Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
slm arkadaslar cıltte yaglanma ve kızarıklık için neler yapılır biliyomusunuz ne olur bılıyosanız yazınn
canım peynir kekik suyunu alıp kullanırsan ne faydası olduğunu görürsün öyle küçük şişe falan değil 1 litrelik bir şişede satılyorlar birkaç damlada gelmiyo pamuğa bayağı ıslatıyor yüzünü kullanırsan görürsün yararını da tonik olarak kullanma bende eğer kullanmak isterseniz yüzünüze sürün ve yarım saat sonra yıkayın olumlu sonuçlar göreceğinize eminim ve gözeneklerede birebir
canım peynir kekik suyunu alıp kullanırsan ne faydası olduğunu görürsün öyle küçük şişe falan değil 1 litrelik bir şişede satılyorlar birkaç damlada gelmiyo pamuğa bayağı ıslatıyor yüzünü kullanırsan görürsün yararını da tonik olarak kullanma bende eğer kullanmak isterseniz yüzünüze sürün ve yarım saat sonra yıkayın olumlu sonuçlar göreceğinize eminim ve gözeneklerede birebir
benim cildim hassas bir zararı dokunurmu benneyaptımki
yüzümüze nasıl sürecez pamuk harici bir yöntemCADIARZU
hassas cilde bir zararı olurmu inan bilemiyorum ama benim cildime çok iyi geldi tavsiye ederim
duzenli kullananlar yorumlarini yazabilirler mi?
gözeneklere bi faydası olmadı ama siyah nokta ve sivilcelere kökten çözüm sağladı
yavulu bu suyu kaç günde bir kullanıyosun hergün mü yoksa haftada birmi bunuda yazarsan sevinirim
tamam baş sayfada gördüm canım günde 1 sefermiş tekrar tşkler
❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Allahım inanamıyorum ya kızlar harikasınııııııız ilac gibi geldi bu bilgiler valla en kısa zamanda bende uygulayacagım burnumda siyah siyah noktalar var deli ediyor benii size de guveniyorum hiç bir soru işaretim olmadan kullanacagım insaallah ve sonucuda buraya yazarım once yoğurt limon işlemini deneyeyim olmazsa kekik suyu formulune gecerim a.s.
slm arkadaşlar kullananlar oldumu bilmiyorum ama ananın kullanınca zararını görmezsiniz
bir haftadan sonra yüzünüzdeki güzelleşmeyi görünce çok sevineceksiniz
peynir suyu normalde kötü bir kokudur(yani ekşimsi) bunda var mı ?
aktarda fermante birçok su satılıyo(ısırgan,karabaş otu kekik vs) hiçbir yan etki olmaz ;ama yine de ilk kullanımda su ile seyreltmekte fayda var
peynir suyu normalde kötü bir kokudur(yani ekşimsi) bunda var mı ?
Canım arkadaşların bahsettiği kekik suyu. Adı peynir kekik suyu sanırım.
Yoksa ben mi yanlış anladım:uhm:
peynır suyu cok cok asıtlıdır bılıyorum
yogurt suyu da keza,
kekık suyu da temızler
e tamam ben surmem yıne de normal ürünlerle temızlıyuorum tonık monık
yavulu bahsettiğin ürünü buralarda bulamadım.profilinde yaşadığın yer Sivas yazıyor.yakında bende gidicem eğer oradan aldıysan hangi aktar yazabilirmisin lütfen?gidince bakmak istiyorum sivilcelerden kurtulamadım birtürlü birde onu deniyim
ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥+
Kayıtlı Üye
Mrb arkadaşlar....ben 2 yıldır sivilce problemiyle uğraşıyorum ve yaklaşık 10 gündür gülsuyu ve bebe pudrası kullanıyorum gerçekten gözle görülür bi değişme var tavsiye ederim ayrıca yüzümü hiç normal sabunla yıkamıyorum kuruluk yapıyodu bende sebamed kayısı sabunu yada üzüm çekirdekli sabun kullanıyorum kaydirigubbakcemile5
arkadaşalr bu maskeyi uygulayan var mı 1 tatlı kaşığı mısır unu 1 tatlı kaşığından biraz fazla yoğurt ve limon suyu ben hiç denemedim ama okuduğum bir yerde sivilceler için güzel sonuşlar elde edeceksiniz diyordu
denedım bunu ama sıyah nokta dıye bılıyordum azıcık bır parlama verdı ama devam sart boyle ıslerde