- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.953
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Philips lazer makinesini alan kullanan var mi ? Memnunmusunuz? iki aya kadar bitiriyomus tuyleri ne kadar dogru acaba çok merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende reklamda gördüm fiyati 1400 tl civarindaymisBende reklamlarda gördüm ve merak etmeye başladım.
kesin çözüm olsa keşke :)
Bana bu reklam yazisi gibi geldi ya sizce de cok tipik reklam yazilari gibi degil mi? Nasil guvenecegiz ki? Bir de atis yaparken yakarim falan ben korkarim yani.internette kullanan birisi bloğunda deneyimlerini paylaşmış, 4. seans sonunda yazdıkları:
"Sevgili Philips Lumea,
Öncelikle hayatıma girdiğin için çok mutluyum:) Şu güneşin kendini yavaş yavaş gösterdiği günlerde hiç düşünmeden eteğimi, kot şortumu giyip dışarı çıkabilmek ne kadar güzel tahmin bile edemezsin! Gün içerisinde saatlerimi almadan zamandan kazandırıyorsun, canımı acıtmıyorsun, profesyonel lazer merkezlerinde aldığım sonucu veriyorsun. Hem de evimde, istediğim zaman, istediğim yerde… Daha ne isterim ki?
Tıpkı diğer yazılarımda da sonucundan çok ama çok memnun kaldığımı belirttiğim Lumea sayesinde, 2 ay gibi kısa bir sürede tüylerimin oldukça büyük bir bölümüne veda ettim:) 4 seans sonunda böyle bir sonuç alabilmek gerçekten çok güzel. Şimdi makyaj çantamın yanında duruyor. En gözüme çarpan yerde! Yeni çıkan bir tüy gördüğümde hemen atış yapıyorum. Bir süre sonra vazgeçemediğiniz bir ürün haline geldiği zaman hiç şaşırmayın.
Bu zamana kadar gelen tüm soruları cevaplamaya çalıştım. Önceki postlarımı okuyup, cevabını aradıkları 2 konu vardı.
“Madem 4 seansta kurtuluyoruz, daha sonra Lumea’yı ne yapacağız?” oldu. Daha önce de belirttiğim gibi tüylerde %80 oranında azalma yaşadığım için geri kalan %20’lik kısmını hiçe atmayın hemen:) Bir kaç ay sonra tek tük çıkabilecek tüyler için ağda ya da jilet kullansanız kökleri yeniden güçlendirip, eski hallerini almalarını sağlayabilirsiniz. Malum bir de kıl kökleri kendilerini yeniledikleri için çıkabilecek yeni tüyler de var. İşte bunun için Lumea’yı hiçbir zaman bir kenara bırakamıyorsunuz. Yeni çıkabilecek tüyler için Lumea’yı kullanmaya 2-3 ayda bir de olsa devam ederek en iyi sonuca kavuşuyorsunuz:) Ayrıca 100.000′den fazla ışık darbesi gücüne sahip olan lambası ile arkadaşlarınız ya da ailenizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz.
Diğeri ise Lumea’nın hassas bölgelerde kullanımıyla ilgiliydi. Kullanım klavuzunda Philips Lumea Precision Plus’un bikini bölgesinde hassas uygulamalar için uygun olduğu belirtiliyor. Uygulama sırasındaki rahatlığınıza göre ayarı düşük tutabilirsiniz."
kaynak: kokoshgirl.com
Bana bu reklam yazisi gibi geldi ya sizce de cok tipik reklam yazilari gibi degil mi? Nasil guvenecegiz ki? Bir de atis yaparken yakarim falan ben korkarim yani.
Lazere gittim ama kurtulamadim hala medet umuyorum böyle seylerden birde beyaz tenliyim o kadar rahatsiz ediyor ki beniHiç inandırıcı değil ... Bence etkili de değildir.Garanti veren bir yere gidin hiç değilse tamamen kurtulun. :)
Bende gittim bi yere seanslar bittikten iki ay sonra yavas yavas eski haline almaya baslamistikesin cozum diye birsey yok.
tuyler tamamen bitse bile tekrar geri geliyor asamali olarak.
bu sadece daha uzun araliklarla tuy cikaran bir epilasyon aleti.
ben koltukaltimi salonda bitirdim. aylar sonra yavas yavas geri gelmeye basladi. 4 yilda eskisinin yarisi kadar oldu.
Ben de bunu yazacaktım. IPL zaten ilk çıkan lazer etkisi en düşük olanı. Ayrıca evde kendinizi yakabilirsiniz, leke olabilir doktor kontrolünde olması en iyisi bence.IPL lazer tüyleri kalici yok etmez. Kullandigin sürece cikmasini engeller.
Kullanmadım ama çok araştırdım birkaç sene önce o makinayı. Çok inandırıcı değil malesef. Lazer değil ipl teknolojisi. Tüyleri uyutuyor, bir kaç ay kullanmazsanız daha yoğun bir şekilde tekrar çıkıyormuş. Yabancı diliniz varsa lumea diye aratın forumlarda kullananlar anlatmış.Philips lazer makinesini alan kullanan var mi ? Memnunmusunuz? iki aya kadar bitiriyomus tuyleri ne kadar dogru acaba çok merak ettim.