• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri petek dinçöz kısa saçlı....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
her kadında havası bi başka ya kısa saçın...uzun saç her kadında aynı iken kısa saç her kadına ayrı bi hava katıyo...ve sonunda petek dinçöze de..

petekdincoz_kot_kisa_sac_6mart_arim_balim_petegimcaps.jpg

bence gitmemiş. sıradanlaşmış. işte herkese kısa saç gitmiyor... herkes taşıyamıyor maalesef.

Bazen bende cok düsünüyorum kisa kestirmeyi.....cidden bazi bayanlara cok yakisiyor...

Saclarim kalcalarima kadar geldi nerdeyse....kiyamiyorumda....

Petegede cok yakismis bence...

petegin sacları kendisinden havalıydı bence... bu sac yakısmamıs.. sıradan bişey olmus.. victoria gibi daha kısa ve düz bi model olsa daha havalı olabilirmiş...

bence kısaltmamış bükmüş kısa havası vermiş kuaförü, saçları biraz daha uzun normalde.

varsın havam olmasın da saçlarım hep böyle uzun olsun....:umursamaz:

zaten beyenmem kendisini cirkin bi kadin,daha daq cirkinlestirmis kendisini:1closedeyes:

oldum olası bu peteği orta yaslı kadın gibi bulurum ilk cıkardıgı kasette yine biraz havalıydıda sonradan bana klasik orta yas kadınını andırdı hep şimdide yakısmamıs hele programındaki hali dahada vasat

hiç begenmedim..
saçının rengini de begenmedim.
ne güzel sarısı vardı,niye böyle dandik kuaför sarısına çevirmiş anlamadım:sinifsinif:

ya böyle ortalarda kadın kadın dolaşan kadınlara kısa saç gitmiyor. bence petekçik kestirmemiş kıvırıp içine tıkmışlar. kısa saçın da bir karakteri olmalı .. böyle arada arada küt kesimler sanki uzatıcamda katları için kestirdim der gibi.

Back