Peynirin Beyinde Uyuşturucu ile Aynı Bölgeyi Uyarıp Bağımlılık Yarattığı Ortaya Çıktı!

Benim bebeler niye bağlanmıyor bu peynire 4 yildir kizima yedirmeye çalışıyorum. Menemende corbada eritip ittiriyorum ama hala yemiyor. Ne zaman baglanacak acaba
Süt ürünü başka şeyler yiyorlarsa peyniri yemiyorlar diye dert etme, benim yeğenimde hiç peynir yemezdi, kimisi sevmiyor, kimi çocukta evde yemez başka yerde bal kaymak yer gibi yer

ortadaki karışık peynir tabağı lütfen benim olsun..içine atlayasım geldi...peynir ...peynir.ille de peynir....tüm ömrümü peynir ekmek ile geçirebilirim...
haberde doğruluk payı var.tadına vardığım bir peynir dünyayı unutturur bana.....yakaladıysam bir lezzet,depolarım dolaba bir kaç kilo

Kardeşim ekim ayında safra kesesinden ameliyat oldu.Ameliyattan çıktı henüz ayılıyordu,başında bizde neyi yasaklarlar vs konuşuyoruz ablamla,bilinçsiz verdiği cevap 'Peyniri yasaklamasınlar'

Kardeşim ekim ayında safra kesesinden ameliyat oldu.Ameliyattan çıktı henüz ayılıyordu,başında bizde neyi yasaklarlar vs konuşuyoruz ablamla,bilinçsiz verdiği cevap 'Peyniri yasaklamasınlar'

çok geçmiş olsun canım, yasakmıymış peki merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…