Peygamber Sünnetli Doğan Oğlum

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
33
Merhaba kızlar, ilk başta sevindiğim şeyin bu kadar kafaya takılcak bişi olduğunu hiç bilmiyodum. Oğlum sünnetli doğdu ilkte çok sevindik bizi sünnet derdinden kurtardı oğlum diye. Çocuk dr. Üroloji görsün dedi götürdük ameliyat olması gerekiyomuş 1 yaşına geldiğinde. Bu ameliyat işi beni çok korkutuyo minnacık yavrum daha. Riskli mi,ağrılı mı, ciddi bi ameliyat mı bileniniz yaşayanınız var mı ? Çok endişeliyim

doktorunuza guvenmiyorsaniz bir baska doktora daha goturun,

ama ben de sunneti arastirdigim donem bu sekilde bir durum oldugunu okumustum.

Sırlar kapısı tadında başlayıp modern tıbba evrilen acaip bir konu

Neyse konuya geleyim bir şey olmaz korkmayın ordaki deriyle biraz oynuyorlar ağrı sızı olacağını sanmıyorum. Mutlaka yaptırın, şimdi yaptırmazsanız çocuk ilerde ürolojik sorunlar yaşayabilir en basitinden tuvaletini yaparken sıkıntı yaşar. Geçmiş olsun.

Sünnetli doğmak ne demek ki? Hayatımda ilk defa duydum.

Bazı erkek çocuklar anne karnında şeyi sünnet edilmiş gibi doğarlar.
Halk arasında da Peygamber sünneti derler.
Annem benim kardeşim doğunca da yarı sünnetli demişti :D
Ama yine de sünnet olmaktan kaçamazlar :D

Bir şey olmuyor korkmayın benim kardeşimde sızın dediğiniz gibiydi. Ama ufakta olsa bir parça alınıyor. Normal sünnet gibi geçiyor. Kardeşim ılk olup geldiğinde normal yürüyerek koşa koşa eve geldi dedim herhalde olmadı bu 😂 akşamına bıraz acısı oldu o da normal yani

Bir şey olmuyor korkmayın benim kardeşimde sızın dediğiniz gibiydi. Ama ufakta olsa bir parça alınıyor. Normal sünnet gibi geçiyor. Kardeşim ılk olup geldiğinde normal yürüyerek koşa koşa eve geldi dedim herhalde olmadı bu 😂 akşamına bıraz acısı oldu o da normal yani
Sanırım deliği düzeltecekler netten okuduğum o. İçimi rahatlattınız teşekkür ediyorum

Ankaraya götüreceğim birde

koronaya da dikkat, bulundugunuz yerde deneyimli / referansli bik doktor bulun kafi,
sonucta az rastlanir bir hastalik falan degil ki.

normalde doktorunuza guvenin ne derse onu yapin diyecegim zaten de,
su anki doktorunuz size guven vermemis anliyorum ki,
bir ikinci kisinin daha gorusunu almak sizi rahatlatir diye dusundum.

ama cocugu buyuk hastaligi varmis gibi arastirma hastanelerine falan tasimayin gerek yok o kadarina.

Bildiğim kadarıyla sünnete benzeyen basit bir operasyon, yolculuk etmek yerine şehrinizdeki üniversite hastanesine götürseniz?
İlçede yaşıyorum ünv hastaneside uzak. Ankara da ailem yaşıyor ille giderim orda ünlü bi üroloji dru var babamında doktoru gitmişken o da görsün istiyorum. Yeni doğdu daha bebeğim 1 yaşına kadar vaktimiz varmış

Sırlar kapısı tadında başlayıp modern tıbba evrilen acaip bir konu

Neyse konuya geleyim bir şey olmaz korkmayın ordaki deriyle biraz oynuyorlar ağrı sızı olacağını sanmıyorum. Mutlaka yaptırın, şimdi yaptırmazsanız çocuk ilerde ürolojik sorunlar yaşayabilir en basitinden tuvaletini yaparken sıkıntı yaşar. Geçmiş olsun.
Sırlar dünyası tadını veren peygamber sünneti demem galiba, sağlık ocağı,çocuk doktoru ve üroloji doktoru bile öyle söylediği için ağzım ona gidiverdi. Halk dilinde öyle söylendiği için herkes öyle diyor galiba. Tıbbi adını da biliyodum da hiç aklımda değil yeni doğum yaptım uykusuzum ve bununla beraber kafama taktığım çok şey var malesef 🥺

İlçede yaşıyorum ünv hastaneside uzak. Ankara da ailem yaşıyor ille giderim orda ünlü bi üroloji dru var babamında doktoru gitmişken o da görsün istiyorum. Yeni doğdu daha bebeğim 1 yaşına kadar vaktimiz varmış

Siz bilirsiniz tabi ki ama gitmeden önce mutlaka randevu alın. Hastaneler dolup taşıyor pandemi sebebiyle, bazı klinikler hasta kabul etmiyor. Bir de 2 maske takın derim Ankara pandemide başkent maalesef.

Peygamber sunneti dediginiz sey oglunuzun pipisinde cis yaptigi yer haricinde bir tane daha delik var. Orayi dikisle kapatacaklar. Basit bir ameliyat. Bu arada anlasilsin diye bu sekilde anlattigim icin ozur dilerim. Kolay kucuk bir operasyon.
Estağfurullah ☺️ Deliğin yukarda olması problem diye anlatıldı bana da. Yeni yeni farkediyorum yan da delik onu düzeltecekler sanırım.

Back