Aynen Amir Khan izliyorlar sürekli. Ev ablaları var onların üstünde bir abla bir de bölge ablası var. Hepsi birbirinden korkuyor zaten.
Çok çok sıkı bir ortam. Zaten dayanamayıp kaçan çok oluyor. Ben kalmaya gitmiyorum zaten içim sıkılıyor orada
C
Duyduklarınız ütopya değil malesef gerçek.Kola,fanta vs. türü kafeinli şeyler yasak.
Lise yıllarında her cemaate girip çıktım,baktım ne var ne yok diye....
Hele birinde terlik giymek yasaktı.Oraya melekler kanatlarını seriyormuş.
Malesef bunlara körü körüne bağlanıp dinin emri gibi gören çok insan var.
Duyduklarınız ütopya değil malesef gerçek.Kola,fanta vs. türü kafeinli şeyler yasak.
Lise yıllarında her cemaate girip çıktım,baktım ne var ne yok diye....
Hele birinde terlik giymek yasaktı.Oraya melekler kanatlarını seriyormuş.
Malesef bunlara körü körüne bağlanıp dinin emri gibi gören çok insan var.
Aynen bi bayan geldi istee hocalarinin iyi yanlarindan bahsederken bi liz bayildiKonuyu dağıtmak istemiyorum ama bu o kadar dolu olduğum bir konu ki yazmadan duramıyorum.
Hoca efendi videoları izlerken kendini yerden yere atıp ağlayanlar oluyordu bir de.
Nerdeyse tapıyorlar adama ben çok şaşırıyorum. Peygambere bile tapılmazken hoca efendi kim oluyor?
Bu arada yazarken farkettim de Peygamberimize efendimiz diyoruz bu adama da Hoca Efendi diyorlar. Benzemiyor mu sence de?
Evet mona abla aynen dedigim gibi oldu kalkmiyorum dedikce devam edildi bende sonraki gunler efendi gibi kendiligimden kalktmKoldan sürüklemek mi ? :44:
En katı cemaatin yurdunda bile rastlamadım böyle bir şeye,kaldı ki Nurcular çoğuna göre rahattır.
Hahaha.. Alemsin valla superisi.. Guldurdun beni..
Su aglama meselesini hep merak ediyorum neden agliyorlar? Mesela adamin vaazlarini dinliyorum arkada aglama sesleri.Hayir adam aglanacak bi sey de demiyor ki. Onlar oyle agladikca ben katila katila guluyorum. En son su beddua olayinda da arkada aglama sesleri beni benden aldi gulmekten oldum.Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bu o kadar dolu olduğum bir konu ki yazmadan duramıyorum.
Hoca efendi videoları izlerken kendini yerden yere atıp ağlayanlar oluyordu bir de.
Nerdeyse tapıyorlar adama ben çok şaşırıyorum. Peygambere bile tapılmazken hoca efendi kim oluyor?
Bu arada yazarken farkettim de Peygamberimize efendimiz diyoruz bu adama da Hoca Efendi diyorlar. Benzemiyor mu sence de?
Su aglama meselesini hep merak ediyorum neden agliyorlar? Mesela adamin vaazlarini dinliyorum arkada aglama sesleri.Hayir adam aglanacak bi sey de demiyor ki. Onlar oyle agladikca ben katila katila guluyorum. En son su beddua olayinda da arkada aglama sesleri beni benden aldi gulmekten oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?