Bebek İkinci El Philips Avent Göğüs Pompası

Çoook geçmiş olsun, inşallah ciddi bi durum yoktur. Mail adresime tel yazarsaniz ben de size ulasirim. Tekrar çok geçmiş olsun. Sevgiler

sadece makina mı var saklama kapları da var mı aslında ben düşünüyorum ama erken gibi kararsızım yani :44: daha ağustosta doğumum sonra ihtiyacım olmazda benimde elimde kalır diye korkuyorum doğumdan sonra almak daha mı mantıklı :41:

sadece makina mı var saklama kapları da var mı aslında ben düşünüyorum ama erken gibi kararsızım yani :44: daha ağustosta doğumum sonra ihtiyacım olmazda benimde elimde kalır diye korkuyorum doğumdan sonra almak daha mı mantıklı :41:

Arkadaşım doğumdan önce her anne adayının sahip olması gereken bir ürün kesinlikle temin etmelisin kıyafetinden kısar yani bebeğin kıyafetinden alabilşirsin naçizane tavsiyem bir de doğum hemen sonrası meme uclarına sürülen kuru soğan çatlak oluşmasını engelliyo tuhaf ama denendi:)Hayırlı doğumlar canım

Arkadaşım doğumdan önce her anne adayının sahip olması gereken bir ürün kesinlikle temin etmelisin kıyafetinden kısar yani bebeğin kıyafetinden alabilşirsin naçizane tavsiyem bir de doğum hemen sonrası meme uclarına sürülen kuru soğan çatlak oluşmasını engelliyo tuhaf ama denendi:)Hayırlı doğumlar canım

aaa Çok enteresan peki bebek emerken silcez mi soğan soğan kokar sonra bebek de ama :26::26:

canım hiç kokmuyor sen bilirsin öyle bastıra bastıra değil tabi hafiften uclarına değdirirsin sonra hafiften pamuklu su ile silersin ama sakın karbonatlı su ile temizleme tahriş yapıyor bilinenin aksine
hımm denemek lazım o zaman :49:

:))
Bence meme ucunun en güzel ilaci kendi sütü.
Elektrikli Pompa, manuel pompasi. Ilk sayfada aciklamistim. Kendi kaplari biberon ve parcasi disinda yok.

Back