Çok teşekkür ederim.Şu anda gebeliğim iyi gidiyor mayıs başı erken morfoloji testi yapılacak her ihtimale karşı perinatalog ve kendi jinekoloji doktorum iki haftada bir kontrole alıyorlar.Rabb'im sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Gebeliğiniz nasıl ilerliyor acaba. Benimde translokasyon sorunum var. 14 embriyom var dondurulmuş, 5 ini pgt ye gönderdik. Sağlıklı embriyolarım gelir inşallah. Yorumları okudukça ümidim azalmıştı fakat bu yorumunuzu görünce ümidim yeşerdi. İnşallah benim de sağlıklı embriyolarım gelir genetikten
Amin inşallah canımÇok sevindim, içinizi ferah tutun düşünmeyin olumsuz durumları, zor biliyorum ben de çok evhamlı biriyim ama ne kadar stres o kadar zarar bize. Mutlaka haber edeceğim size, bugün aradılar genetikten 2 hafta gibi bir zaman verdiler umarım sağlıklı embriyolarım gelir çok dua ediyorum. İlk denememiz yaşım 26. Rabb'im inşallah nasip eder kucağımıza evlatlarımızı almayı
Rabbim inşallah gönlümüzdekini nasip etsin. Kucağımızı boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı zamanda alacaz haberleri demek ki. Haberdar edin bizi de, dualarım sizinle.İyi geceler kızlar benimde translokasyon sorunum var bugün genetiğe giden iki embriyom var bana da iki hafta ya haber gelir dediler
inşallah sağlıklı gelir diye umut ediyorum hepimizin sonuçları güzel olur inşallah
Aminn Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin,. En kısa zamanda en hayırlı haberleri almamızı nasip etsin inşallah. Dualarım sizinleAmin inşallah canım
Daha yaşın çok genç muhakkak olur Allah gönlüne göre versin.
ben 3 aşılama 7 tüp bebek tedavisi gördüm
Allah Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah
Amin canım Allah razı olsun dularımızı mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin yaradan herkes gönlünün muradına ersin inşallah. Haber veririm tabiki senden de hayırlı haberler bekliyorumRabbim inşallah gönlümüzdekini nasip etsin. Kucağımızı boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hemen hemen aynı zamanda alacaz haberleri demek ki. Haberdar edin bizi de, dualarım sizinle.
Yaaa ayy nasıl güzel bir haber, Rabb'im öyle güzel haberleri bize de nasip etsin inşallahHaberleri aynı andan alacaksınız desene.
İnşallah ikinizde olumlu haberler gelir.
Ben bir ay kadar beklemiştim sonuçları yurt dışında olduğum için İspanya’ya genetiğe gitmişti,
Arayıp randevu vermişlerdi bir ay sonra, ben o kadar alıştırmıştım ki negatife kendimi hayal kırıklığına uğramamak için doktor 4tanesi sağlıklı deyince idrak edememiştim.
Beni muhakkak haberdar edin
Dualarım sizinle
Canım var mı bir haber, benim sonucun henüz gelmedi seni merak ettim bir gelişme oldu mu genetikten.İyi geceler kızlar benimde translokasyon sorunum var bugün genetiğe giden iki embriyom var bana da iki hafta ya haber gelir dediler
inşallah sağlıklı gelir diye umut ediyorum hepimizin sonuçları güzel olur inşallah
Yok canım ya hâlâ haber yok bayram dan sonra gelir diye düşünüyorum. Bu arada senin gönderdiğin merkez neresi?Canım var mı bir haber, benim sonucun henüz gelmedi seni merak ettim bir gelişme oldu mu genetikten.
Canım var mı bir haber, benim sonucun henüz gelmedi seni merak ettim bir gelişme oldu mu genetikten.
Yok haber derken telefon geldi sonucum yarın belli olacakmış bugün işleme alınmış dua edermisiniz kızlar benim içinYok canım ya hâlâ haber yok bayram dan sonra gelir diye düşünüyorum. Bu arada senin gönderdiğin merkez neresi?
A&D genetik tanı merkezi. Ankara Çankaya' daymış. Ben Bursa Acıbadem de yaptırıyorum tüp bebeğiYok canım ya hâlâ haber yok bayram dan sonra gelir diye düşünüyorum. Bu arada senin gönderdiğin merkez neresi?
Senin neresiydiA&D genetik tanı merkezi. Ankara Çankaya' daymış. Ben Bursa Acıbadem de yaptırıyorum tüp bebeği
Aminnn aminnnn çok aminnn hepimizin hayalleri bunlar cümlemize nasip olsun inşallahAyy çok heyecanlı Rabb'im inşallah hayırlı haberler nasip eder. İnşallah sağlıklı embriyoların çıkar. Transferin en güzel şekilde gerçekleşir ve sonunda evladını kucağına alırsın
MB GENLAB Ankara'da bir merkez daha önce de orayla çalılışmıştı diğer denemelerimdeSenin neresiydi
Dualarım seninle inşallah hayırlı güzel haberler gelirYok haber derken telefon geldi sonucum yarın belli olacakmış bugün işleme alınmış dua edermisiniz kızlar benim için