Pgt kaç embryon yoladız kaçı sağlıklı geldi ?

Genentıklı olduğu söyledı 5 cı gun , 5 olmadan genetıye yolanmıyor çunkı
Evet biliyorum besincilerin gittigini kendiminkiler de oyleydi, mesela benim saglikli gelen 3ab dendi 5.gun,bunun gibi numaralandirilmasini biliyor musunuz demek istemistim :)

Evet biliyorum besincilerin gittigini kendiminkiler de oyleydi, mesela benim saglikli gelen 3ab dendi 5.gun,bunun gibi numaralandirilmasini biliyor musunuz demek istemistim :)
Kalite anlamında aslınd agenetıkde geldıkde sora kalitenın bir önemi olmur bende genetıkde 5aa ve 4ab gelmedı aksıne 3aave 3ab geldı sağlıklı

Kalite anlamında aslınd agenetıkde geldıkde sora kalitenın bir önemi olmur bende genetıkde 5aa ve 4ab gelmedı aksıne 3aave 3ab geldı sağlıklımBilmiyorum ki bri yandan sizin gibi dusunuyorum bir yandan
Benim de sagliksiz gelenlerim 5aa 5bb ve 4aa idi. Bazen sizin gibi dusunuyorum ben de saglikli geldi iste ne onemi var ki diye, ama bir yandan da diyorum ki onlari oyle siralandirdiklarina gore illa ki bir bildikleri vardir hani. Yasayip gorucez kismetimizde varsa tutacak

Olar dışından bakıb yapmış sıraşamaını genetıkde ıçıne bakılmış onemlı o

Kızlar kaçıncı gün embriyosu nereye koyuluyor? 3. Günler tüpe 5 ve 6 lar rahme diye okumustum. Bilen biri bilgilendirebilir mi

Ay harika haber bizler de o gunleri gorur muyuz acaba :) kalitesini hatirliyor musunuz peki kacinci gun hangi grade
5.gun embriyosuna genetik uygulaniyo diye biliyorum. Kalitesi ba bb olabilir, iyi demisti doktor. Eminim sizler de goreceksiniz emeginizin karsiligini alacaksiniz, cevremde ugrasip emeginin karsiligini almayan yok, olumlu dusunun. 4 yil sonra olmustu bizim ve daha once hic cift cizgi gormemistim

Umarim

Benim oncesinde 2 asilama ve 3 tup bebek olumsuz sonuclanmisti, sebepsiz olunca genetige yonlendirmisti doktorumuz. Ilk genetik denemeydi, o da tuttu sukur
Şukur bende 2 tup bebek olumsuz olmusdu diye 2 cı defe opu olub sıfırda başlayıb genetık yapdırdım aslında ılk opuda 3 embryonum vardı oları ımha etdım cunkı genetık yapdırmak ıatedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…