Pet şişeye idrar yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şişeye yapmayıp sifon cekmeyi azaltan ciftler de var o programda. Mesela 5 seferde 1 sifon cekme kurallari var. 4. de çekerse kavga cikiyor ayy dusman basina bile vermesin boyle eş.

Bi de şey vardi onu da izledin mi sanirim new yorkta bir sirkette cok iyi pozisyonda calisan ama çöpten getirdigi yemekleri arkadaslarina ikram eden kadin. Çekik gözlü hani. Kiyafetlerini de kuvette duş alirken yikayan dkskls
Of evet evet bi cift daha vardi jiletleri diş iplerini ortak kullaniyolardi .

Ağrısız başınıza dert mi arıyorsunuz? Sizin için önemli olan evlenmek fiili mi, yoksa sevdiğiniz ve anlaştığınız insanla bir ömür sürmek mi?
İkincisi ama ilk paragrafta saydığım güzel kişilik özellikleri de var. Çok iyi anlaşıyorduk, anlaşmak çok önemli. Bu anlattıkları sonradan ortaya çıktı. Kendi kendini ele verdi. Hala da diyorum acaba gerçekten şaka yaptı da ben haksızlık mı ettim diye ama her şakanın altında da bir gerçeklik payı vardır herhalde.

Şişeye işeyip sifondan mı kar ediyor, anlamadım ki mantığı ne olayın?
Umarım tuvalet kağıdı ya da taharetten de kar etme amacı gütmüyordur...
O programda kadin hem suda tasarruf ediyordu sifon cekmedigi icin hemde isedigi pet siseyi ciceklerine domateslerine falan bosaltip cicekleri suluyordu falan

O programi annemin tavsiyesiyle kayinbabamda izlemisti, bir gun sabah kalkip evdeki butun musluklari falan kismisti.
İnsani tasarrufa surukluyor sanki asiri sekilde ama bence arkadasiniz şise konusunda şaka yapmistir.

Sifondan tasarruf

Şişeye yapmayıp sifon cekmeyi azaltan ciftler de var o programda. Mesela 5 seferde 1 sifon cekme kurallari var. 4. de çekerse kavga cikiyor ayy dusman basina bile vermesin boyle eş.
Ben kocama pinti derim ki bana göre pinti zaten.
Bir şey alırken en dip fiyatu aradığı için derim bunu.
O arayışa bile tahammülüm yok.

Ayrıca sifon meselesinde, duvara gömme rezervuar değil ise, içerisine 2 lt pet şişe koyup, o alanın daha az su dolmasını sağlıyorlar.
Bu olabilir evet, eski tip sifonlarda az çok seçeneği yok çünkü ve ülkede su sıkıntısı çekerken, daha az suyla aynı işi halletmeye tamamım, mantıklı da hatta.

Her seferinde sifon çekip su harcamamak için. 5 litrelik şişeye biriktirip tek seferde dökecek ya da çöpe atacak sanırım. Şaka dedi ama inanmadım pek.
Böyle birşeyin şakası bile insanın aklın gelmez.. Dertsiz başınıza dert almayın bence hiç gerek yok.. Cimri insanlarla yaşamak eziyet gibi olur bence.. Arkanıza bile bakmayın

Ailesi ile sorunlari olabilir insanin, bu elde olan birsey olmayabilir duruma gore ama bu adam garip yani. Ailemle aram kotu de olsa biriyle konusurken biyolojik anne, biyolojik baba gibi sacma sapan konuşmazdim. Kim konuşur? Hani ailesiyle gorusmeyen tanidiklarim var da boyle bahsedeni ilk kez duydum. Evlatlik verilmiş olsa o zaman "biyolojik" diyebilirdi.

Garip...
Cimriligi yetmiyor gibi bir de idrar muhabbetine girmesi zaten yorum yok buraya.
İntihar ederim filan demesi nebileyim valla bu adam garip garip seyler konusuyor ben olsam kacarim, sorunlu gibi

Konuda geçen kişi cimri değil hasta bence. Pet şişe nedir ya

Anal dönemde, tuvalet eğitimi sırasında ebeveynin yanlış tutumları sebebiyle pintilik oluşuyor. Bana kalirsa baglantili olarak cinsel sorunları da vardır.
Ya bir şey sorabilir miyim, nedir bu yanlış tutumlar?
Malum bebeleri olan kadınım, kendi elimle cimri yetiştirmeyeyiö, korktum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…