youtube da nasıl aratınca çıkıyor Hayal, hesabımda paylaşayım dedim ama bulamadım
Haberin linkini özellikle vermek istemedim. Çok çirkin kelimeler de kullanılmıştı. Onları editleyip haberi yayınladım.
Dileyen Google' dan aratıp bulabilir.
Üniversitede bir arkadaşım hizmet evinde kalıyordu. Bir gün beni davet etti gittim. Müzik ve televizyon kesinlikle yasaktı. sebebini sordum. Hani ders çalışmaya engel, konsantrasyon vs. gibi cümleler duyacağımı sandım. Meğersem bu evleri peygamber efendimizin ziyaret ettiğini düşünüyorlarmış. Oynayarak mı karşılayacağız efendimizi dedi. Ben "peki" demekle yetindim. Lakin şimdi sosyal ağ ne alaka maydanoz derler adama. Sen tv izle radyo dinleme diyorsun ama twitterda takipçi peşindesin. Ne ayak?
Peygamber efendimizin de kendilerini sürekli takip ettiğine inanıyorlar.
Islamda muzik dinlemenin haram olduguna inanilir, tartismali bir konudur yani. TV de radyoda da muzik bol oldugundan yasaklanmis olabilir. Yani isin bir ayagi bu. Diger ayagi da dunyadan bihaber sadece din ile yogrulmus bir nesil istemeleri olabilir tabi. Peygamberi de kullaniyorlar boyle iste.. Isole olmus bir yasantisi olan insani kandirmak ve kendi istedigin sekilde yogurmak daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?