Haklısınız ama zaten yoğun çalışıyoruz eve gec gidiyoruz evimize gidebileceğimiz günlerde de sürekli gelin gelin daralıyorum kalpte kırmak istemiyorum ben anlayıssız olmasına kızıyorumhuy değişmez, hele bu yaştan sonra hiç değişmez...
siz de ince ince kırmadan karşılık verirsiniz ki vermişsiniz de.
aman en kötü huyu sürekli çağırması olsun bir de, ne kaynanalar var.
azıcık anlayıs bekliyorum ben kendisinden çok mu yani :)tabiki değişmez adı üstünde kaynana
Bu bir nevi bakış açısı aslında..Ne güzel işte canım kadın hergün yemek yapıyor keşke benim kv de yapsa da her akşam orda yiyip evimizd gelsek
bende ondan korkuyorum işte , ben sakin sakin söylüyorum ama anlatamıyorumBu huy değişmez , şimdi güzel güzel anlatıyorsun ama bir süre sonra baygınlık gelecek bu tavırlardan.
Ayy senin olay farklıymış 10 12 kişi olsa bende gitmek istemezdim ama hamileyim yemek yapmak o kadar zor geliyorki o yüzden dedim ben.. Ama senin olay farklı canım eşinle konuşsan yoruluyorum desen evimde yemeğimi yemek istiyorum falan desen eşin anneni bi şekilde reddedebilirde sen bişe desen kv ye kötü olursunBu bir nevi bakış açısı aslında..
ben evime gideyim kendi yemeğimi yapayım eşimle evimde vakit gecireyim istiyorum. ee çalışıyorum evde işlerim de oluyor
birde işten gidiyorum orda da akşam çayları hiç yalnız içilmez 10-12 kişi oluyor ee bide çay servisi onca kişiye toplaması kalkması hizmetten gocunmam kesinlikle ama bütün günün yorgunluğundan sonra zor gelmiyor desem yalan olur yani
Eşim de istemiyor ki oda eve gitmek istiyor ama diretme var :)Ayy senin olay farklıymış 10 12 kişi olsa bende gitmek istemezdim ama hamileyim yemek yapmak o kadar zor geliyorki o yüzden dedim ben.. Ama senin olay farklı canım eşinle konuşsan yoruluyorum desen evimde yemeğimi yemek istiyorum falan desen eşin anneni bi şekilde reddedebilirde sen bişe desen kv ye kötü olursun
onu da denedik te yok o var gelin bu var gelin falan o planımızı da cok yürütemedikGüzel bişey ama zamanla bıkar insan onun için haftanın belli hunlerini belirleyın ogunler gidin
aramız iyi çok şükür bende böyle bi sebepten bozulsun istemem hep laf arasında ima ediyorum da kendi birşeyi düşünüyorsa karşısındakini dinliyormus gibi yapıyor ama icraata gelince sıfır :)tatlı dille söyle laf arasında geç geliyoruz yoruluyor yiyip yatıyoruz falan de bence, aranız iyise bu yüzden bozma aranızı
Ne güzel, aslında dışardan güzel bişey gibi görünüyo ama çalışırken gerçekten herkesin gönlünü yapmaya çalışmak cok zorbenimkide öyleydi ilk başlarda, ama biz yemek için gün belirledik hem benim aileme, hem eşimin ailesine. artık bizim tavrımızı anladığı için bu konuda pek bişey diyemiyo, dese bile olmaz biliyo.
4. sene miiCanım benim evliliğin 4. senesinden sonra azalarak yok oluyor bu istekler.
Sadece ara ara laf çarpıtmak için kullanılıyor "hiç gelmiyorsun, etmiyorsun"lar.
geçecek biraz daha sabır.