Bebek İkinci El Philips Avent Göğüs Pompası

Karanfelll

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
49
1
6
Ankara
Arkadaslar 7 Kasım da 199 tl ye buyuk bir hevesle aldığım ve bir kere kullanip biraktigim pompayi satıyorum. Bırakma nedenim sagilacak sütümun kalmamasi. Hatta mama takviyesi yapiyoruz. Sadece denemek için acabildim sizin anlayacaginiz. Yepyeni. Bazi parçaları paketinden hiç çıkarılmadi. Elektrikli ve hafizalidir. Ürün ozelliklerini arastiriniz. Dusunen hanimlardan mesaj bekliyorum. Kargo dahil 140 tl ye satıyorum. Siz ucretini hesabima gectiginiz gun kargoya veririm. Sevgiler :)
Garanti belgesini, faturayi ve kullanim klavuzunu da göndereceğim.

arkadaşım ben ciddi alıyım ancak fiyatında anlaşabilirsek. takipteyim umarım bana dönersin sevgiler

Sevgili cavda fiyat öneriniz lütfen, elden çıkarmak isterim. Bir taraftan bebeğimle ilgilendigimden çok sık bakamıyorum. Geç yanitlarsam kusura bakmayın :)

nerede oturuyosun arkadaşım fiyatta da anlaşmak lazım tabi. ben biraz araştıdım 90 tl ye satın alabilirim banka havalesi yada ptt ile gönderim yaparım.

Hem elektrikli hem manuel kullanılıyor anladığım kadarıyla değil mi ?

Eğer böyle ise ben almak istiyorum. Fiyatınız da benim için 130 olursa çok memnun olurdum :) Pazarlık sünetmiş :)

Ayrıca biraz da nasıl kullandınız memnun muydunuz bahseder misiniz ?

Benim yerim istanbulda. Ben alacağım eğer sizin için de tamam ise.

Hemen gonderebilirim. Kargo dahil 130 uygundur. Alet süper. Bir kere deneyebildim. Ama benim sutum kizima hep ucu ucuna yetti ustune mama da verdik. Yani rafa kaldiris o kaldiris. Forumlarda hep memnuniyet okudugum icin onu seçmiştik.

Philips Avent SCF 312-60 Göğüs PompasıÖzellikleri için isterseniz internetten bakın..
Hem elektrikli hem manuel. Manuel ve yedek parcalarini acmadik. Actigim da bir kere dedigim gibi. Steril yapip kaldirmistim. Kutusunu atmistim bilginize. Fatura ve garanti belgesini gonderirim.

yok kaybolmadım :) dün doktor kontrolüm vardı da. rahimde kanlanma görünce panik oldum giremedim. en kısa sürede döneceğim inşallah size. 1 hafta bekleyip izleyelim dedi doktorum. insaşşal birşey olmaz :26:

Back