Ben dalga geçmedim nerden çıkardın çok hoşuma gitti başkası yanlış bişey yazmışım gibi söyledide hatlar karıştı dalga geçmiyorumBence dalga geçilecek bişey yapmıyoruz her zaman da olan bişey değil bu her ilişkide olan yani iki ayda ayda bir olan bişey çekiliş de değil bunun hazırlari bile satılıyor ben kendi elimle hazırladım tek fark bu. Farklılıklara açık olmak gerekiyor bunda ne var anlamadim. Neden dalga gectiginizide
Yanlış anlaşılma oldu o zaman canım problem yokBen dalga geçmedim nerden çıkardın çok hoşuma gitti başkası yanlış bişey yazmışım gibi söyledide hatlar karıştı dalga geçmiyorum
yaşlar kacÖncelikle merhaba kızlar 5 ay önce dogum yaptım doğumdan sonra lohusa depresyonumu dur nedir bilmiyorum cinsellik tavan yaptı bende hep eşimi istiyorum arzuluyorum ama malesef benim esimdede cinsel soğukluk ve erken boşalma sorunu var ve tabi bunun icin hicbir şekilde tedavi yöntemine gitmiyor ereksiyon olduğu için kendini normal zannediyor ama biz 2 haftada bir anca birlikte oluyoruz oda hastalığıma denk gelmezse gelirse yandıkdoğumdan sonra geç orgazm olmaya başladım düşünün 5 ayda 1 defa orgazm olabildim neyse pes dedirten yere geliyorum biz 1 aydır birlikte olamadık bikac gündür eşimin beli ağrıyor bende dün akşam laf soktum zaten özleywn istwyen yok gibi sitem ettim bana dedigi laf inşallah başın ağrır seninde beni anlarsin dedi ben şok adam şey yapmamak için bana neler diyo yaa
Gorunuste öyle ama is icra ta geldi mi çoğu erkek ilişkide kötüAllah'ım ben hep kadınları bıktım artık şu herifin ç*künden diye isyan ederek bildim ya...
Ne kadar çok adam var bu tarz, bir adamın cinselliğe bu denli uzak olması hastalık.
Yapılarına yaradılışlarına ters en başta. Bilemedim...
Doğrudur canım.Gorunuste öyle ama is icra ta geldi mi çoğu erkek ilişkide kötü
32 ben 39 esimyaşlar kac
Bizde öyle biliyoduk evlenene kadar bide burda okuduğum kadarAllah'ım ben hep kadınları bıktım artık şu herifin ç*künden diye isyan ederek bildim ya...
Ne kadar çok adam var bu tarz, bir adamın cinselliğe bu denli uzak olması hastalık.
Yapılarına yaradılışlarına ters en başta. Bilemedim...
Evet var Nasıl anladın aman napim cani isterse artik bende istemiyorumKilonuz var mı sanki sizle cinsellik istemiyor gibi geldi
Evet var Nasıl anladın aman napim cani isterse artik bende istemiyorum
Doğumdan kaldı cnm bir an önce başlıcam vermeye inşlhArada birine yazmışsın ereksiyon oluyor yine de istemiyor diye. Sizi çekici bulmuyor diye düşündüm. Eşiniz için değil de kendiniz için verin zaten.
Aynen yaa bende 2 yil oldu dogum yapali.o gunlerde kismen sogumuştum simdi daha fena hiç istemiyorum neden anlamadimOoo yeeediyorum bacım millet doğum sonrası soğuyor maşallah sen ters tepmişsin, eşinle yaptığın şey çok eğlenceli işeyarar bence devam
Benim eş kişisi erken boşalıyor bide ondan istemiyor malesef hep sana yetemiyorum diyor banaArada birine yazmışsın ereksiyon oluyor yine de istemiyor diye. Sizi çekici bulmuyor diye düşündüm. Eşiniz için değil de kendiniz için verin zaten.
Olabilir cnm bünyeyle alakalı bende diğerinde olmamıştı şimdide geçti zatenAynen yaa bende 2 yil oldu dogum yapali.o gunlerde kismen sogumuştum simdi daha fena hiç istemiyorum neden anlamadim
Bu doğum normal doğum mu Allahsen? Soğutmayan.Öncelikle merhaba kızlar 5 ay önce dogum yaptım doğumdan sonra lohusa depresyonumu dur nedir bilmiyorum cinsellik tavan yaptı bende hep eşimi istiyorum arzuluyorum ama malesef benim esimdede cinsel soğukluk ve erken boşalma sorunu var ve tabi bunun icin hicbir şekilde tedavi yöntemine gitmiyor ereksiyon olduğu için kendini normal zannediyor ama biz 2 haftada bir anca birlikte oluyoruz oda hastalığıma denk gelmezse gelirse yandıkdoğumdan sonra geç orgazm olmaya başladım düşünün 5 ayda 1 defa orgazm olabildim neyse pes dedirten yere geliyorum biz 1 aydır birlikte olamadık bikac gündür eşimin beli ağrıyor bende dün akşam laf soktum zaten özleywn istwyen yok gibi sitem ettim bana dedigi laf inşallah başın ağrır seninde beni anlarsin dedi ben şok adam şey yapmamak için bana neler diyo yaa
Evet normal doğum yaptim niyekiBu doğum normal doğum mu Allahsen? Soğutmayan.
Ne oluyor burdakilere cok sık goruyorum o zaman bu disardaki ac gozlu erkekler kim?