canım nasıl uygulanıyor tam olarak anlamadım benim çok fazla siyah noktam yok sadece burnumda biraz var yani sadece siyah nokta olan bölgeye sürmem yeterli olur mu? ve bu peynir kekik suyu nasıl bşy ya peynir mi kekik mi anlamadım? cildi yakmaz dimi yani kızarıklık filan oluştu mu sende? ve nasıl çıkartıyor hiç ovmadan sıkmadan anlamadım ?arkadaşlar sivilce sorununuz varsa çok güzel bir çözüm buldum PEYNİR KEKİK suyu aktarlarda satılıyor pahalı bir ürün değil
siyah noktalar ve sivilcelerle dolu bir cildim vardı bu seneye kadar geçen yılın yarısında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığımpeynir kekik suyunu gece yatmadan yarım saat önce sürüyorum ve bekletiyorum sonra yüzümü yıkayıp yatıyorum günde bir sefer olmak üzere sürün ve güzel bir cilde sahip olacaksınız ürün fiyatı sadece 4 ytl
tonik olarak kullanabilirmiyim? yani sonra yikamadan direkt ustune krem sursem olur mu?
cok useniyorum toniklemeye ben. cok gereksiz bir sey pamuga dokulmus birkac damlanin ne faydasi olacak cilde diye dusnuyorum