• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips lumea kullananlar yorum yazsın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.292
690
373
Kocaeli
Ben philips lumea almayı düşünüyorum lazere vereceğim parayı bu cihaza verip kendi evimin ortamında yapmak istiyorum tüylerim çok sık ve kalın.para veripte çöpe atmak istemiyorum.acil yazın lütfen olumlu olumsuz farketmez

ben yüzüm için almıştım. sadece yüzümde kullandım ilk iki hafta çok tırstım sanki işe yaramıyor gibi geldi ama bir ay içinde düzenli yapınca çok çok memnun kaldım. ben aldığımda 1200 civarı bir şeydi değdi diyebilirim. yüzüm tertemiz. yalnız senin tüylerin kalınsa bir merkezde alexdrite tipi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yüzüm için almıştım. sadece yüzümde kullandım ilk iki hafta çok tırstım sanki işe yaramıyor gibi geldi ama bir ay içinde düzenli yapınca çok çok memnun kaldım. ben aldığımda 1200 civarı bir şeydi değdi diyebilirim. yüzüm tertemiz. yalnız senin tüylerin kalınsa bir merkezde alexdrite tipi öneririm.
merhaba. hala memnun musunuz yüz icin? ben yüze 2kere atıs yaptım da, korkuyorum hala...

merhaba. hala memnun musunuz yüz icin? ben yüze 2kere atıs yaptım da, korkuyorum hala...

ilk zamanlar bende çok korktum ama düzenli kullanımda çok iyi sonuç aldım. iki- üç ay hiç dokunmadan pürüzsüz kalıyor zamanla.

Back