• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips lazer makinesi

Daha dün bir AVM de Philips yetkili mağaza ile görüştüm. Şuan zaten bir güzellik merkezinde lazer seansı alıyorum. Ayrıca Güzellik uzmanıyım. Arkadaşlar bunu gittiğim merkezde bende çok iyi biliyorum ki ne şekilde olursa olun tüyleri %100 bitiremezsiniz. Bayanız hormon dengemiz sürekli değişiyor. Her ay gördüğümüz adet bile "bazen" bir öncekinden farklı oluyor. Kullandığımız bir ilaç yan etki yapıp tüyleri çoğaltabiliyor.Hal böle iken hiç bir şekilde hiç bir aletten mucize bekleyemeyiz. Benim cihazı alma amacım ağda acısı çekmemek, kuaför salonlarında o kadar zaman geçirip para vermemek.Şuan zaten lazer alıyorum fakat bitmiyecek tamamen tek tük kalanlar için bir kere bile jilet vursam 5 yıl sonra gene çoğalır doğumuydu menepozuydu derken elimizin altında (alım gücü yeterliyse) böyle bir aletin bulunması süper.Kullanıcı yorumlarına baktığımızda herkes memnun.Lazer paketleri zaten 1500-2000 aleti alarak bir şey kaybetmem gibi me geliyor. Tabiki herkesin kendi düşüncesi..

Gerçekten çok bilinçli ve doğru bi cevap tebrik ediyorum :)

Merhaba arkadaslar. Ben urunu gecen ay aldim ve blogumda resimlerle yorumumu kullandikca ekliyorum. Sorularini zolursa yanitlarim. Urunu almadan once ben de cok tereddut etmistim ama simdilik gayet iyi.

ben kullanıyorum
genel manada faydalı oldu ancak kutudan gözlük çıkmıyor ve çok uzun kullandığımda baş ağrısı yapıyor.
140000 atım kullanımı var. ampul değişme sorunu yok. ben almadan önce araştırmıştım ön camında ilk kullanımdan sonra pas gibi bişey oluyor diye ama ben rastlamadım öyle bişeye.
ben 1500 e almıştım sonradan arkadaşım bir alışveriş sitesi kurdu orda 1070 tl ye veriyorlar boşuna bir sürü para verdim. fiyatı biraz düşerse alına bilir. arkadaşımın sitesinden almak isteyen olursa ... facebook sayfasından mesaj atarsanız 50 tl indirim kuponuda verebiliyor hemen kullanabiliyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu lazer aleti genital bolge popo arasi gibi ozel bolgelerde kullaniliyor mu sonuc alan var mi bunl
a ilgili bir yorum bulamadim

Etkili olur eminim arkadaşlar ama hiç bir şeyin bitireceğini hele hele 2 ayda hiç sanmıyorum. ben inat ettim 3 yıl lazere gittim her ay bir seans desek minimum 30 seans yine de %100 bitmedi. profesyonel makinalarda bitmiyorken bu alette bitiyorsa gerçekten mucize derim.

Back