• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips lazer makinesi

kesin cozum diye birsey yok.
tuyler tamamen bitse bile tekrar geri geliyor asamali olarak.
bu sadece daha uzun araliklarla tuy cikaran bir epilasyon aleti.
ben koltukaltimi salonda bitirdim. aylar sonra yavas yavas geri gelmeye basladi. 4 yilda eskisinin yarisi kadar oldu.
Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yok

Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yok
Canim sen nerene yaptirdin ozel olmayacaksa?
Ben de yaptirmak istiyorum da saglik acisindan tehlikelidir diye korkuyorum.

Canim sen nerene yaptirdin ozel olmayacaksa?
Ben de yaptirmak istiyorum da saglik acisindan tehlikelidir diye korkuyorum.
Ben ceneme belime gobegime koltuk altima yaptirmistim. Genital ve bacaklarima gozum yemedi acikcasi gercekten aci veriyor. Ama saglik acisindan bi tehlikesi oldugunu düşünmüyorum 100 yillik bir yontemmis.

Isinin ehli birini bulmalisin bir de. Herkes yapamiyor malesef iz delik vs birakan isbilmezler de varmış

Ben ceneme belime gobegime koltuk altima yaptirmistim. Genital ve bacaklarima gozum yemedi acikcasi gercekten aci veriyor. Ama saglik acisindan bi tehlikesi oldugunu düşünmüyorum 100 yillik bir yontemmis.

Isinin ehli birini bulmalisin bir de. Herkes yapamiyor malesef iz delik vs birakan isbilmezler de varmış
Tesekkurler. :)
Ben bir arastirayim. :)

Ben de lazere gidiyorum alexandrite mi ne makina beyaz tenliyim tuylerim de cok acik renk degil koltuk altina gidiyorum 5 seans oldu ama 1 ay duruyor 2. Ay cikmaya basliyor yavastan sonra cogaliyor neden boyle anlamadim azalma var ama aylar gectikce geri yerine gelecek gibi hic tamamen bitecek gibi durmuyor.Tuyler zayifladi epey azaldi ama durdukca ince ince cikmaya basliyor 2 seansim kaldi ama bitecek mi emin degilim.

Kullanmadım ama çok araştırdım birkaç sene önce o makinayı. Çok inandırıcı değil malesef. Lazer değil ipl teknolojisi. Tüyleri uyutuyor, bir kaç ay kullanmazsanız daha yoğun bir şekilde tekrar çıkıyormuş. Yabancı diliniz varsa lumea diye aratın forumlarda kullananlar anlatmış.
Arastirdim ama bazilari cok memnunum demis bazilari pekte memnun kalmamis

Ben de lazere gidiyorum alexandrite mi ne makina beyaz tenliyim tuylerim de cok acik renk degil koltuk altina gidiyorum 5 seans oldu ama 1 ay duruyor 2. Ay cikmaya basliyor yavastan sonra cogaliyor neden boyle anlamadim azalma var ama aylar gectikce geri yerine gelecek gibi hic tamamen bitecek gibi durmuyor.Tuyler zayifladi epey azaldi ama durdukca ince ince cikmaya basliyor 2 seansim kaldi ama bitecek mi emin degilim.
Anlattigin ayni seyleri ben yasadim ben beyazim ama benimkiler siyah ayni senin dedigin gibi oldu bitmiyor canim maalesef eskiye donuyorsun bir sure sonra tekra agdaya basladim. Agdada bana sivilce yapiyor napicam bilmiyorum off

hmm benim de canim azdir . alexandrte mi neydi ona zor dayanmistim.

Peki yaptiktan ne kadar süre tuyleriniz cikmaya basladi yani ikinci seansa ne kadae süre sonra gittiniz ?
Bir bolgeyi tamamen tuylerden temizleme suresi epey uzun suruyor mesela belime 10 seans falan gittim 1 er saatten. Ilk temizleden sonra tuyler ne kadar surede ckti hatırlamıyorum ama çeyreği kadari geri cikti. O da 2/3 seansta bitti daha da çıkmadı. Yani ilk temizlemeden sonrasi kolay cok cok az çıkıyor.

Kızlar ben dün evkurdan aldım şuan kampanyada 1275 . 15 ay taksitle ayda 85 e inşallah iyi bir sonuç alırım. 7 kişiye yeticek atış varmış içinde kullanınca burdan anlatırım hanımlar:KK24:

Paket mi aldınız yoksa belirli seansa kadar mı?Genelde 9 paket veriyorlar belirli fiyata sonrası ek ücret ama bildiğim bir yer var tüm vücuda 2.000 alıyor peşin,orada çalışan bayan bitme garanti diyor . Artık ne zaman biterse ... Giden tanıdık da var memnun kalmış.

Daha dün bir AVM de Philips yetkili mağaza ile görüştüm. Şuan zaten bir güzellik merkezinde lazer seansı alıyorum. Ayrıca Güzellik uzmanıyım. Arkadaşlar bunu gittiğim merkezde bende çok iyi biliyorum ki ne şekilde olursa olun tüyleri %100 bitiremezsiniz. Bayanız hormon dengemiz sürekli değişiyor. Her ay gördüğümüz adet bile "bazen" bir öncekinden farklı oluyor. Kullandığımız bir ilaç yan etki yapıp tüyleri çoğaltabiliyor.Hal böle iken hiç bir şekilde hiç bir aletten mucize bekleyemeyiz. Benim cihazı alma amacım ağda acısı çekmemek, kuaför salonlarında o kadar zaman geçirip para vermemek.Şuan zaten lazer alıyorum fakat bitmiyecek tamamen tek tük kalanlar için bir kere bile jilet vursam 5 yıl sonra gene çoğalır doğumuydu menepozuydu derken elimizin altında (alım gücü yeterliyse) böyle bir aletin bulunması süper.Kullanıcı yorumlarına baktığımızda herkes memnun.Lazer paketleri zaten 1500-2000 aleti alarak bir şey kaybetmem gibi me geliyor. Tabiki herkesin kendi düşüncesi..

Paket mi aldınız yoksa belirli seansa kadar mı?Genelde 9 paket veriyorlar belirli fiyata sonrası ek ücret ama bildiğim bir yer var tüm vücuda 2.000 alıyor peşin,orada çalışan bayan bitme garanti diyor . Artık ne zaman biterse ... Giden tanıdık da var memnun kalmış.
Paket aldim. Sonra devam ediyim dedim ek ucretle bitmez dedi bana kadin sonra biraktim

Back