konu sahibi ne demek istediğini anlıyorum haklısın da ancak şu günlerde böyle bi kaynanaya çok çok ihtiyacım var
keşşke o kaynana benim kaynanam ossaydı
kaç yıllık evlisinizNe güzel, aslında dışardan güzel bişey gibi görünüyo ama çalışırken gerçekten herkesin gönlünü yapmaya çalışmak cok zor
insan evi haricinde kendine de zaman ayırmak istiyor
evet maalesef öyle.4. sene mii
cok fazla sabır gerek :)
evet maalesef öyle.
2.senede bi duruluyorlar sonra o dönemde senin çocuk yapasın tutuyor bu seferde torun sevdasına çağırıyorlar bi daha başa sarıyorsun.bi iki senede bu konuda baskı oluyor, sonra azalarak yok oluyor.
Gerçi ben çalışıyorum çocuğuma kv bakıyor, gün içerisinde hasret gideriyorlar. o yüzden de baskı yapmıyo olabilir.belki bu kadar sık görmese torununu yine baskı kurar diye düşünüyorum.
Annesi yemekleri paket yapıp yanınıza versin o zaman hazırcacık ne iyi olur sizin içinde :)Benim çocuklarım bizden yarım saat önce geldikleri için okuldan babaannelerine bırakıyor servis. Biz oradan alıyoruz. Kayınvalidem bütün gün çalışıyorsun yoruluyorsun zaten kızım, ben bütün gün evdeyim nasılsa akşamları burada yiyip gidin yemeğinizi bir daha yemekle uğraşma eve gidince de dinlen diyor, ben her gün 4 kişi yük olmak istemiyorum. Fakat haftanın 1 günü olabilir diyorum ama eşim istemiyor. Evde daha rahat ediyormuş beyefendi o yüzden haftanın 7 günü akşam evdeyiz. Hayır bir günde yemeği kendisi yapsa yine ses çıkarmayacağım ama o da yok :)
1,5 yıllık evliyimkaç yıllık evlisiniz
değiştirmek için hiç uğraşma sen yorulur sonra da sen kötü olursun, olduğu gibi kabullenip dediklerine he deyip kendi bildiğini okuyacaksın sonrasında. Başka türlüsü gitmiyor zaten.
ahahah aynen öyle valla :)A be kaynana naptın bizee naptın bizee
Annesi yemekleri paket yapıp yanınıza versin o zaman hazırcacık ne iyi olur sizin içinde :)
Hem de nasıl iyi olur, düşünsene bütün gün çalış, çocukları al eve geç, hemen mutfağa yemekleri hazırla, sonra masayı hazırla, yemekten sonra masayı topla, bulaşıkları makinaya diz, çocuklarla oyun oyna, derslerine yardım et, onları uykuya hazırla offf offff. Masayı hazırlarken yardım ediyor bir de çocuklarla arada oynuyor ya eşime sorsan çok yardımcı oluyor.
O duruma gelmem umarım :)Valla bir gün sen yeter artık baydı diye konu açarsın o yüzden şimdiden tedbirli ol bence. :) Belirli günler gidin bence, her gün olmaz ki. Kayınpederin çok mantıklı bir şey söylemiş.
İyi fikirmiş bu:)kp kullan babacım böyle böyle annemin kulagına bi fısılda de
Oh oh dertde bak :) aksama kadar çalışıp bide eve gidip gayet sağlıklı olan kv ye yemek yapsan dahami iyi şükret bacim :)Kızlar selam :)
İyiliğine çok iyi ama sürekli çağırmasından dolayı insanı bıktıran bir kayınvalidem var sağolsun :)
geçen akşam anneme gittik ananem geldiği için onu görmek istedik onun dışında annem ne zaman isterseniz o zaman gelin der yorulduğumuz için evimize gidip dinlenmemizi ister çünkü onunda öncesinde çalışma hayatı olduğu için halimizi anlar. Geleyim Kv ye ; dün aksam da oradaydık yemek yedik eşim espiri maksatlı olarak dün akşam bir annem bu aksam bir annem döktürdü doyduk çok şükür dedi. bu duyan Kv her aksam gelin oğlum yemek pişiyo dedibende gırgırla devam ettim yoksa gelecekler bana :) sağol anne bizim evimizde de yemek pişsin ki bereketi olsun evimizin dedim. 1 gün pişsin yetermiş al sana bi şok daha Kp de evlerinden soğumasınlar evlerine alışsınlar diyo zaten her zaman ılımlıdır canım babam benim :) ama yok kadın benimde bu lafım yanlış demiyor.
zaten ev kendi kendine toplanıyo temizleniyo ya da biz karıkoca zaman gecirmek istemiyoruz gelelim senin dizinin dibine sürekli :)
iyidir severim kendisini ama bu hatunun bu huyunu nasıl değiştiricem bilmem..