Peygamberin twitter talimatını uygulayın!

bence bazıları çok seviyo bazıları hiç sevmiyo kişiye göre değişiyo

mesela birşey anlatayım sınıf arkadaşım orda kalıyodu eve pazar ihtiyacını karşılamak için gönüllü yardım yapan bi pazarcı bulmuşlar adam iyilik yapmak için bedava verecekmiş sanırm meyve sebze filan

bu arkadaşım bunu duyunca sinirlenmiş 6 kişi kalıyoruz 1000 liradan fazla para giriyo nasıl yetmiyo biz dilenci miyiz nasıl isticez demiş
o ablalar hiç oralı olmamış ne var biz öğrenciyiz istesen nolur demişler
evdeki kızlar tepki göstermiş bu da gitmek zorunda kalmış biz gidiyosak sen de gidiceksn napalım demişler kuzu kuzu kabul etmişler yani onlar

arkadaşım nasıl kötü olmuş paramla rezil oldum dilenci gibi pazara gönderip erzak istettirdiler dedi
ben hayatımda kimseden birşey istemedim burda bana neler yaptırdılar dedi
bi de ev annesine gönderip birşeyler istettirmişler ayrıca

bu ne kadar saçma birşey ya ben bunu duyunca sinir olmuştum arkadaşım da yurt ayarlayıp çıktı bu olaydan sonra

Son düzenleme:

Allah Allah... ne alaka kurmuslar melekler ve terlikler arasinda...Ciplak ayakla ustlerine basmak serbest bu dusunceye gore.. Neyse... Cocuklugumda buyukler odaya girerken destur deyin filan derlerdi gene melekler icin, bir de aksam acik arazide (tarlada bayirda) kucuk/buyuk abdesti alacak oldugunda (cinler tarafindan) carpilmamak icin, ama terlik olayini yeni duydum.

Son düzenleme:

kendimi supernatural de hissettim bak, ama en azından güzel kaliteli bi dizi:13:

bu senaryodan ancak kötü bi samanyolu tv dramı olur

Aynen bi bayan geldi istee hocalarinin iyi yanlarindan bahsederken bi liz bayildi
Evet hic o yonden dusunmemistim tövbe tövbe allah akil fikir versin dinimiz amin
He bide asla cadde tarafn penceresine yaklasamazdk cunku disarida kolej vardi etute geliyolardi gunah diye yaklasamiyodk.tabi biz kizlarla ablalar yokken cook yakisikli kestik
Koldan sürüklemek mi ? :44:

En katı cemaatin yurdunda bile rastlamadım böyle bir şeye,kaldı ki Nurcular çoğuna göre rahattır.
Evet mona abla aynen dedigim gibi oldu kalkmiyorum dedikce devam edildi bende sonraki gunler efendi gibi kendiligimden kalktm nur degildi fethullah gulenin cemaatiydi.
Hahaha.. Alemsin valla superisi.. Guldurdun beni..

Aman Allah im bu okuduklarım gercek mi?

Bekir Coşkun
bcoskun@cumhuriyet.com.tr Son YazısıTüm Yazıları
Ve Tanrı Retweet Yapar...
Paylaş
01 Şubat 2014 Cumartesi
A+
A-
Taraflardan birisi imam, öbürü hoca olunca...
Son kasete göre talimat “Peygamber efendimiz bilhassa tweetleri ikiye katlayın buyuruyor” şeklinde geldi...
Rüyasında görmüş...

*

Zaten öbürü de “Evelallah Rabbim bizimle beraber, hamdolsun” dedi...

*

Cebrail girdi işin içine...
Mikail...
İsrafil...
Azrail...
İsa girdi...
Musa girdi...
Bir tek bizim cumhuriyet savcıları yok...

*

Hesap verme yeri:
Sırat ...
Mahşer...
Ahiret...
Cennet...
Cehennem...
Böyle olunca, Bilal bizim mahkemelere gitmedi tabii...

*

Eee o zaman ilgili TCK, CMUK, anayasa, yasalar, tüzük ve yönetmelikler yerine:
Ayet...
Hadis...
Kıyas...
İcma...
Menkıbe...

*

Sonuçta ceza ile ilgili hüküm açıklanır mesela:
“Allah evlerine ateş salsın, yuvalarını yıksın, önlerini kessin” şeklinde...

*

Ama ne yapacaksınız?..
Müslümanlık gibi barışı ve sevgiyi öngören yüce bir inancı yüreğinde taşıyorsan, biraz kafanı çalıştırıp Tanrı ile arana bunları sokmasaydın...
“Hazreti İbrahim dershane” işine karışmayacaktı...
Tabii imar değişikliği ile fazladan sekiz kat çıkmak da “takdiri ilahi” kapsamına girmeyecekti...
En sonunda da Peygamber efendimizi tweet işine sokanlara bakıp da canını sıkmayacaktın...

*

Şimdi otur internetin başına...
“Hiç utanmadınız mı?” diye tweet at...
Ki Tanrı retweet yapsın...

Şaka bir yana cemaat ciddi ciddi twitter başında.. Emir büyük yerden tabi,deli twit atıyorlar

Su aglama meselesini hep merak ediyorum neden agliyorlar? Mesela adamin vaazlarini dinliyorum arkada aglama sesleri.Hayir adam aglanacak bi sey de demiyor ki. Onlar oyle agladikca ben katila katila guluyorum. En son su beddua olayinda da arkada aglama sesleri beni benden aldi gulmekten oldum.

Son düzenleme:

ay ona ben de anlam veremiyorum bence zoraki ağlıyolar ayıp olmasın diye
ya da çok fena transa geçiyolar

kendı menfatlerı ıcın dını kullandıkları yetmıyormus gıbı sımdıde hz muhammed (s.a.v) kullanıyorlar yazıklar olsun dın tuccarları dın ıstımarcıları boyle bı yalanı nasıl soylerler nasıl menfatlerı ıcın hz muhammed (s.a.v) adını kullanırlar yazıklar olsun zerre kadar ıslamdan dınden anladıkları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…