• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peygamberin twitter talimatını uygulayın!

evet ben zamanında bu subliminal olayları cok arastırmıstım :9:
tersten okuyunca biraz öyle oluyor ama cok eğip bükünce yani you tube de videosunu aratın görürsünüz
hayret ediyor insan tabi o kadar eğip bükersen her yazı cıkar ordan :60:

la ilahe cıkartmıslar tersten o da Allah yok demek (tövbe haşa:30:)

sorma valla :30:

La İlahe İllallah zikirde söylenmiyor muydu ya anlamı kötü müymüş :26:

Bence karalama kampanyası bunlar Le Colanın önünü açmak için :27:

La İlahe İllallah zikirde söylenmiyor muydu ya anlamı kötü müymüş :26:

Bence karalama kampanyası bunlar Le Colanın önünü açmak için :27:

yok canım la ilahe Allah yok demek
la ilahe illallah Allah birdir, vardır demek
la yok anlamına geliyor. o yüzden illallah kelimesini yanına getirmek gerekiyor:31:

Islamda muzik dinlemenin haram olduguna inanilir, tartismali bir konudur yani. TV de radyoda da muzik bol oldugundan yasaklanmis olabilir. Yani isin bir ayagi bu. Diger ayagi da dunyadan bihaber sadece din ile yogrulmus bir nesil istemeleri olabilir tabi. Peygamberi de kullaniyorlar boyle iste.. Isole olmus bir yasantisi olan insani kandirmak ve kendi istedigin sekilde yogurmak daha kolay.

benim arkadaşım kaldı cemaatte
ben de bi kere onlara gitmiştim yatılı olarak film bile izletmediler evin uhuveti kaçıyo dediler ne demek bilmiyorum
onlar gizli gizli izliyomuş ablalardan saklayarak ben de şok olmuştum
daha doğrusu ev ablası izin veriyomuş ama büyük abla denen birinden korkuyomuş o da
biz yine de izlemiştik ısrar ede ede zor izin verdiler

kulaklıkla müzik dinleyebiliyolardı
bi de akşam ezanında evde olmaları şarttı
sabah ta duaya kalkıyolar o kadar benim gördüklerim
namaz kılmasalar bile o duaya kalkılıyo

Son düzenleme:
Evet televizyon ve radyo yasağının sebebi bencede bunlar.
Yanlız bu evlerde kola da yasakmış:26:bunu duyunca çok şaşırmıştım,onun sebebini bilen var mı acep:26:

heralde coca cola filan yasaktır israilden dolayı
ama bim kolası yasak olmayabilir bence
çünkü ordan aldıkları gazozu içiyolardı evlerine gittiğimizde
asitli içecekle bi ilgisi yok bence markayla ilgili gibime geliyo

kafein yasak demiş bazı arkadaşlar ama şu 3ü birarada filan içiyolardı o kızlar o kadar da abartmamışlardır heralde
yoksa bu kurallar değişiyo mu cemaat içinde anlamadım cidden

Son düzenleme:
Ne acı değil mi?
Yıllardır din tacirleri ile sömürüldü bu halk ve ülkem..

İşin kötü tarafı da, arkalarında ciddi kitleler olması..

bence onların arkasındaki kitlenin çoğu bilmiyodur işin iç yüzünü
dindarız diye kandırıp kullanıyolar insanları bence

Ne acı değil mi?
Yıllardır din tacirleri ile sömürüldü bu halk ve ülkem..

İşin kötü tarafı da, arkalarında ciddi kitleler olması..

ben bu adamın samimiyetine inanmadım inanmayacağım. güzelim dinimi, peygamberimi sömürüyorlar. hiç mi adını andıkları Alalhtan korkmazlar, utanmazlar? ben onların adına UTANIYORUM..

heralde coca cola filan yasaktır israilden dolayı
ama bim kolası yasak olmayabilir bence
çünkü ordan aldıkları gazozu içiyolardı evlerine gittiğimizde
asitli içecekle bi ilgisi yok bence markayla ilgili gibime geliyo

kafein yasak demiş bazı arkadaşlar ama şu 3ü birarada filan içiyolardı o kızlar o kadar da abartmamışlardır heralde
yoksa bu kurallar değişiyo mu cemaat içinde anlamadım cidden

Ben nerdeyse 7 yıldır cemaatle iç içeyim. Evlerinde yurtlarında gittim kaldım çok kez.

Kola, fanta içine alkol olduğunu düşündükleri için yasak. Biminkileri içiyorlar.

Televizyon erkeklerin ve kadınların mahrem yerleri göründüğü için yasak. Ama bazı ablalar bilgisayardan film izliyor. Ama belirli filmleri. Çünkü hangi ablaya gitsem filmler aynı.

İnternette yasak ama onun nedenini çözemedim. :26:

Kot pantolonun erkeklere niye ysak olduğunu da bir abla söylemişti. Dar olduğu içinmiş. Aslında sadece kadınlar dar giyemez sanıyor bazıları ama erkeklerin de dar giymemesi gerekiyormuş.

