PGT’li embriyo ile gebelik ve ikili test fetal dna ?

birmucizeistiyorum

Mucizelerimi bekliyorum🐣🤗
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
1.202
1.600
Selamlar arkadaşlar 8+3 iki ayrı kese ikiz hamilesiyim . PGT’li tüp bebek tedavisi ile iki embriyo transfer oldum . İkisi de sağlıkla tutundu şükür . Doktora gittik fetal dna dan bahsetti ikili testten vs . Zaten embriyolarımız pgt’li gerek var mı, bu deneyimde olan arkadaşlar siz yaptırdınız mı ? İnternette ikiz gebelerde fetal dna önerilmiyor yazıyor ( bir doktorun sitesinde ) . Sizin doktorlarınızın görüşü ne oldu acaba .

Benimde genetik taramalı transfer oldu ikili test yaptırdım. Doktorum nipt testi de önerdi ama onu yaptırmayı düşünmüyorum. Fetal Dna hakkında bir bilgim yok maalesef.
Teşekkür ederim ben de 12. Haftada ikili teste giderim diyorum ama sağlıklı sonuç verir mi benimkiler dondurulmuş ve 28 yaşımda iken yapılıp donduruldu . Şuan 33 yaşındayım risk değerlendirmesi yapılırken hangi yaşı baz alacaklar 😊

Teşekkür ederim ben de 12. Haftada ikili teste giderim diyorum ama sağlıklı sonuç verir mi benimkiler dondurulmuş ve 28 yaşımda iken yapılıp donduruldu . Şuan 33 yaşındayım risk değerlendirmesi yapılırken hangi yaşı baz alacaklar 😊
Hamilelelik yaşını baz alırlar sanırım benimde dondurulmus transfer. 28 yaşımda dondurulmustu. Su an 29 um

X