Pes edeceğim en sonunda :)

konu sahibi ne demek istediğini anlıyorum haklısın da ancak şu günlerde böyle bi kaynanaya çok çok ihtiyacım var

keşşke o kaynana benim kaynanam ossaydı

güldürdün beni valla :)
herşey kararında olsa herkes memnun olcekte aslında :)

değiştirmek için hiç uğraşma sen yorulur sonra da sen kötü olursun, olduğu gibi kabullenip dediklerine he deyip kendi bildiğini okuyacaksın sonrasında. Başka türlüsü gitmiyor zaten.

4. sene mii
cok fazla sabır gerek :)
evet maalesef öyle.
2.senede bi duruluyorlar sonra o dönemde senin çocuk yapasın tutuyor bu seferde torun sevdasına çağırıyorlar bi daha başa sarıyorsun.bi iki senede bu konuda baskı oluyor, sonra azalarak yok oluyor.
Gerçi ben çalışıyorum çocuğuma kv bakıyor, gün içerisinde hasret gideriyorlar. o yüzden de baskı yapmıyo olabilir.belki bu kadar sık görmese torununu yine baskı kurar diye düşünüyorum.

Benim çocuklarım bizden yarım saat önce geldikleri için okuldan babaannelerine bırakıyor servis. Biz oradan alıyoruz. Kayınvalidem bütün gün çalışıyorsun yoruluyorsun zaten kızım, ben bütün gün evdeyim nasılsa akşamları burada yiyip gidin yemeğinizi bir daha yemekle uğraşma eve gidince de dinlen diyor, ben her gün 4 kişi yük olmak istemiyorum. Fakat haftanın 1 günü olabilir diyorum ama eşim istemiyor. Evde daha rahat ediyormuş beyefendi o yüzden haftanın 7 günü akşam evdeyiz. Hayır bir günde yemeği kendisi yapsa yine ses çıkarmayacağım ama o da yok :)

Gözüm korktu iyice :)
işin şakası bir yana ben tabiki görüşülmemesi taraftarı değilim gidip gelinmesini bende severim ama bu konuda ki anlayışsızlığa kızıyorum

Annesi yemekleri paket yapıp yanınıza versin o zaman hazırcacık ne iyi olur sizin içinde :)

değiştirmek için hiç uğraşma sen yorulur sonra da sen kötü olursun, olduğu gibi kabullenip dediklerine he deyip kendi bildiğini okuyacaksın sonrasında. Başka türlüsü gitmiyor zaten.

galiba artık öyle olacak ne bileyim

Annesi yemekleri paket yapıp yanınıza versin o zaman hazırcacık ne iyi olur sizin içinde :)

Hem de nasıl iyi olur, düşünsene bütün gün çalış, çocukları al eve geç, hemen mutfağa yemekleri hazırla, sonra masayı hazırla, yemekten sonra masayı topla, bulaşıkları makinaya diz, çocuklarla oyun oyna, derslerine yardım et, onları uykuya hazırla offf offff. Masayı hazırlarken yardım ediyor bir de çocuklarla arada oynuyor ya eşime sorsan çok yardımcı oluyor.

Diğer işleri bilmedikleri için yaptıkları cok büyük şeylermiş gibi geliyorgaliba :)

Valla bir gün sen yeter artık baydı diye konu açarsın o yüzden şimdiden tedbirli ol bence. :) Belirli günler gidin bence, her gün olmaz ki. Kayınpederin çok mantıklı bir şey söylemiş.

kp kullan babacım böyle böyle annemin kulagına bi fısılda de

senin hiç değilse kyınpederin biraz frenliyor benim ikiside her akşam uğranacak bize çıkmasanız bile kapının önüne gelip hal hatır soracaksınız diyorlardı en sonunda annem dedi bunlar askerin mi dedi eşimle çalışıyoruz bide komşuları görecek diye her gün onlara git .yada kırılmaması için haftada bir gün belirleyip onlarda vakir geçirin belki beklentisi azalır.

CANIM AYNI DERT BENDEDE VAR.TAMAM COK GÜZEL IYILIK YAPMAYA CALISIYOLAR AMA INSANDA HERGUN HERGUN SIKILIYO EVINDE OLMAK ISTIYO.BU SEFER ESIMLE ATISMAYA BASLADIK TRIP FELAN ATTIM AYNI SEY BENIM ANNEM IÇINDE GECERLI ONADA FAZLA GITMEM.HEM COCUK VAR.ERKENDEN YATAGINA YATIYO BIZDE KEYFIMIZE BAKIYOZ DINLENIYORUZ.VALLA NE OLURSA OLSUN HERKES KENDI EVINDE RAHAT ESIM KONUSTU ANNE BIZ EVIZMDE YEMEK ISTIYORUZ BIZIMDE CAY MUHABBETI VARDI SAAT 12 KILERE KADAR OTURMAK ZORUNDA KALIYODUM SINIR OLUYODUM BIRAZ DIRET TABI TATLI DILLE ALISIYOLAR MERAK ETME AMA SIMDI GELEYIM DESEM KV YARINDA GELIN DIYO BUGUN GELDIM YARINDA EVINDE YE KIZIM DEMIYOR.ZOR BU DURUMLAR ANNEME SÖYLEDIGIM GIBI SÖYLEYEMIYOSUN HERSEYI ANLAMIYO YADA ÖYLE İŞİNE GELİYO BENDE AYNI TAKTIGİ YAPIYOM İŞİME GELİRSE DUYUYORUM

Oh oh dertde bak :) aksama kadar çalışıp bide eve gidip gayet sağlıklı olan kv ye yemek yapsan dahami iyi şükret bacim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…