7 yıldır içlerindeyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :27:

Ben nerdeyse 7 yıldır cemaatle iç içeyim. Evlerinde yurtlarında gittim kaldım çok kez.

Kola, fanta içine alkol olduğunu düşündükleri için yasak. Biminkileri içiyorlar.

Televizyon erkeklerin ve kadınların mahrem yerleri göründüğü için yasak. Ama bazı ablalar bilgisayardan film izliyor. Ama belirli filmleri. Çünkü hangi ablaya gitsem filmler aynı.

İnternette yasak ama onun nedenini çözemedim. :26:

Kot pantolonun erkeklere niye ysak olduğunu da bir abla söylemişti. Dar olduğu içinmiş. Aslında sadece kadınlar dar giyemez sanıyor bazıları ama erkeklerin de dar giymemesi gerekiyormuş.

7 yıldır içlerindeyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :27:

ben de arkadaşlardan biliyorum az çok ama bim kolasında alkol yok muymuş yani
ben de israil kolası diye içmiyolar sanmıştım yani ordaki ev ablası öyle birşeyler demişti

film konusunda ben ev ablasındaki bilgisayara baktım hep hint filmleri var genelde amir khan filmleri var ya onlar
güzeldi ama filmler
ya da öpüşme sahnesi olmayan filmler var
gizliden izliyolarmış sanırım
ev ablası bzen izin veriyomuş ama o da büyük ablalardan korkuyomuş duyarlar diye
tv yasak zaten film neden yasak ki giriş saati de çok erken çok sıkı bi ortam değil mi ya
sen memnun muydun ordan

ben de arkadaşlardan biliyorum az çok ama bim kolasında alkol yok muymuş yani
ben de israil kolası diye içmiyolar sanmıştım yani ordaki ev ablası öyle birşeyler demişti

film konusunda ben ev ablasındaki bilgisayara baktım hep hint filmleri var genelde amir khan filmleri var ya onlar
güzeldi ama filmler
ya da öpüşme sahnesi olmayan filmler var
gizliden izliyolarmış sanırım
ev ablası bzen izin veriyomuş ama o da büyük ablalardan korkuyomuş duyarlar diye
tv yasak zaten film neden yasak ki giriş saati de çok erken çok sıkı bi ortam değil mi ya
sen memnun muydun ordan

Aynen Amir Khan izliyorlar sürekli. Ev ablaları var onların üstünde bir abla bir de bölge ablası var. Hepsi birbirinden korkuyor zaten.

Çok çok sıkı bir ortam. Zaten dayanamayıp kaçan çok oluyor. Ben kalmaya gitmiyorum zaten içim sıkılıyor orada :1:

Cemaatin dershanesine gittiğim için sürekli ablalarla falan iç içeyiz. Yoksa kendilerine en ufak bir sempatim yok. Bana tek yararları namaz konusunda olmuştur. Onlar sayesinde öğrendim ve kılmaya başladım.

İlk gittiğimde 7. sınıftaydım. Açıkçası 7 senedir onların içinde olup onlardan bu kadar nefret eden tek kişi benimdir heralde
:1:

Benim bir sürü arkadaşım cemaatten nefret ederek girdiği dersaneden Fethullah Gülen vaazları dinleyerek ayrıldılar. Kendilerini öyle bir gösteriyorlar ki gerçekten onlara kapılıp gitmemek zor.

Çok uzun yazdım farkındayım ama adamlar kısa kısa anlatılmıyor ki

Aynen Amir Khan izliyorlar sürekli. Ev ablaları var onların üstünde bir abla bir de bölge ablası var. Hepsi birbirinden korkuyor zaten.

Çok çok sıkı bir ortam. Zaten dayanamayıp kaçan çok oluyor. Ben kalmaya gitmiyorum zaten içim sıkılıyor orada :1:

Cemaatin dershanesine gittiğim için sürekli ablalarla falan iç içeyiz. Yoksa kendilerine en ufak bir sempatim yok. Bana tek yararları namaz konusunda olmuştur. Onlar sayesinde öğrendim ve kılmaya başladım.

İlk gittiğimde 7. sınıftaydım. Açıkçası 7 senedir onların içinde olup onlardan bu kadar nefret eden tek kişi benimdir heralde

Benim bir sürü arkadaşım cemaatten nefret ederek girdiği dersaneden Fethullah Gülen vaazları dinleyerek ayrıldılar. Kendilerini öyle bir gösteriyorlar ki gerçekten onlara kapılıp gitmemek zor.

