• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Pgt taramalı tüp bebek tedavisi yaptıranlar bakabilir mi?

didemcannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
2
1
1
25
Merhaba ben ve eşim tek gen tasıyıcısıyız bundan dolayı bir çocuğumuzu kaybettik 8 aylıkken. Diğer bebeğimizi bu yöntemle yapmamız gerektiği söylendi aranızda yapan var mı istanbulda hangi merkez doktor önerirsiniz? Maddi manevi zorlukları neler yakın zamanda yaptıranlardan cevap bekliyorum 🙏🏻🥲

Merhaba ben ve eşim tek gen tasıyıcısıyız bundan dolayı bir çocuğumuzu kaybettik 8 aylıkken. Diğer bebeğimizi bu yöntemle yapmamız gerektiği söylendi aranızda yapan var mı istanbulda hangi merkez doktor önerirsiniz? Maddi manevi zorlukları neler yakın zamanda yaptıranlardan cevap bekliyorum 🙏🏻🥲
Ben gitmedim ancak Ercan baştu diye bir doktor var onu iyi diyorlar

Merhaba
Ben de tek gen hastalığı taşıyıcısıyım. İstanbul Fulyada yaptırdım her şeyimi. 22000 civarında tüp bebek tedavisi, transferi yapıldı. Max 12 embriyo için 1250$ vererek pgt yaptırdık. sonrasında 2 sağlıklı 2 embriyomuz için 650$ vererek NGS işlemi yaptırdık. 1 tane sağlıklı embriyo transferi oldum ama kimyasal gebelik yaşadım. Maddi, manevi zorlayıcı bir süreç ama Allah yarattığının sahibidir, derdimiz var dermanımız da var hamdolsun.
:)

Back