Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederim ❤ bende size başarılar dilerimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederimÇok çok teşekkür ederim ❤ bende size başarılar dilerim
Canım ablammmm benim, çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun ablacımmmm. Çok çok öpüyorum seni güzeller güzeli, güzel yürekli ablammmmEllerine sağlıkkkk bir tanemmm yarışmada bol şanssssssss
Ellerine sağlık başarılar
kusuruma bakmayın ya mesajınızı yeni gördüm.Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar...
Sen hâlâ çocuksunAhahahahaha mızıkçı mızıkçı sana kimse inanmaz
Çocukken böyle mi diyorduk tam olarak
benim becerikli hamarat kuzummmmCanım ablammmm benim, çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun ablacımmmm. Çok çok öpüyorum seni güzeller güzeli, güzel yürekli ablammmm
Ayyyy iltifat mı ettin şimdi banaSen hâlâ çocuksun
Başarılar dilemiş miydim?
Benim güzel, tatlı dilli canım ablacımmm çok seviyorum seni ablacım ❤ ❤benim becerikli hamarat kuzummmm
Ayyyy iltifat mı ettin şimdi bana
Canım benim ya başarılar da dilermiş bana, caaaaannnımmm saksııım
bende seni canım iyiki tanıdım seni ya iyikiBenim güzel, tatlı dilli canım ablacımmm çok seviyorum seni ablacım ❤ ❤
Ellerine sağlık canım ,şekil olarak farklı bir tarif olmuş,güzel de olmuş,başarılar dilerim .Evet hanımlar, nefis tarifimle ben geldim
Malzemelerin fotoğrafını çekerken oğlumun minik parmakları da çıktı
Peynirli Rulo Poğaça
Malzemeler:
1 su bardağı su
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 paket instat maya
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
5-6 su bardağı un
İçi için :
Lor peyniri
Dışı için :
1 kase süt
1 kase susam
100 gr margarin yada tereyağı
Eki Görüntüle 2136468
Öncelikle 1 su bardağı sudan 1 çay bardağı su alıp karıştırma kabına koyalım. Üzerine maya, şeker ve 2 yemek kaşığı un ilave edip karıştırın. 5 dk bu şekilde mayalandırın.
Eki Görüntüle 2136467
Ön mayalanmadan sonra diğer malzemeleri katıp kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edilir. 1 saat üstü kapalı şekilde mayalandırın.
Eki Görüntüle 2136469
1 saat sonra mayalanan hamurdan büyük parçalar halinde bezeler oluşturun.
Eki Görüntüle 2136470
Daha sonra hafif un serpilmiş zeminde her bir beze çok ince olmayacak şekilde açılır. Üzerine margarin sürülür.
Eki Görüntüle 2136471
Daha sonra margarinin üzerini lor peyniri ile kapatın.
Eki Görüntüle 2136472
Daha sonra uzunlamasına ince ince kesin.
Eki Görüntüle 2136473
Daha sonra bu uzun şeritleri rulo şeklinde sarın.
Eki Görüntüle 2136474 Eki Görüntüle 2136475
ruloları önce süte, sonra susama bulayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olacak şekilde dizilir.
Eki Görüntüle 2136476 Eki Görüntüle 2136477 Eki Görüntüle 2136478
Hazır olan rulo poğaçaları önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin.
Şimdiden afiyet olsun
Eki Görüntüle 2136479
Eki Görüntüle 2136480
Eki Görüntüle 2136481
Eki Görüntüle 2136482 Eki Görüntüle 2136483
Seviyorum uleyynn seni seviyorum
Tuuuuuubişim
Canımsın benim canımmm ablamm. Ben de seni iyi ki tanımışım, iyi ki senin gibi güzel yürekli bir anlam oldubende seni canım iyiki tanıdım seni ya iyiki
Çok teşekkür ederim deynepim, sağ olasın Allah razı olsunEllerine sağlık canım ,şekil olarak farklı bir tarif olmuş,güzel de olmuş,başarılar dilerim .
Bende seeeniiiii ( haykırırcasına )Seviyorum uleyynn seni seviyorum