merhabalar
kizlar lütfen kullananlar biraz daha fazla bilgi verebilirmi
ben kendi sorunumdan bahsedeyim benim tüyler
yillardir agda ile aldigim halde inanilmaz derecede sert :26:
yani aldikdan 1 hafta sonra direk basliyor diken gibi cikmaya
ve cook batiklar ve kizarikliklar var hic bitmiyor bu durum
epilasyona gittim calisan bana bu batiklarin hemen gece bilecegini söyledi
ama sadece bir seansi 500 yurt disindayim bu arada :26:
hadi kendimi gectim artik kizim var ve oda ayni dertten müzdarip
acaba diyorum bu makinayida normal lazer yerine koyabilirmiyiz
yani gercek anlamda kil köklerinimi yakiyor
mesela ben yüzüme lazer yaptirdim killar dökülüyordu
buda öylemi ama ok canim yaniyordu :26:
mesela bunun hic acitmadigini yazmissiniz
birde iki hafta bir yapiliyomus nasil yani iki haftada bir cikiyormu ki killar :26:
birde sarz edilerek kullaniliyormus
ben bacaklarimi komple aliyorum ve 2 saatten fazla sürüyor
sarzi bitmezmi ?
bliyorum uzun oldu ama almaya niyetim var ve hata yapmak istemiyrum
cevaplarinizi bekliyorum kizlar
Ben size elimin yazdığınca yardımcı olayım;
1.sorunuza; Kıllar kullandıkca inceliyor ve sertlik fark etmiyor, ilk seansta %50 döküyor aynı zamanda yeni çıkanlar inceliyor, ikinci seanst biraz daha fazla döküyor derken, %80-90 döküyor.
2.sorunuza; batık kızarıklık olmuyor onlarıda önlemiş oluyorsun,
3.sorunuza;Yurt dışında bu cihazı daha ucuza alabilirsin, ilk önce bu cihaz yurt dışında satılmaya başladı Türkiyeye yeni geldi.
4.Sorunuza; kızınıza tabi uygulayabilirsiniz kıllar inceyken daha etkili oluyor hemen hemen ince kılların hepsini döküyor, kalın kılların ise (1.cevapta) açıkladığım gibi döküyor.
5.sorunuza;Lazer merkezlerindeki gibi değil tabi ama ona yakın diyebilirim, kıllar dökülüyor ve lazer merkezlerindeki kadar canınızı açıtmıyor, hassas bölgelerde biraç acı hissediyorsun diğer bölgelerda acı hissetmiyorsun.
6.sorunuza;bazı bölgelerde iki haftada çıkıyor bazı bölgelerde ayı bulabiliyor kılların çıkması, hatta ölmeyen kıllar haftasına varmadan çıkıyor.
7.sorunuza; kablosu takılı iken çalışmıyor içinde şarjlı pileri var 1,5 saat civarında şarj oluyor. bir şarj ile yaklaşım iki bacağını bitirebiliyorsun. iki bacakta 15-20 dakika sürüyor, senin maharetine ve hızına bağlı eğer yardım alırsan daha çabuk bitirebilirsin.
iki başlığı var biri hassas bölgeler için bu dar alanı tarıyor, birde normal bölgeler için buda geniş alanı tarıyor. umarım yardımcı olmuşumdur.