız dedi lazer için. Ayrıca lazer çok derine inen bir ışık. Ipl daha güvenli ve sonuçta kontrol bende oluyor. Doğru kullanılırsa ağdadan daha pratik bence.. acısı ve pisliği batığı şişliği yok sonuçta.
Bende 3 aydir kullaniyorum bende cok memnunum ozellikle bu ay sayilcak kadar cikti cok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?