Çok uzun yazdım farkındayım ama adamlar kısa kısa anlatılmıyor ki
ben bir sene dayanabildim:27::27:oda 8.sınıfta dershanelerine gitmiştim.
15 tatill zamanında bizi 1 hafta merkez yurtlarına götürdüler.
aman Allahım yok böyle bişi:53::53:
namaz kılmıyodum sabah namazına kolumdan sürükleyerek uyandırılmıştım neye uğradığımı şaşırmıştım.
bide asla ders arası yoktu namaz arası vardı 10 dk ara sonra tekrar ders:53:
tişört giymek yasaktı içeri çok sıcaktı ama yine uzun giyiyoduk mecburi.
bi arkadaşımda liseyi uzakta kazandı onların yurduna gitti 1 hafta sonra attılar:60::60::60:

namaz kılmıyodum sabah namazına kolumdan sürükleyerek uyandırılmıştım neye uğradığımı şaşırmıştım.
bi arkadaşımda liseyi uzakta kazandı onların yurduna gitti 1 hafta sonra attılar:60::60::60:

Sabah namazına bende kalkmam ama hiç öyle kolumdan kaldırmaya çalışmadılar zaten sabahları sinirli olurum o sinirle kolumdan çekiştirdiler mi naparım bilemiyorum :52:

Öyle uzun-kısa giyme konusunda da sıkmadılar bizi o konuda haklarını yiyemem

Ama 2 sene önceydi galiba namaz kılmıyordum o zamanlar. Yanımdaki kızda kılmazdı. İkimiz bir odada kalıyorduk ve bizi kılmadığımız için olsa gerek yemeğe çağırmamışlardı :27:

Sabah namazına bende kalkmam ama hiç öyle kolumdan kaldırmaya çalışmadılar zaten sabahları sinirli olurum o sinirle kolumdan çekiştirdiler mi naparım bilemiyorum :52:

Öyle uzun-kısa giyme konusunda da sıkmadılar bizi o konuda haklarını yiyemem

Ama 2 sene önceydi galiba namaz kılmıyordum o zamanlar. Yanımdaki kızda kılmazdı. İkimiz bir odada kalıyorduk ve bizi kılmadığımız için olsa gerek yemeğe çağırmamışlardı :27:
yemek cezası demek çok ayıp mercan:20::20::20::20::27:
gece yarısına kadar oturamazdık,gece yarısından kastım 12:27:gizlice tüm ışıkları kapatıyoduk tel ışıkları ile kıkırdaşıyoduk yani küçüküğüz bide ayda yılda bi yan yana gelmişiz çok azar işitiyoduk bida sizi getirmicem diye tehdit ediyodu oda ablamız:27:sanki biz ölüyoruz da:27:
senin düştüğün yer iyimiş canım:9:yoksa o kol meselesi çok canımı sıkmıştı bi daha da adım atmadım zaten dershanelerine:27:
he bide her akşam amcalar geliyodu bişiler anlatıyodu sonra konu hocaefendi diye gidiyodu:27:bi ara esnemiştim adam yarıda kesip gitmişti varya tüm yurt üstüme atlayacaktı yemin ederim:27:ben kimim ki o yüce zatın karşısında esneyip onları hocaefendilerini dinlemekten mahrum etmişim çok ayıp bana:19:

gece yarısına kadar oturamazdık,gece yarısından kastım 12:27:gizlice tüm ışıkları kapatıyoduk tel ışıkları ile kıkırdaşıyoduk yani küçüküğüz bide ayda yılda bi yan yana gelmişiz çok azar işitiyoduk bida sizi getirmicem diye tehdit ediyodu oda ablamız:27:sanki biz ölüyoruz da:27:
senin düştüğün yer iyimiş canım:9:yoksa o kol meselesi çok canımı sıkmıştı bi daha da adım atmadım zaten dershanelerine:27:
he bide her akşam amcalar geliyodu bişiler anlatıyodu sonra konu hocaefendi diye gidiyodu:27:bi ara esnemiştim adam yarıda kesip gitmişti varya tüm yurt üstüme atlayacaktı yemin ederim:27:ben kimim ki o yüce zatın karşısında esneyip onları hocaefendilerini dinlemekten mahrum etmişim çok ayıp bana:19:

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bu o kadar dolu olduğum bir konu ki yazmadan duramıyorum. :1:

Hoca efendi videoları izlerken kendini yerden yere atıp ağlayanlar oluyordu bir de.

Nerdeyse tapıyorlar adama ben çok şaşırıyorum. Peygambere bile tapılmazken hoca efendi kim oluyor?

Bu arada yazarken farkettim de Peygamberimize efendimiz diyoruz bu adama da Hoca Efendi diyorlar. Benzemiyor mu sence de?
:27:

Son düzenleme:

Koldan sürüklemek mi ? :44:

En katı cemaatin yurdunda bile rastlamadım böyle bir şeye,kaldı ki Nurcular çoğuna göre rahattır.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bu o kadar dolu olduğum bir konu ki yazmadan duramıyorum. :1:

Hoca efendi videoları izlerken kendini yerden yere atıp ağlayanlar oluyordu bir de.

Nerdeyse tapıyorlar adama ben çok şaşırıyorum. Peygambere bile tapılmazken hoca efendi kim oluyor?

Bu arada yazarken farkettim de Peygamberimize efendimiz diyoruz bu adama da Hoca Efendi diyorlar. Benzemiyor mu sence de?
:27:

zaten efendi peygamber efendimizden başkasına söylenmemeli
yüce, büyük anlamındadır.

bunu bir kez daha söylemiştim de topa tutmuştu bazıları beni :ssz:

Hahaha.. Alemsin valla superisi.. Guldurdun beni..

Back