Peygamberin twitter talimatını uygulayın!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
"Peygamber Türkiye'yi bizim Cemaate Verdi" ve "Peygamber bizim Türkçe Olimpiyatı'na geldi" gibi onlarca söylemi olan Fethullah Gülen, söylemlerine yenisini ekledi, emekli vaiz Fethullah Gülen, bir müridinin "Peygamberimizle birlikte rüyalara gelmişsiniz.Efendimiz Twitter'daki paylaşımları ikiye katlayın buyurmuş" sözüne cevaben "Aynen uygulayın! Ne diyorsa onu yapın" şeklinde talimat veriyor.

İşte Fethullah Gülen'in yeni ses kaydı:

[video=youtube;ThPNls70sy0]https://www.youtube.com/watch?v=ThPNls70sy0[/video]

youtube da nasıl aratınca çıkıyor Hayal, hesabımda paylaşayım dedim ama bulamadım

Haberin linkini özellikle vermek istemedim. Çok çirkin kelimeler de kullanılmıştı. Onları editleyip haberi yayınladım.
Dileyen Google' dan aratıp bulabilir.

Şaka mı bu
Şaşırdı millet iyice :26:

Haberin linkini özellikle vermek istemedim. Çok çirkin kelimeler de kullanılmıştı. Onları editleyip haberi yayınladım.
Dileyen Google' dan aratıp bulabilir.

anladım canım, başka sitelerde çıkıyorda direk youtube da bulamadıydım, oralardan paylaşırım artık

Tabii canım,siz bilmiyor musunuz? Twitter'ın kurulacağına dair bir hadis de var Bunların peşinden gidenlere üzülüyorm ben,yoksa kimin ne olduğunu herkes biliyor.

Bu insanlar salak filan degil, tam tersine aptallar sayesinde akilli gecinen uyaniklar.. Din, iman hikaye.. Hepsi paranin pesinde.. Para kimde? Gulen'de... Para kimdeyse iman ondadir. Ayni sey bugunki iktidar icin de gecerli, yakin ol, ihya ol..

Sasirilacak bisey yok..gulenin peygamber ilan edilişi yeni bir durum değil...

Ayni şey erdoğan için de geçerli.. Bunlarin arkasinda olumune duran, dinine sözüm ona çok bagli bir güruh var ki, bu iki sahisla sinaniyor yillardir...

Üniversitede bir arkadaşım hizmet evinde kalıyordu. Bir gün beni davet etti gittim. Müzik ve televizyon kesinlikle yasaktı. sebebini sordum. Hani ders çalışmaya engel, konsantrasyon vs. gibi cümleler duyacağımı sandım. Meğersem bu evleri peygamber efendimizin ziyaret ettiğini düşünüyorlarmış. Oynayarak mı karşılayacağız efendimizi dedi. Ben "peki" demekle yetindim. Lakin şimdi sosyal ağ ne alaka maydanoz derler adama. Sen tv izle radyo dinleme diyorsun ama twitterda takipçi peşindesin. Ne ayak?
Peygamber efendimizin de kendilerini sürekli takip ettiğine inanıyorlar.

twitleriniz amel defterine işleniyor, yarın hesap gününde hepimiz twitlerimizden sorumluyuz..
bundan sonra abdestsiz ve besmelesiz zinhar twitter a girmeyin derim

Bende şaşırmadım hiç.

Ne o telefonda eğilip bükülen adama , ne de karşıdan gelen cevaba .

Çoğalıyorlar mı azalıyorlar mı bir bilsem , içim ferahlayacak azıcık .

Bu adamın yakında kendini peygamber ilan etmesi yakındır.

Bu adam çıkıp peygamberim dese inanacak olan çok kişi var ben ona üzülüyorum.

ben dinleyemedim cızırtıdan ya neden bahsediyo ses kaydında

Islamda muzik dinlemenin haram olduguna inanilir, tartismali bir konudur yani. TV de radyoda da muzik bol oldugundan yasaklanmis olabilir. Yani isin bir ayagi bu. Diger ayagi da dunyadan bihaber sadece din ile yogrulmus bir nesil istemeleri olabilir tabi. Peygamberi de kullaniyorlar boyle iste.. Isole olmus bir yasantisi olan insani kandirmak ve kendi istedigin sekilde yogurmak daha kolay.

Evet televizyon ve radyo yasağının sebebi bencede bunlar.
Yanlız bu evlerde kola da yasakmış:26:bunu duyunca çok şaşırmıştım,onun sebebini bilen var mı acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…