merhaba arkadaslar
bende pgt yaptirmak istiyorum
isterseniz kisaca kendimi tanitayim 29 yasindayim 2 tane ozurlu cocugum var kizim 6 yasinda oglum 2 yasinda ayni hastaliktan dolayi vefat etti "allah kimsenin basina vermesin inanin her duyguyu dile getirebiliyor insan ama ölüm oyle bir duygu ki anlatmasi imkansiz" cok zor bir surec atlatmaya calisiyoruz
almanyada yasiyorum burda genetik olarak kan alindi ve bir mutasyon bulunamadi soylendi bize o yuzden ikinci cocuga karar verdik ve malesef ayni hastaligi tasiyor durmadan epilepsi nobeti geciriyor
bizde halen saglikli bir cocuk ozlemi oldugu icin tup bebege karar verdik
bir kac sorum olacak umarim bana cevapliyabilirisiniz
+ ben memorial hastanesi sislide yaptirmak istiyorum dr nur dokuzeylul hanima ama kendisi eylul ayinda geliyor
bana doktor ve hastane hakkinda bilgi verebilirmisiniz tecrubeleriniz nelerdir?
+ bana adetin 2 veya 3. gunu gelmemi soylediler simdi benim anlamadigim adet halinde ne gibi kontroler oluyor ki? yani once bir genetik anlamda bir arastirma yapilmasi gerekmiyor mu? veya yumurtaliklara ve rahimde bir problem var mi diye oncelikle bakilmiyor mu?
dedigim gibi bana fazla birsey yapilmadi genetik anlamda ve sorun nerde niye diye hic arastirilmadi sadece prolaktin degerlerim yuksek cikti
+ adet duzensizligim var o yuzden bendeki soru isareti nasil tam olarak gun verebilirim hani randevu olarak cunku bazen 5 veya 10 gun gec gelebiliyor bana adetin 2 veya 3 gunu gelmemi soylediler
+ ben genetik uzmani dr cumhur ekmekci ile baglantiya gectim email olarak bir kac defa cevap yazdi ve sonrada bir daha cevap alamadim bir kac defa yazdigim halde simdide aramaya biraz cekiniyorum once dr nur hanimla irtibata gecsem ve orda genetik olarak beni yonlendirseler olur mu?
+ tedavi sureci bana 15 ile 20 gun arasi dediler peki ben burda bir kac kisinin 1 aydan fazla kaldiklarini okudum cunku benim tum testlerin yapilmasi gerekiyor tup bebege gecmeden once ki bunu ben cok istiyorum en azindan sorun nerden kaynaklaniyor onu bilmek istiyorum tup bebege gecmeden once
+ maaliyeti ne kadar memorialde ve memnun kaldiniz mi?
+ ben dr nur hanimi tercih ettim tum
tup bebek surecinde hep kendisi mi var yoksa baska doktorlarda mi ilgileniyor?
gordugunuz gibi cok tecrubesiz olaya yaklasiyorum yazilarinizi hep okuyup takip ediyorum allah herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin dualarim hepiniz icin