Peygamber Efendimizin (s.a.s) Kızının Çeyizi

bize tekrar bunları hatırlattığın için çok teşekkürler. bazen unutuyoruz bunları. güzel paylaşım..

çeyiz önemli değildir.. önemli olan eşinle geçinebilmek mutlu huzurlu bi yuva kurabilmektir..çeyizini yada evini sonrada kurabilirsin..ama eş bulmak o kdr basit deil maalesefki..

çok çok çok güzel bir paylaşım... çok teşekkürler... Okurken bile duygulanıyor insan... Mala mülke paraya boş eşyalara o kadar esir olduk ki asıl huzurun adresini şaşıyoruz... Rabbim hepimize doğru yola girmeyi nasip eylesin inşallah... Şu annelere babalara para peşinde olan büyüklere de doğruları göstersin inşallah rabbim...

konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler
ben evlenirken bana hep eşya önemli değil huzur olsun mutluluk olsun diyerek hiçbirşey almayan eşim tarafı ooo kendi kızları evlenirken ooo o biçim ev düzdürüyolar peki şimdi ben ne oluyorum.

eşya önemi değil tamam ama ben çalışıyorum eşim çaalışıyor zaten onlardan bişey istemedik ama eşimi yolmaya o kadar alışmışlarki tabi gelin gelince bişey ister die akılları çıktı allah babamdan razı olsun iiki okutmuş beni ite köpeğe muhtaç etmedi.herşeyimi alıyorum gönlümce onlarda çatlıyo

çok güzel bir paylaşımdı canım..doğru yeri gelio yer eyr israf yapıyoruz..gözümüz kalıo 12 bardağımız varken 12 dene daha alıoruz..ama inançlıyız sadece sefsimize yeniliyoruz belkide..belkide zamana ayak uydurucaz die sapıtıyoruz...ama ne ailemi nede nişanlımı sıkmadım bunu şunu alın die..anamlrda aldı nişanlım ve aileside...bende aldım çalışarak.emek vererek..ki devir nasıl değişti di mi...Allah affetsin israf ediyorsak..ama gözümüz kalıo napalım..

ama herşeyden önce saygı sevgi ön planda olmadı eşya boş yaa...

o kadar şey aldık inanın kızlar eksik çıkıo aa şuyumuz yok diebiliyoruz..ki şükür herşey var...bi arkadaşımda herşeyi alma bırak eksik kalsın nazarlığın olsun dedi..çok doğru..babamda eksikleriniz olsun kızım bu ay bunu bu sene bunu tamamlarız die yaşayıp gidersiniz...herşeyi olan insanın yaşam mücadelesi kalmaz dedi...hakkaten doğru..

anam nesee felsefeye dalmadan çıkayım..Allah hepimize güzel huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin

çok güzel bir paylaşımdı canım..doğru yeri gelio yer eyr israf yapıyoruz..gözümüz kalıo 12 bardağımız varken 12 dene daha alıoruz..ama inançlıyız sadece sefsimize yeniliyoruz belkide..belkide zamana ayak uydurucaz die sapıtıyoruz...ama ne ailemi nede nişanlımı sıkmadım bunu şunu alın die..anamlrda aldı nişanlım ve aileside...bende aldım çalışarak.emek vererek..ki devir nasıl değişti di mi...Allah affetsin israf ediyorsak..ama gözümüz kalıo napalım..

o kadar şey aldık inanın kızlar eksik çıkıo aa şuyumuz yok diebiliyoruz..ki şükür herşey var...bi arkadaşımda herşeyi alma bırak eksik kalsın nazarlığın olsun dedi..çok doğru..babamda eksikleriniz olsun kızım bu ay bunu bu sene bunu tamamlarız die yaşayıp gidersiniz...herşeyi olan insanın yaşam mücadelesi kalmaz dedi...hakkaten doğru..

anam nesee felsefeye dalmadan çıkayım..Allah hepimize güzel huzurlu yuvalar kurmayı nasip etsin

Aminnnn.:Saruboceq:

ne güzel yazmışsın canım yüreğine sağlık

Back
X