Pes artik dedirtti

bence kilo ile alakası yok ben doğumdan sonra hemen kilo verdim 50 kiloyum adam ayda bir zar zor yanaşıyordu ilk aylar. neyse şimdi haftada bir oldu en azından

Bence bu konuda olabilir. Adamın cinsel isteği var belli ki ama eşine yanaşmıyor. Sizin eşinizin cinsel isteği var mıydı acaba? Doğumdan sonra erkekler anne paikolojisine girip uzaklaşıyormuş. Psikolojik olarak çekici bulmuyormuş. Kilo filan boş tabii sevene. 😌

Bence bu konuda olabilir. Adamın cinsel isteği var belli ki ama eşine yanaşmıyor. Sizin eşinizin cinsel isteği var mıydı acaba? Doğumdan sonra erkekler anne paikolojisine girip uzaklaşıyormuş. Psikolojik olarak çekici bulmuyormuş. Kilo filan boş tabii sevene. 😌
eskiden isteksiz değildi ama doğumdan sonra çok acı çektiğim için canımı acıtmaktan korktu sanırım ve evet bence de anne psikolojisine girip uzaklaşıyordu onunda etkisi var diye düşünüyorum.Ama toparladı bence bu bir süreç sonrasında erkekler atıyorlar o psikolojiyi yoksa 8 9 çocuk yapanlar yapamazdı 😂😂😂

eskiden isteksiz değildi ama doğumdan sonra çok acı çektiğim için canımı acıtmaktan korktu sanırım ve evet bence de anne psikolojisine girip uzaklaşıyordu onunda etkisi var diye düşünüyorum.Ama toparladı bence bu bir süreç sonrasında erkekler atıyorlar o psikolojiyi yoksa 8 9 çocuk yapanlar yapamazdı 😂😂😂

Öyle yani içinizden çocuk çıkıyor sonuçta büyük bir olay. :)) Babalık bir yandan, eşin derdi bir yandan. Karşılıklı oturup konuşup çözmek lazımdır belki. Sizin hikayeniz burada yazılandan farklı. İnşallah tamamen atlatırsınız. 😊

Öyle yani içinizden çocuk çıkıyor sonuçta büyük bir olay. :)) Babalık bir yandan, eşin derdi bir yandan. Karşılıklı oturup konuşup çözmek lazımdır belki. Sizin hikayeniz burada yazılandan farklı. İnşallah tamamen atlatırsınız. 😊
Ben atlattım çok şükür herşey eskiye döndü. darısı tüm kocadan ilgi bekleyen kadınların başına❤❤❤

Bizim 4. Bebe sıkıntı çocuk yapmada değil verimli topraklarda bir damlayla bile oluyor evlendigimizden beridir var bizde isteksizlik

Benim eş kişisi erken boşalıyor bide ondan istemiyor malesef hep sana yetemiyorum diyor bana
Erken bosalma hizla mi alakali oluyor yoksa vajna icinde gecen sureyle mi.. Ben erken bosalip bosalmadiginin ayrimini bilmiyorum merak ediyorum ama .. Hizli sekilde yapilirsa hemen bosalma olabiliyor ama raha yavas sekilde is uzuyor... Simdi sizin deneyiminize gore yavas da olsa hizli da olsa erken mi bosalma soz konusu.. Ben nasil ayrim yapabilirm

Öncelikle merhaba kızlar 5 ay önce dogum yaptım doğumdan sonra lohusa depresyonumu dur nedir bilmiyorum cinsellik tavan yaptı bende hep eşimi istiyorum arzuluyorum ama malesef benim esimdede cinsel soğukluk ve erken boşalma sorunu var ve tabi bunun icin hicbir şekilde tedavi yöntemine gitmiyor ereksiyon olduğu için kendini normal zannediyor ama biz 2 haftada bir anca birlikte oluyoruz oda hastalığıma denk gelmezse gelirse yandık 🤣 doğumdan sonra geç orgazm olmaya başladım düşünün 5 ayda 1 defa orgazm olabildim neyse pes dedirten yere geliyorum biz 1 aydır birlikte olamadık bikac gündür eşimin beli ağrıyor bende dün akşam laf soktum zaten özleywn istwyen yok gibi sitem ettim bana dedigi laf inşallah başın ağrır seninde beni anlarsin dedi :KK57: ben şok adam şey yapmamak için bana neler diyo yaa 😤😤😤
Keşke aynı şey bende de olsaydı o zamanlar 😂 dikişlerin olduğu için 3 4 aya yakın korktum ilişkiye girmeye ama şuan hiç bir sıkıntı yok çok şükür normal ilişki hayatımıza donduk 😊 bide şu cinsellik istemeyen adamları anlayamiyorum gerçekten benim eşimde hiç öyle bisey yok bazen çıldırıyorum gerçekten hiç mi yorgun gelmiyorsun be adam hiç mi belin ağrımaz hiç mi basın ağrımaz 😁 Allah seninde yardimcin olsun tatlım inşallah en kısa zamanda düzelir

Erken bosalma hizla mi alakali oluyor yoksa vajna icinde gecen sureyle mi.. Ben erken bosalip bosalmadiginin ayrimini bilmiyorum merak ediyorum ama .. Hizli sekilde yapilirsa hemen bosalma olabiliyor ama raha yavas sekilde is uzuyor... Simdi sizin deneyiminize gore yavas da olsa hizli da olsa erken mi bosalma soz konusu.. Ben nasil ayrim yapabilirm
Camine içindeki geçen süre bazı erkekler 7 ,8 dk bazısı 1,2 dk boşalıyor 1 dk olan erken oluyor demek

X