• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

petek sesleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi selinaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

selinaa

Ziyaretçi
Herkese merhaba benim doğalgaz petekerlinden acayip şekilde tak tak diye sesler geliyoo.Bunun için çözüm önerisi olan var mıııı:Saruboceq:

lütfennn bi öneriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

1_soru boru çaplarından kaynaklabilir, eğer petekte iki vana varsa giriş vanasını tam aç, çıkış vanasını biraz kıs, belki bu bir çözüm olabilir.

soru= herzaman mı ses geliyor ? selina. bazen ilk başta geliyor sonra kesiliyor mu ?

ayni problem bendede var,hele geceleri oldumu,acayip sinirlaelaelaelaelae

her zaman özellikle yattığımız odadan geliyo odalrın hepsini açtığımızda ses azalıyo ama acayip sinir bozucu bi önerisi olan varsa lütfen söylesinn :(

kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz hakikaten çok sinir bozucu bir ses ya bu hele sabaha karşı yanmaya başlayınca deli oluyo insan uyandığıma değilde bebeğimin uyanmasına üzülüyorum bi çare olsa keşke

aynı ses benim odamdaki kaloriferdede oluyordu
çözüm : 1 kere peteğe vurdum ses kesildi :)

aynı ses benim odamdaki kaloriferdede oluyordu
çözüm : 1 kere peteğe vurdum ses kesildi :)

yav ben kaç kere vurdum hemde nelerle vurdum ama yok bide benim klorifer çok yüksek seste ve çok sık aralıklarla ses çıkarıyodu.gece zaten zor uyurum bide üstüne onun sesi beni delirtiyoduu..neyseki kurtulduk başka eve taşındk.

benim peteklerde tıklıyor walla
özellikle akşamları acaba içindeki havadan olabilirmi

benim kojam çok iyi bir çözüm buldu ona sağolsun uykusu çok hafif olduğu için...peteğin arkasını dolduruyoruz arkadaşlar.biz yatmadan önce peteğin arkasındaki boşluğa battaniye sıkıştırıyoruz ses soluk yok..hatta eşim dalga geçiyo bak nasıl kapattım çenesini diye.deneyin.

Benim de kombiyi ilk açtığımda sadece banyonun peteğinden ses geliyor...

kızlar derdinizin dermanı bende büyük ihtimalle kalorifer tesisatınızda çapak var su dolaştıkça ses yapıyor bi tesisatçı çağırım tesisatı temizletirseniz ses kalmaz bu konudan gelen bi dünya müşterim var.

Selinaa
kızlar derdinizin dermanı bende büyük ihtimalle kalorifer tesisatınızda çapak var su dolaştıkça ses yapıyor bi tesisatçı çağırım tesisatı temizletirseniz ses kalmaz bu konudan gelen bi dünya müşterim var.

Selinaa hanım size katılıyorum bu gibi durumlarda en iyisi petek temizliği yaptırmak. Ama petek temizliği derken tesisatı temizlenecek. Usta bir tesisatçı çağırıp ilaçlı petek temizliği yaptırmak gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarr simdi derdiniz cok basit aslinda.peteklerde hava birikiyo havasini almaniz lazim.ee simsi havasi nasil alinicak diceksiniz siz bile yapabilirsiniz.elinze bir kova alin petek lerin yaninda numaralar ayarlama olan yaraf degilde diger taraftaki petegin yaninda yuvarlar bir yer gorceksiniz orayi gevsettiginiz an hava disari cikicaktir.

Kizlarr simdi derdiniz cok basit aslinda.peteklerde hava birikiyo havasini almaniz lazim.ee simsi havasi nasil alinicak diceksiniz siz bile yapabilirsiniz.elinze bir kova alin petek lerin yaninda numaralar ayarlama olan yaraf degilde diger taraftaki petegin yaninda yuvarlar bir yer gorceksiniz orayi gevsettiginiz an hava disari cikicaktir.

Aaa evet bunu bir deneyelim. Teşekkür ederim cerengamze.

Back