Pgt ile tüp bebek sahibi olan var mı? Süreciniz nasıl ilerledi?

Tabiki duruyor biyopsi aldıktan sonra donduruluyor çünkü donmuş embrıyo yıllarca sağlıklı bekleyebiliyor sonra transfer zamanı çözdürülüp transfer yapılıyor

Evet ben de duymadım öncesinde,gidince soracağım bakalım.inşaallah gönderdiklerimizden sağlıklı gelenler olur ve sonrasına hiç gerek kalmaz ve transfer olur teşekkürler,siz de sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

Merhaba,
Ben ve eşimde Sma taşıyıcısıyız. Henüz sürecin başındayız. Ankara da Bilkent hastanesin de bu tedavinin yapıldığını duymuştuk. Ancak bunu İstanbul da yapan güvenebileceğimiz önereceğiniz bir hastane doktor var mıdır ? Siz sürecin şuan hangi aşamasındasınız acaba bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben şu an gebeyim canım, Ankarada yaptırdık biz Mehtap polatta, İstanbulda bi çok özelde yapılıyor diye biliyorum

Sürekli Semra hocadan destek almak istesek oluyor mu?

Merhaba ben şu an gebeyim canım, Ankarada yaptırdık biz Mehtap polatta, İstanbulda bi çok özelde yapılıyor diye biliyorum
Siz İstanbuldan mı gidiyorsunuz peki ? Ankara da süreç nasıl ilerliyor? Sıklıkla gitmek gereken işlemler mi oluyor acaba ? Bizde tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Ancak henüz hastane konusunda karar veremedik. Nasıl ilerleyeceğimiz konusunda soru işaretlerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…