• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çirkinlerin züğürt tesellisi bu da. O kadar şeyi sürsem ben de güzel olurum.

Ahahahahaha :60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet o zaman herkes aynısını yapsın ve bi barbie gibi görünsün bakalım. :52::52::52:

canım haklısınherkezde aynı durmaz ama bence petek dinçözün ahım sahım bi güzelliği yok yapıcı kabul ediyorum ama okadarda göze batacak birşeyi yok sıkıcıyosa sörvayvere katılsın yemez amaa katılmaz yani güvenemez kendine anca kalıcı bişeyler yaptırırsa olur

petek-dincoz-034333186.jpg

petek-dincoz-034334127.jpg

petek-dincoz-034334458.jpg

petek-dincoz-034334923.jpg

petek-dincoz-034335342.jpg

bunun neresi güzel allah aşkına yaaa dalga geçiyosunuz galiba göz desen göz yok küçük :) bakılacak bişe yok anca orasını burasını açıyo ediyo dikkat çekiyo bence güzel değil arkadaşlar eminim siz yaptırın bunun yaptığını bence çok daha güzel olursunuz

Eski şarkılarını bilirim. bide çok eskiden oynadığı bi dizi vardı "Yıldız Tutuldu" Çok severek izlerdim ya

Son düzenleme:
Benim beğendiğim bir isim değil ama bir tanıdığımız, yakından Petek Dinçöz'ü makyajsız bir şekilde görmüş, makyajsızda çok güzel göründüğünden bahsetmişti hatta yarım saat Petek Dinçöz'ün makyajsız güzelliği ve vücudunun taşlığı hakkında konferans verdi diyebilirim:)

estetik mücizesi deseler de beni etkilemiyor. gerçekten çekici.. albenisi yüksek. zaten sarısınlığı bayanlara çok yakıştırırım. oda süper taşıyor. vucudu yüzü tam türk lokumu:) ne yaptırdıysa kendisiyle bütünleşmiş. iğreti durmuyor. seviyorum peteği..

Benim beğendiğim bir isim değil ama bir tanıdığımız, yakından Petek Dinçöz'ü makyajsız bir şekilde görmüş, makyajsızda çok güzel göründüğünden bahsetmişti hatta yarım saat Petek Dinçöz'ün makyajsız güzelliği ve vücudunun taşlığı hakkında konferans verdi diyebilirim:)

Makyajsız fotoğraflarında da çok güzel çünkü yüzünde bir pürüz yok. Cildi güzel kadının. :31:

çok ilginç çıkmış son fotoğraflarda burnu.
estetikle bu hale mi gelmiş yani, çok kötü...

ne şımarıklar ya hu

Allahın verdigini boza boza tipleri bile kaymıs yani
üzücü.
su ünlülere cok üzülüyorum

ne şımarıklar ya hu

Allahın verdigini boza boza tipleri bile kaymıs yani
üzücü.
su ünlülere cok üzülüyorum

tatlım sapık gibi seni takip ettim resmen ya:52: şey deyip kacıcam mesaj kutun dolmuş optum

Back
X