Bebek İkinci El Philips Avent Göğüs Pompası

sadece makina mı var saklama kapları da var mı aslında ben düşünüyorum ama erken gibi kararsızım yani :44: daha ağustosta doğumum sonra ihtiyacım olmazda benimde elimde kalır diye korkuyorum doğumdan sonra almak daha mı mantıklı :41:

Genelde anne sütü saklama poşeti daha guvenli gibi. Yukarda acikladim parcalari. Taaa kasimda kaldirdim :) oylece bekliyor. Artik elden cikarmak istiyorum dogrusu. Mailimi vermistim

:))
Bence meme ucunun en güzel ilaci kendi sütü.
Elektrikli Pompa, manuel pompasi. Ilk sayfada aciklamistim. Kendi kaplari biberon ve parcasi disinda yok.

canım diğer doğumumda kendi sütümü sürmeyi denemiştim lakin nafile geldi bu sefer hastaneye donanımlı gittim çok şükür yara berem olmadı
herkesin yapısı farklı olabilir bişey diyemem:)

canım diğer doğumumda kendi sütümü sürmeyi denemiştim lakin nafile geldi bu sefer hastaneye donanımlı gittim çok şükür yara berem olmadı
herkesin yapısı farklı olabilir bişey diyemem:)
Ben lansinoh ve kendi sütümu kullandim ama ilk iki ay meme acisindan kurtulamadim. Bebegim mama almasaydi ac kalacaktı...
İkinci bebegi düşünüyorum yine de tabi ki. Soğan dışında :) ne onerirsin canim ben de tedarikli gideyim zamani gelince.

Arkadaslar 7 Kasım da 199 tl ye buyuk bir hevesle aldığım ve bir kere kullanip biraktigim pompayi satıyorum. Bırakma nedenim sagilacak sütümun kalmamasi. Hatta mama takviyesi yapiyoruz. Sadece denemek için acabildim sizin anlayacaginiz. Yepyeni. Bazi parçaları paketinden hiç çıkarılmadi. Manuel sagma parcalar da var. Hic kulanmadim. Kutusunu atmıştım bilginize. Elektrikli ve hafizalidir. Ürün ozelliklerini arastiriniz. Dusunen hanimlardan mesaj bekliyorum. Kargo dahil 100 tl ye satıyorum.(140 tan düştüm, çünkü artik elden cikarayim. Oylece dolapta bekliyor.) Siz ucretini hesabima gectiginiz gun kargoya veririm.
Sevgiler :)
Garanti belgesini, faturayi ve kullanim klavuzunu da göndereceğim.

Back