Çocuk Hastalıkları Peygamber sünneti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kalimerom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
117
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımınıza çok ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim.Benim 6 aylık bir oğlum var doğuştan sünnetli doğdu duyunca kulağa hoş geliyor ama öyle değilmiş yaşayanlar bilir.Bugün doktora götürdük ameliyat gerekliymiş pipisi top gibi küçük ve sünnet derisi yok birazda aşağı doğru kıvrk.Doktor kilolu olduğundan bir yaşını bekleyelim dedi.Operasyondan sonra 6 gün hastanede kalınacak dedi.Ben çok korktum ufak bi operasyon olsa bu kadar hastanede kalınması gerekmezdi.Böyle bişey yaşayan varmı ? ameliyat zormu? Özellikle kocaelinde yaşayan varsa buralarda en iyi çocuk cerahı kimdir bilen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Bizimki de yarım sünnetli doğdu. 1 yaşından önce sünnet ettirmeyin dediler. 1 yaşından sonra da çocuk cerrahının yapması gerekiyormuş. Benim de hiç bir bilgim yok. Ama baya bir önemli olduğunu biliyorum. Estetik olarak da müdahele gerekiyormuş çünkü. Belki ondan uzun sürüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…