pes ettim artık...

Pişman olacağın bir evlilik olmasın da görücü olsun...

Yok canim estagfurlah.Evde kalacamdan korktular cevremdekiler bir ay icinde evlendim simdiki aklim olsaydi kim ne derde desin evlenmezdim heralde ama ışte kaderde ne yazildiysa onu önüne geçilmiyor canim

Canım 29 una kadar mucadele etmişsin 'evlen' baskısıyla. Bu kadar gitmişken, sakın başladığın noktaya geri dönerek, kendini yakma. Çok degil, bir iki sene daha zaman tanı kendine ve dua et. Mutlaka seceveğin biri çıkacaktır karşına. Bırak şu umutsuzluğu. Yarın öbür gün anne babana bir şey olunca senin tek dayanağın eşin olacak. Bu kadar umutsuz olacak yaşta değilsin sen.

Yok canim estagfurlah.Evde kalacamdan korktular cevremdekiler bir ay icinde evlendim simdiki aklim olsaydi kim ne derde desin evlenmezdim heralde ama ışte kaderde ne yazildiysa onu önüne geçilmiyor canim
benimde ailemin evde kalacam korkusu var gelen bi daha gelmez falan diyorlar ama ben kendi ideallerim var hayallerim var diyorum anlamıyorlar şu an çalışıyrm ingilizce kursuna gidiyorum bi yandan kendimi hedeflerime odakladım ama ailem evlen diyor . dedikleri kişi asla yapımın uymayacağı aramızda kültür farkı olan biri istemeyincede ben kötü oluyorum insanları hor görüyorsun diyor ailem bana vicdn yapmaya bayılır zaten bugüne dek evliliği kötü tanıtan onlar el evi çok zordur elin adamı şöyledir diye diye beni soğuttular

evet canım bu zamanda dek sabrettim evlenmedim hep ince eledim sık dokudum bir hataya düşmemek için iyi bir seçim yapmak istiyorum artık ama kanımın çektiği biri ile inanıyorumki çıkacak ha bazen üzülüyorum ne yalan söyleyeyim ne zaman çoluk çocuğa karışcam falan ama şunu anladımki nasipten bir adım öteye dahi gidemiyorsun....kendini paralasanda

Aynen yazdigin gibi oldu. benimde hayallerim vardi evlendigim kişi gorunuste cok kulturlu tabiki baskalarina ama bana gelince tam bir odun çıktı bide cok fazla tanima firsatim olmadi.görücü usulü ile evlendim.ama ben böyle yaptim senininkide böyle olur demiyorum sadece içine sinen birisi olursa evlenmeni tavsiye ederim canim

Çalışıyor musunuz? O kadar istemiyorsa aileniz ayri eve çıkın? Maddi gücünüz buna yeter mi

29 mu yazık yaa evde kalmışsın bile,artık kusurlu bile sayılırsın hemen evlen.Allah muhafaza evlenemezsin 32 yaşımda evlendim hala erken olduğunu düşünüyorum Sevmediğin adamla nasıl aynı yatağa gireceksin?Yapma kendine bunu.İnan tüm alemin evde kalmışsın diye yüzüne dalga geçmelerinden daha beter olur sevmediğinle evlenmek.

neden evlenmek ıcın bu kadar acele edıyorsun? yanı neden bu acele? bende o yaslarda sayılırım nısan attım bana cok büyük ders oldu evlenmek ıcın evlenilmez kader bu kısmet bu meslegın falan yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…