- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Yok artıkSünnetli doğmak ne demek ki? Hayatımda ilk defa duydum.
Sünnetli doğmak ne demek ki? Hayatımda ilk defa duydum.
Ankaraya götüreceğim birdedoktorunuza guvenmiyorsaniz bir baska doktora daha goturun,
ama ben de sunneti arastirdigim donem bu sekilde bir durum oldugunu okumustum.
Ankaraya götüreceğim birde
Sanırım deliği düzeltecekler netten okuduğum o. İçimi rahatlattınız teşekkür ediyorumBir şey olmuyor korkmayın benim kardeşimde sızın dediğiniz gibiydi. Ama ufakta olsa bir parça alınıyor. Normal sünnet gibi geçiyor. Kardeşim ılk olup geldiğinde normal yürüyerek koşa koşa eve geldi dedim herhalde olmadı buakşamına bıraz acısı oldu o da normal yani
Ankaraya götüreceğim birde
İlçede yaşıyorum ünv hastaneside uzak. Ankara da ailem yaşıyor ille giderim orda ünlü bi üroloji dru var babamında doktoru gitmişken o da görsün istiyorum. Yeni doğdu daha bebeğim 1 yaşına kadar vaktimiz varmışBildiğim kadarıyla sünnete benzeyen basit bir operasyon, yolculuk etmek yerine şehrinizdeki üniversite hastanesine götürseniz?
Sırlar dünyası tadını veren peygamber sünneti demem galiba, sağlık ocağı,çocuk doktoru ve üroloji doktoru bile öyle söylediği için ağzım ona gidiverdi. Halk dilinde öyle söylendiği için herkes öyle diyor galiba. Tıbbi adını da biliyodum da hiç aklımda değil yeni doğum yaptım uykusuzum ve bununla beraber kafama taktığım çok şey var malesefSırlar kapısı tadında başlayıp modern tıbba evrilen acaip bir konu
Neyse konuya geleyim bir şey olmaz korkmayın ordaki deriyle biraz oynuyorlar ağrı sızı olacağını sanmıyorum. Mutlaka yaptırın, şimdi yaptırmazsanız çocuk ilerde ürolojik sorunlar yaşayabilir en basitinden tuvaletini yaparken sıkıntı yaşar. Geçmiş olsun.
İlçede yaşıyorum ünv hastaneside uzak. Ankara da ailem yaşıyor ille giderim orda ünlü bi üroloji dru var babamında doktoru gitmişken o da görsün istiyorum. Yeni doğdu daha bebeğim 1 yaşına kadar vaktimiz varmış
EstağfurullahPeygamber sunneti dediginiz sey oglunuzun pipisinde cis yaptigi yer haricinde bir tane daha delik var. Orayi dikisle kapatacaklar. Basit bir ameliyat. Bu arada anlasilsin diye bu sekilde anlattigim icin ozur dilerim. Kolay kucuk bir operasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?