- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yokkesin cozum diye birsey yok.
tuyler tamamen bitse bile tekrar geri geliyor asamali olarak.
bu sadece daha uzun araliklarla tuy cikaran bir epilasyon aleti.
ben koltukaltimi salonda bitirdim. aylar sonra yavas yavas geri gelmeye basladi. 4 yilda eskisinin yarisi kadar oldu.
Canim sen nerene yaptirdin ozel olmayacaksa?Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yok
Ben ceneme belime gobegime koltuk altima yaptirmistim. Genital ve bacaklarima gozum yemedi acikcasi gercekten aci veriyor. Ama saglik acisindan bi tehlikesi oldugunu düşünmüyorum 100 yillik bir yontemmis.Canim sen nerene yaptirdin ozel olmayacaksa?
Ben de yaptirmak istiyorum da saglik acisindan tehlikelidir diye korkuyorum.
Tesekkurler. :)Ben ceneme belime gobegime koltuk altima yaptirmistim. Genital ve bacaklarima gozum yemedi acikcasi gercekten aci veriyor. Ama saglik acisindan bi tehlikesi oldugunu düşünmüyorum 100 yillik bir yontemmis.
Isinin ehli birini bulmalisin bir de. Herkes yapamiyor malesef iz delik vs birakan isbilmezler de varmış
Arastirdim ama bazilari cok memnunum demis bazilari pekte memnun kalmamisKullanmadım ama çok araştırdım birkaç sene önce o makinayı. Çok inandırıcı değil malesef. Lazer değil ipl teknolojisi. Tüyleri uyutuyor, bir kaç ay kullanmazsanız daha yoğun bir şekilde tekrar çıkıyormuş. Yabancı diliniz varsa lumea diye aratın forumlarda kullananlar anlatmış.
Anlattigin ayni seyleri ben yasadim ben beyazim ama benimkiler siyah ayni senin dedigin gibi oldu bitmiyor canim maalesef eskiye donuyorsun bir sure sonra tekra agdaya basladim. Agdada bana sivilce yapiyor napicam bilmiyorum offBen de lazere gidiyorum alexandrite mi ne makina beyaz tenliyim tuylerim de cok acik renk degil koltuk altina gidiyorum 5 seans oldu ama 1 ay duruyor 2. Ay cikmaya basliyor yavastan sonra cogaliyor neden boyle anlamadim azalma var ama aylar gectikce geri yerine gelecek gibi hic tamamen bitecek gibi durmuyor.Tuyler zayifladi epey azaldi ama durdukca ince ince cikmaya basliyor 2 seansim kaldi ama bitecek mi emin degilim.
Igneliyle lazerin fiyati ayni mi?Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yok
Geneli kullandığı sürece memnun. Bıraktıktan sonra aynen geri geliyor tüyler. Sürkli kullanmayı göze alıyorsanız satın alabilirsiniz bence.Arastirdim ama bazilari cok memnunum demis bazilari pekte memnun kalmamis
hmm benim de canim azdir . alexandrte mi neydi ona zor dayanmistim.Kesin cozum igneli epilasyon. Bunun disindaki cozumler hep gecici. Ben igneli epilasyon yaptirdim aci verici ama kesin sonuclu. Bi akrabam 20 yil once bacaklarini yaptirmis hala puruzsuz benim bes yil okdu gelen giden yok
Igneli epilasyonda dakika basi fiyst var. Ben yaptirdigim zamam dakikasi 1 liraydi. Yarim saat yaptirir cikardim.Igneliyle lazerin fiyati ayni mi?
Ona dayanamadiysan bunu imkani yok :) Bi de tek tek ugrasiyo killarla epey uzun sürüyor tamamen bitmesi. Ben kesin cozum oldugunu bildigim icin dayandim ama simdi hayatta yaptirmazdimhmm benim de canim azdir . alexandrte mi neydi ona zor dayanmistim.
Peki yaptiktan ne kadar süre tuyleriniz cikmaya basladi yani ikinci seansa ne kadae süre sonra gittiniz ?Igneli epilasyonda dakika basi fiyst var. Ben yaptirdigim zamam dakikasi 1 liraydi. Yarim saat yaptirir cikardim.
Kaç seans gittiniz ki ?Lazere gittim ama kurtulamadim hala medet umuyorum böyle seylerden birde beyaz tenliyim o kadar rahatsiz ediyor ki beni
Bir bolgeyi tamamen tuylerden temizleme suresi epey uzun suruyor mesela belime 10 seans falan gittim 1 er saatten. Ilk temizleden sonra tuyler ne kadar surede ckti hatırlamıyorum ama çeyreği kadari geri cikti. O da 2/3 seansta bitti daha da çıkmadı. Yani ilk temizlemeden sonrasi kolay cok cok az çıkıyor.Peki yaptiktan ne kadar süre tuyleriniz cikmaya basladi yani ikinci seansa ne kadae süre sonra gittiniz ?
6 seansKaç seans gittiniz ki ?
Paket mi aldınız yoksa belirli seansa kadar mı?Genelde 9 paket veriyorlar belirli fiyata sonrası ek ücret ama bildiğim bir yer var tüm vücuda 2.000 alıyor peşin,orada çalışan bayan bitme garanti diyor . Artık ne zaman biterse ... Giden tanıdık da var memnun kalmış.6 seans
Paket aldim. Sonra devam ediyim dedim ek ucretle bitmez dedi bana kadin sonra biraktimPaket mi aldınız yoksa belirli seansa kadar mı?Genelde 9 paket veriyorlar belirli fiyata sonrası ek ücret ama bildiğim bir yer var tüm vücuda 2.000 alıyor peşin,orada çalışan bayan bitme garanti diyor . Artık ne zaman biterse ... Giden tanıdık da var memnun kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?