yahu o çıkıntı varmış bendekinde de özür dilerim yok dedim ama bakınca gördüm.[/
o çıkıntı bendekindede var
Philips Lumea alan arkadaşlar lütfen deneyimlerini yazarlarsa birlikte cihazımızı tanımış oluruz
Bu aleti nerden ve ne kadara aldiniz acaba ?Ben kullanıyorum ve cok memnunum. Tuylerim bayagi bir azaldi. En onemlisi yuzumde bile kullanbiliyorum ve sonucundan cok memnunum.
ben bulamıyorum bu ürünü türkiyeye geldi dediler...aradım taradım gitmediğim ykm boyner kalmadı yok yok yok..
yardım edin lütfen....
Hiç şikayetçi olan yok galiba? :))
ben hiç şikayete rastlamadım ben bı kullanayım sonuçları yazıcam :)
en son alıcam demişsin ama aldın galiba :) bekliyorum yorumlarını. En yakın zamanda alıyorum bıktım kuaförlerde ağda yaptırmaktan. Her şeyi geçtim utanıyorum oramı buramı açmaktan. Tamamen bitirmese bile hoşuma gitti o yüzden..
yurtdışındaki akrabalarıma söylüyorum daha yenisi çıkacak diyorlar. daha gelişmişi var mı acaba bu aletin. onlardan istiycem diye kandırıyorlar beni galiba.. amerikada olan bir marka varmış ama ıpl değilmiş nyagmış adını unuttum. off ne çektik bee.
:)) ilahi sen yahuhakkaten şu yolunma işi çok pis ya hele bazen zamanlamayı öle bi tutturuyorum ki sorma kız bıyık alıyo benım heryerım acıyo sanki etimden et kopuyo, hay diyorum ya ben böle işin .:))) hakkaten ne çektik bee... ama yinedeee KADIN OLMAK GÜZEL ŞEKERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?