Pet şişeye idrar yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Depresif ve cimri mi ıyyy. Düşman başına

Çok garip bir kişilikmiş gerçekten. Siz ona psikolojik destek almasını söyleyin ve uzaklaşın.

Bir zamanlar ekolojik yaşayan insanların bloglarını takip ederdim. Bunlar ama bayağı zengin ve iyi eğitimli insanlar, deniz kenarı bir ilçede sıfırdan ekolojik ev falan yapıyorlar. Her şey geri dönüştürebilir malzemelerden sürdürülebilir ve doğa dostu...her neyse takip ettiğim bir adam bir düzenek yapmış, tuvalette klozet yerine klozet formu verilmiş bir şey var, altındaki haznede talaş gibi, taş gibi bir şeyler var. Kokuyu çeksin vs diye. Düzenli aralıklarla bu içindeki haznede biriktirdikler b.klari , bahçelerinin uzak bir köşesine gidip ters çevirip kurutuyordi. Sonra da onları yakacak ve gübre olarak kullanıyorlardi. Böylece hem sifondan tasarruf edip hem de b.klarini bile boşa harcamamis oluyorlardı
Konu başlığını okuyunca aklıma onlar geldi :)
Konuya gelince , adamın zaten olumlu bir tarafı yokmuş ki. Sizi çeken tam olarak neresiydi? Çok looser bir tip. Ellime gelince intihar edeceğim falan filan.. bosverin ya, kaç yaşına gelmissiniz bununla mi uğraşacaksiniz? Daha iyilerini bulursunuz, bunu da koca diye alana Allah sabrını verir inşallah

"Aşırı pintiler"i izlemeyi bırakın ikiniz(!) de, acilen :)

2019 dan sonra girmemişsin ama 2021 de sanki ilk kez konu açıyormuş gibi giriş yapmışsın bir konuya nick değişince yeni üye olmuyorsun nickmi değiştin
Hayır hesabım yeni aslında ama Kazen Bey'e konu hakkında mesaj attım neden böyle bir birleştirme oldu diye. Cevap alamadım henüz.

Onlar benim konularım değil ya. Dilenci konusundan başlıyor benim konularım. Bir yanlışlık olmuş ama ben de çözemedim iki hesabın konularını bana aktarmışlar. Ben de biliyorum o konuları açıp okuyordum hatta. Kazen Bey'e mesaj attım neden böyle oldu diye. Cevap bekliyorum ben de

Sevgili abet ta o zamandan ön görmüş herhalde inanılmaz

konu sahibi yanlış anlamayın ama o bahsettiğiniz programda ne varsa neredeyse hepsiyle ilgili konu açmışsınız, yani bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki, gerçekten böylesi bir tesadüf çok şaşırtıcı çünkü

Eklentiler

• F29103BD-66CE-4932-8CC2-08B6685C3CA3.jpeg
    210,6 KB · Görüntüleme: 149
Hahahah gerçekten öyle gibi ama değil. İnanıp inanmamak size kalmış. K Kazen beyden cevap bekliyorum ben birkaç gündür.

Hala ufakta olsa evlenme ihtimaliniz var mi bu adamla? Neden sorup kafa yoruyorsunuz ki? Hasta belli ki. Allah şifa versin. Bence uzak durun.
Evlenme ihtimalim yok ama şaka yaptığına inanma ihtimalim vardı. İnanmam artık herhalde bu kadar yorumdan sonra

Hahahah gerçekten öyle gibi ama değil. İnanıp inanmamak size kalmış. K Kazen beyden cevap bekliyorum ben birkaç gündür.
Ama 3 hesap nasıl birleştirilir, konulara bakınca siz mastoid, stunel ve ayseay11 diye 3 ayrı hesap var. K Kazen Beyin böyle bir hata yapmış olabileceğini pek düşünmüyorum... hadi 2 hesap yanlışlıkla birleştirilir de, 3 tane sizce de çok değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…